Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chwd

Rozwiazlosc kobiet to wina facetow

Polecane posty

Gość jasne haha
Sex jest fajny, ale do momentu, jak facet chce "przekonac" czyli wymusic lub zmusic kobiete do robienia czegos na co nie ma ochoty.

Po pierwsze - seks nie jest niczym złym. Autorka może nie potrzebować "ostrego rżnięcia", ale za mnie niech się nie wypowiada. Po drugie - "gierki" to najwyżej nieudolna kokieteria. Gdyby nie to proces poznawania się sprowadzałby się do pytania "chcesz się bzykać?". Bzz-bzz, kochasie... Po trzecie - Nie wszyscy faceci to obrzydliwe świnie, jak takich nie lubicie to takich nie bierzcie, albo wykopujcie jak tylko ujawni się jego kwicząca natura.

Gość Chwd
A Ty moorland nie chcialbys zmuszac kobiet do tego, co ci sie w seksie marzy? Jakos nie wierze.

Bez przesady, na pewno dużo jest kobiet z wysokim libido których nie trzeba było namawiać.

Gość Przeczytalam to
Przeczytalam wszystko I wychodzi na to, ze jest jakis odsetek kobiet, o ktorych marza faceci I je wlasnie roochaja I przy okazji nazywaja szmatami........a te co nie chca spelniac perwersyjnych zachcianek pana I wladcy I dac sie traktowac, jak mieso do roochania maja wybor takiego typa odtracic I ogolnie nie maja szansy na zadnego faceta......bo I tak sie okaze, ze jak na horyzoncie pojawi sie jakis nowy obiekt, to bedzie to kolejny wyuzdany p***ofan, ktoremu znow bedzie sie marzylo zmuszanie kobiety do robienia tego, czego ona nie chce. I jedyne strona, jaka ma ustepowac, jest jak zawsze kobieta...haha Fantastycznie.

Gość gość
podpisuję sie pod tym, ze burdele i p***o stworzono z mysla o kobietach i majac na wzgledzie tylko ich dobro, uciechy cielesne i wyrafiniwanie pod kazdym wzgledem :)

Gość Jowita B
Ja nie o******m, nie daje w doope I jestem sama. Kazdy facet chcial laske I w tylek mnie ladowac, ale ja sie nie dalam. Do orala moze po jakims czasie bym sie zmusil a, ale do anala nigdy. Tak wiec nie mam szansy na faceta chyba ze wbrew sobie bede dala sie wykorzystywac.......bo jak robisz cos wbrew sobie to wtedy to juz jest wykorzystywanie.

Gość gość
przynajmniej dluzej bedziesz zdrowa

Gość guest star
Jowita B. Jakbys dawała codziennie mychę ....... W okres walenie ręka i spust na biust. Jak dobrze gotujesz i sprzątasz to może jakoś nadrobisz ten oral anal

Gość księżna Anna
No ale z drugiej strony nie wybielajcie kobiet, nikt nie zmusza do bycia d****ą. Rozwiązłość to wina facetów bo to oni kształtują świat ale kobiety nie są z natury aniołami.

a może ludzie z natury lubią seks? Może coś w tym jest, że zawsze byli ludzie którzy umieli rozruszać każdą imprezę i pobliskie krzaki?

Gość Chwd
Ale nikt nie pisze ze seks jest beeee.....tylko o tym ze faceci wymuszaja na kobietach oblesne formy seksu, a potem maja do nich pretensje, ze sa d******i

Gość księżna Anna
Lubić seks a dawać d**y za pieniądze to jest różnica.

Moorland-Lubić seks a się puszczać, to dwie różne sprawy. A potem płacz że w******ł, zrobił dziecko i zniknął, albo że mają HIV, tak jak z Simonem Mol.

Nie wiem jakich facetów znasz, ale większość ludzi nie wykazuje się aż taką hipokryzją, a na miano "d****i" pracuje się zazwyczaj "ilością", nie "jakością" seksu ;)

bsa - widzisz, tutaj poruszony został temat tego jaki seks uprawiają ludzie, nie to z kim i ile razy. W pierwszym poście zasugerowano wręcz, że seks jest czymś złym i kobiety nie potrzebują bardziej wyuzdanego seksu. To jest nieprawda, sorry.

Gość księżna Anna
Co wy piszecie? Faceci uwielbiają jak ich dziewczyny dają się namówić na taki seks, nie lubią jak były z wieloma facetami.

bsa - spokój bo przestane ci odpisywać i znowu się popłaczesz. Mój partner nie jest grubasem, weź leki bo znowu masz jakieś dziwne myśli. I przepraszam, ale nie siedzę całymi dniami na kafe ;)

Moorland-Oczywiście że nie, trzeba odliczyć spanie i pracę...

Gość gość
wez ty szwabie stul ryj i przetan ze swoim kopij wklej jestes nudniejszy od potocznego s********a akurat na temat seksu to ty nie powinienes sie wypowiadac pedale znasz go tylko z relacji choooj raczkowska i w*********j palaczu kotlow

no dzisiaj szczęśliwe weszłam dwa razy :) No, ale ty tu non-stop siedzisz to pewnie masz gdzieś zapisane godziny moich postów.

Gość księżna Anna
Nie róbcie z kobiet tych dobrych, nie mają żadnych zahamowań jak im się jakiś facet podoba, szybko godzą się na najbardziej poniżający i wyuzdany seks, chcą by facet wsadzał gdzie chce, jak chce i kiedy chce. Co innego taki seks z nudnym mężem który spełnia tylko funkcję bankomatu i nie jest atrakcyjny dla żony, a domaga się orala czy innego srala to wtedy jest wielkie poświęcenie i łaska ze strony kobiety. :) I udawane orgazmy.

pomijając bsa (zaraz znowu będzie przepraszał bo go "emocje poniosły") i wracając do tematu. księżna Anna - ale dlaczego od razu "godzą się"? Czy kobieta sama nie może zainicjować i chcieć ostrego seksu?

Gość gość
niezależnie od tego jaki jest facet nikt nie zmusza kobiety bo bycia z nim i wybrania go.

bsa - masz beznadziejną organizację czasu...i współczuję, że musisz tak daleko do pracy dojeżdzać. Nic dziwnego, że 9 godzin śpisz :D Ja o 3 kończę, 20 po jestem w domu, do 4 nie mam nic do zrobienia...jak sam widzisz, mam duuużo czasu.

Gość Chwd
Czyli dochodzimy do sedna sprawy. Albo kobieta pozwala facetowi, nawet wbrew sobie na wszystko albo jest sama. To wole byc sama niz dac sie roochac w kuper.

Nie przesadzaj, nie każdy facet lubi taki seks. Po prostu poszukaj sobie kogoś podobnego do siebie.

Gość księżna Anna
No fakt nie godzą się tylko chcą. Ale ostry sex to zawsze poniżenie dla baby z samej natury, facet wpycha i jest mu dobrze a baba jest rozpychana. :D Czasem nawet ma uszczerbek na zdrowiu.