Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

M贸j pies zje wszystko

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

M贸j pies zje wszystko :D jab艂ka, gruszki, pomidory, og贸rki, winogrona..teraz jem 艣liwki suszone i te偶 chce, jest karmiony, zawsze dostaje 3 razy dziennie jedzenie, karm臋 such膮, jak膮艣 zupe z chlebem czy kromk臋 z mas艂em czy z szynk膮 itp jak jest g艂odny to prowadzi mnie do kuchni i patrzy raz na lod贸wk臋 raz na mnie ;P zawsze mu co艣 daje...ale teraz to ju偶 mnie rozwali艂..szyszonych 艣liwek mu si臋 zachcia艂o.. :D Wy te偶 tak macie ze swoimi futrzakami ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
tylko 偶eby si臋 w pulpka nie zmieni艂:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co za rasa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jest t艂usty, wychoudzony te偶 nie, ma dobr膮 wag臋 :) tylko 艣mieszy mnie to, 偶e zjada nawet owoce i warzywa :D przecie偶 pies to raczej nale偶y do zwierz膮t, kt贸re jedz膮 mieso itp a nie marchwk臋, jab艂ka itp szczeg贸lnie jak jem co艣 chrupiacego to przychodzi do mnie i chce..dzisiaj jad艂am kluski z boczkiem i musia艂am mu potem dac troch臋 do miski, bo si臋 tak gapi艂, 偶e masakra :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mieszanka owczarka collie, wszyscy go myl膮 z rasowym ,ale taki nie jest :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od艣wie偶am, Wasze psy te偶 tak maj膮 ? Mo偶e z moim jest co艣 nie tak??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m贸j je du偶o rzeczy, ale jab艂ka, gruszki czy warzyw nie zje, ale sa艂膮tk臋 jarzynow膮 owszem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j zje i gotowane i surowe ;D moze mu witamin brakuje..nie wiem jest ju偶 dosy膰 stary jak ok 9, 10lat szczeniaki cz臋sto jedz膮 wszystko lub dziwne rzeczy, ale takie ju偶 strasze psy ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jesli nie ma po tych wszystkich specjalach zadnych dolegliwosci to widocznie mu odpowiadaja moj tez je warzywa owoce ale nie moze duzo na raz bo zaraz sraczka morowana :D zatem ograniczam tego typu dodatki nauczony jest na karmie bytowac choc nie jestem zwolenniczka wszelakich kulek nawet tych najdrozszych niestety hodowca z gory zaznaczyl ,ze ta rasa ma czeste problemy zolodkowe i jelitowe i najlepiej dla nich gdy sa karmione kulkami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czasami ma wzd臋cia i to takie 艣mierdz膮ce, 偶e masakra, ale nie wiem po czym..nie ma tak, 偶e po konkretnej rzeczy, po prostu czasem ma taki wiecz贸w, 偶e puszcza b膮ki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nasz bardzo lubi owoce i warzywa, surowe lub gotowane na parze. sa jednak przeciwskazania jezeli chodzi o niektore jedzenie: pomidory moga wywolac ataki drgawek (wyglada dokladnie jak atak epilepsji), czekolada nawet w malych ilosciach jest toksyczna a naet smiertelna, rodzynki, cebula, slodycze zwierajace skladnik slodzeniowy xylitol, orzechy wloskie orzechy macademia, pestki z owocow, ciasto drozdzowe i pare innych. To, ze psiak zje wszystko, nieznaczy ze sie powoli nie zatruwa poprzez ludzka bezmyslnosc, co moze sie okazac pare lat pozniej lub wczesniej (zalezy od wagi i rozmiaru psa) Moj apel do Ciebie i do innych ktorzy swiata nie widza za swoimi pupilkami (w i ja :-)) , kochajmy je ale madrze, aby dlugo zyly.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli je warzywa i owoce...to na zdr贸wko;)Kiszona kapusta czy og贸rki te偶 s膮 dobre,zmniejsza si臋 ryzyko z艂apania robak贸w.Ale najleiej b臋dzie jak nie b臋dziesz robi膰 z niego 艣mietnika...pies jest stworzeniem wiecznie nie na偶artym i m膮drym...po tak delikatnych sugestiach wzrokiem na lod贸wk膮 i Ciebie,zosta艂 ju偶 Twoim terroryst膮;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cie偶ko mi okre艣li膰 jaki jest du偶y czy ile wa偶y, bo go nie mierzy艂am, a wa偶y go tylko weterynarz, by艂 czas kiedy mia艂 troch臋 nadwag臋, ale ju偶 mu to przesz艂o teraz ma dobr膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi tam dwa razy mowic ani pisac nie trzeba kupujac psa przygotowalam sie sleczac godzinami i czytajac co i jak oraz dostosowalam sie do wskazowek doswiadczonych i wlasnie ! co wazne rozsadnie podchodzacych do zwierzat ludzi :) nie lubie takich co nadmiernie przesadzaja zatem wiem ze cebula czekolada i wiele innych nie dla psa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Terroryst膮 :D to kochany psiak, pos艂uszny i du偶o os贸b m贸wi, 偶e chcia艂o by mie膰 takie psa..ka偶de jego zachowanie czy gest to jest jaki艣 komunikat i dobrze wiem co chce :) jest moim przyjacielem, zawsze, gdy jestem smutna to przychodzi do mnie..nie wiem sk膮d to wie :) nie potrafie mu odm贸wi膰, gdy tak stoi przed t膮 lod贸wk膮..nie robi tego ca艂y czas, zdarza si臋 sporadycznie, czasem rano czasem wieczorem, czasem to mu nawet dam such膮 kromk臋, la enie wybrzydza, zjada, wi臋 cjest chyba jednak g艂odny, bo nie ka偶dy pies zje chleb sam, czy nawet suchy

