Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerta00

Brak faceta

Polecane posty

Gość qwerta00

Niewiem co ze mną musi być nie tak, że nie mogę znależć sobie faceta... bardzo mi brakuje takiej osoby, wszyscy znajomi kogos maja. Mam 21lat, nie uwazam sie za osobe brzydka i malo rozumna, bo studiuje finanse i rachunkowosc. Często słyszę jak ktos mi mowi, ze jak to mozliwe, że taka dziewczyna jak ja nie ma faceta, a ja nie potrafię im odpowiedzieć. Ilekroc z jakims facetem sie spotkaam i okaze sie bardzo interesujacy to kontakt sie urywa, bo to sa zazwyczaj faceci poznani przez internet, bo w realu to nie idzie jakos. Nigdy nie mialam chlopaka, którego poznalam osobiscie. Byłam w 3 krotkich związkach, bardzo nieudanych. Owszem są faceci, którzy mną się interesuje, ale to akurat tacy, których styl bycia jest dla mnie ochydny, te osoby nie ciesza sie towarzystwem. Ilekroc mowie kolezankom swoim zeby ich facet wzial jakiegos kolege ze soba to raczej traktuja to jako zarty, albo mowia ze wszyscy zajeci albo ze na pewno nie przypadnie mi do gustu albo biora takiego, które po prostu rozwala caly wypad swoim zachowaniem. A ja facetowi mam na prawde duzo do zaoferowania i nie jestem pierwsza lepsza nie potrafilabym zdradzic. Jestem kobietą niezależną i potrafię o siebie zadbac, ale boje sie ze kiedy wszyscy sie pohajtaja i zajma swoimi rodzinami to ja zostane sama. Juz czuje sie sama, bo moi znajomi nie maja dla mnie tyle czasu co kiedys, ale rozumiem ich.

Gość qwerta00
Po prostu mam dosc siedzenia wekeendami sama w domu . Chcialabym cos zmienic w swoim zyciu, wyprowadzic sie od rodzicow, ale oni po prostu nie chca slyszec o tym poronionym pomysle bo mam gdzie mieszkac i dom mamy bardzo ladny, a pojde za pieniadze do jakiegos obskurnego bloku. Gdzie Was szukac panowie?:p ;/

Gość dwa glupie psy
tia...nie przejmuj sie, kazdy facet na braki :P

Gość prawdziwy męzczyzna
a co dokładnie masz do zaoferowania facetowi? :)

Gość gość
a skąd jesteś?

Gość prawictwo pospolite128
mozesz poderwac mojego brata jest wolny

Gość qwerta00
Duzo... jakbym kazdemu gadala to by mnie zaczeli traktowac jak przedmiot. Okolice wawy. Zalezy skad jest? jak 100km stad to nie halo. Tak a najwieksze braki to te w uzębieniu. Dbamy o siebie!

Gość gość
mi sie wydaje ze jestes niedostepna. nie powinnas tak szybko oceniac ludzi. ja np. zanim poznałam mojego obecnego faceta ponad 3 lata temu to za wszelka cene chciałam go splawic. podobal mi sie, ale glupio mi bylo do niego pisac, czulam ze jestem natretna. ale on nie odpuszczal i tylko dlatego teraz z nim jestem. kiedys stracilam kogos tak sie zachowując, wiec postanowilam ze juz nigdy taka nie bede, bo mogę starcic mojego obecnego chlopaka. wiec teraz wole byc troszke natretna niz zupelnie obojetna. :)

Gość qwerta00
Ale ja nie jestem obojetna ani natretna tez... tak tez bylam z kims takim kogo nie chcialam, ale nie dawal mi spokoju i do dzis zaluje ze z nim bylam. jak mi sie ktos podoba to szukam kontaktu, ale jak widze ze ktos rozmawia ze mna bo z grzecznosci nie wypada nie odpisac.. to odpuszczam. A nie chce byc tez z kims kto bedzie mnie draznil rozmowa, bo nie oszukujmy sie, sa ludzie których nie chce sie sluchac;/ Zawsze cos nie pasuje... Moze dlatego ze sa to ludzie z internetu po prostu juz nawet nie mam nigdzie profilu, bo czesto tak jest ze piszesz z kims innym a kompletnie sie z kim innym sie spotykasz. Tutaj niby wygadany a jak co do czego to nie umie sie odezwac

Gość qwerta00
Oczekuję zeby byl przy mnie kiedy jest mi źle, zeby mnie wspieral i kochał ale tak na prawdę, by nie kłamał, był towarzyski, zabawny, zeby traktował mnie poważnie, odpowiedzialny, wiedzący czego chce w życiu. Żeby miał szacunek do własnej matki, bo to jaki szacunek facet ma do wlasnej matki to swiadczy o tym jaki bedzie mial dla przyszlej zony. Czasem smutno człowiekowi kiedy nie ma się do kogo odezwać, przytulic i nikt o Tobie nie pamięta.. Nie chce zeby to byl przystojniak jakis, bo przystojni faceci moga miec kazda i sa niewierni, ale zeby dbal o swoj wizurek w jakis sposob. Miałam kiedys takiego faceta, ale to w jaki sposob sie do mnie odnosil podczas nieporozumien wolalo o pomste do nieba

Gość qwerta00
Może zadużo oczekuje i dlatego jestem sama

Gość prawdziwy męzczyzna
myslę, że byłbym niemal idealnym kandydatem;)

Gość qwerta00
Wlasnie, ale tacy kandydaci ode mnie uciekaja albo mieszkaja tak daleko ze zadaleko

Gość prawdziwy męzczyzna
właśnie, do Wawy mam 250 km ;)

Gość qwerta00
sporo