Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ślubu chcą

Polecane posty

Gość gość
Zawsze może się trafić lepsza i lepszy...ja będę się żenić z pełną premedytacją szukając cały czas tej lepszej,moze to zostawianie furtki a może nie,gdybysmy mieli tak myśleć to byśmy oszaleli,nikt nikomu by nie ufal,on być może będzie dla ciebie lepszym niemezem niż ja mężem dla swojej zony,a jak będzie miał cie zostawić to i tak to zrobi

Gość gość
Zostawić nie zostawi bynajmniej na razie. Juz sie przekonałam o tym. Ale skad opory nie wiem. Niewazne co ma byc to bedzie liczy sie tu i teraz a na razie jest dobrze ;D

Gość gość
Dobre podejście, jutro może być koniec świata,dbaj o swojego faceta,jesli jest normalny na pewno to doceni,dalas mu coś bardzo szczegolnego,mowi o drugim dziecku,jakby miałby cie olać to zrobiłby to z inną kobieta,jest z tobą 7 lat,mial wiele okazji by uciec,skoro tego nie zrobił to nie widzę powodu by miał zrobić to teraz,no chyba, że go zadreczysz :) ale to działa w obydwie strony,a tekst o 2 dziecku po ślubie trafiony,to może podziała choć nie potrafię tego racjonalnie wytłumaczyć :)