Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety kochaja i zdradzaja po kryjomu

Polecane posty

Gość gość

kazda zdradza

Gość gość
Bo masz słabe plemniki!!

Gość gość
Jak to dlaczego kochają i zdradzają po kryjomu? Bo sa zdradzane przez męża i JUŻ maja świadomość że nie można liczyć na wierność faceta Na szczęście kobiety moga w takiej sytuacji zrobić reset, czyli przestać kochac męża i przestać cierpieć z powodu jego obowiązkowej niewierności, a puste miejsce w sercu warto wypełnić nowym uczuciem, znowu pokochac kogos i byc na haju uczuciowym, (można też przesunąć uczucia na dzieci, na psa czy też paciorek, wybór wielki jest wśród możliwość zapełniających serce po tym jak własny mąz zdrajca zrujnyje wszystko co istotne w więzi małżeńskiej) Nowe uczucie do kogoś innego.....wiadomo, do czasu, bo nowy ukochany kiedyś tez zdradzi, swoim męskim sposobem bycia, więc nie warto z nim sie wiązać, wystarczy kochać i zdradzać własnego domowego zdrajcę (tylko czy to jest zdrada jeśli mąż pierwszy zdradził?) A z mężem wiąże wiele, dzieci, kredyty, mieszkanie, rodzina i układy społeczne, po co to zmieniać? Ile razy można zmieniać, gdy każdy facet zdradzi, nie ma wiernych facetów. Macie faceci to co sami robicie............więc czemu narzekacie? Zdradzacie więc jesteści zdradzani............a czy jest inne wyjście dla kobiet?

Gość gość
Kobiety zdradzają z tych samych powodów co mężczyźni. Mówi się, że mężczyźni z natury nie są monogamistami. O kobietach tak się nie mówi ale, spoglądając prawdzie prosto w oczy, to wcale nie oznacza, że one monogamistkami są.

Gość gość
Chcesz powiedzieć że baby to suki? A mężczyźni to psy na baby??

Gość gość
Hehe, a ja właśnie dziś odkryłam, że mój ukochany, za którego bym sobie dała rękę uciąć, prowadzi drugie życie w sieci. Ma jakieś konto na jakiejś stronie p***o i pisuje z jakimiś laskami. No i nie miałabym ręki.... Moje pytanie brzmi: czy to już zdrada, czy jeszcze nie?

Gość gość
pokaz mi taka osobe ktora nie prowadzi seksualnego zycia w sieci

Gość gość
ha ha ha :)) ja pisze co chwila z jakas nowa pania i to grubo po 35 roku zycia. takie same pchaja sie w sieci do zawierania kontaktow. jedna nawet sesje nago wysyla nagminie ale tylko do godz 16stej. pozniej maz wraca :))

Gość gość
Ja właśnie NIE prowadzę drugiego życia w sieci, do diabła. I wkurza mnie, że on to robi!

Gość gość
za to marnujesz zycie w innych sposob np. czytajac pudelka i inne prymitywne linki - ktroego moze ona rowniez wkurzaja :P

Gość gość
zdradzają po kryjomu.............. a niby jak maja to robić, oficjalnie się nie da bo facet pogoni, kiedy czegoś brakuje to się tego szuka, tak było i będzie,tylko trzeba się dobrze kryć, sam nie zdradzam ale jak się daje i jest tak potrzeba to czemu nie.

Gość gość
do gościa 20.45 Nie, chce tylko powiedzieć, że zdrady faceta są zwykle irracjonalnie usprawiedliwiane ich niby wrodzoną potrzebą posiadania wielu partnerek natomiast zdradzająca kobieta jest odsądzana od czci i wiary. A wina w przypadku zdradzających kobiet i zdradzających mężczyzn jest DOKŁADNIE taka sama.

Gość gość
przestancie bo bzdety piszecie a zdradzacie siebie na potege