Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niestabilnosc emocjonalna

Polecane posty

Gość gość

kazalam mu si ewypchac, wykasowac wszystkie kontakty, a potem chcialam sie z nim spotkac jak juz emocje opadly ale on nie chcial :(

Gość gość
co ci zrobil? najczęściej taka reakcja nie jest z niczego...

Gość gość
jestes zimna!

Gość Olka17
Kobieta zmienną jest ;-) mam to samo z moim chłopakiem tyle że on mi zawsze wybacza te moje humorki ..

Gość gość
to nie kwestia zmienności, tylko zachowania faceta

Gość Olka17
Zachowanie faceta to już swoją drogą. Facet nie zrozumie kobiety a my właśnie tego potrzebujemy.

Gość gość
bo chyba za duzo oczekuje. tyle razy chcialam sie spotkac i nigdy nie mogl przyjechac do mnie. ja u niego juz tyle razy bylam a on?? tylko kilka. chodzi najbardziej o sobote, chicalam sie z nim sotkac, chcialam by przyjechal. mowilam mu o tym. ale nei przyjechal, dluzszy czas sie nei odzywal wiec wyskoczylam z pretensjami ze ja jak glupia do niego i za nim a on nie pokazuje nic od siebie. mowi ze zalezy a ja tego nei czuje. i kazalam sie wypchac... wykasowac kontakty a on to zrobil. jestem w szoku... ale teraz mam pewnosc ze ja moe odejsc a on mnie nei zatrzyma... MAM DOSC

Gość gość
ja potzrebuje pewnosci, pewnosci z eon jest. a dotychczas czuje sie hmmm niedoceniana. wydaje mi sie ze ja bardziej chce niz on. moze we mnie problem jakis jest ale jak mam ufac skoro nie wiem o co w tym chodzi gdy jest przy mnie jest ok. dogadujemy se, wyglupiamy, kochamy.. a jakgo ni ema to brakuje mi takiego zapenienia na odleglosc.