Udost臋pnij ten post

M贸j za rzodkiewk臋 to by nawet mnie sprzeda艂. Nie ucz go ci膮g艂ego podjadania. Pies powinien mie膰 non stop dost臋p do wody. Konkretny posi艂ek powinien dostawa膰 raz dziennie. Wiem jakie ci臋偶ko jest 艂asuchowi odmawia膰, ale m贸j o ma艂o nie zdech艂 przez swoje ob偶arstwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cebuli by przecie偶 nie zjad艂, bez przesady..co niekt贸rzy daj膮 psom np piwo, ale to s膮 debile m贸j jak mu da艂am pow膮cha膰 to tak膮 mia艂 mine, jakby chcia艂 mi powiedzie chyba Cie popieprzy艂o :P po czym odwraca g艂owe..ale s膮 takie co wypij膮..ja bym mojemu nie da艂a tego nawet jakby chcia艂..czasem dam mu troch臋 jab艂ka, szynki, czy jakiej艣 zupy, o czekolade to by chyba 偶ycie odda艂, bardzo 偶adko dam mu kawa艂eczek malutki jak bardzo prosi..ale u nas nie jada si臋 na og贸l takich rzeczy wi臋c na prawde 偶adko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A m贸j pies to najlepszy. Jak jest sezon na og贸rki to on chodzi艂 i sam sobie zrywa艂 z ogrodu. A jak byly jeszcze ma艂e i takie k艂uj膮ce to szczeka艂 i mia艂 kup臋 rado艣ci:) wczoraj le偶a艂am i czyta艂am ksi膮偶k臋 jad艂am paluszki a on przyszedl i z drugiej strony chcia艂 troch臋 ugry藕c :p a wasze psy tez chowaj膮 sie pod ko艂dre jak lezycie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dost臋p do wody oczywi艣cie ma non stop, widz臋 ile pije i w dzie艅 i w nocy jak si臋 przebudz臋 to czasem s艂ysz臋 jak ch艂epta z miski :) zawsz臋 ma 艣wie偶膮 wod臋, bo jak postoi dwa dni to ju偶 nie wypije :) co do jedzenia nie wybrzydza, ale wod臋 musi mie膰 艣wie偶膮..i szlag mnie trafia jak widz臋 jak moja kole偶anka ma psa na 艂acuchu i daje mu mokrej karmy puszk臋 raz na 3 dni, naleje wody do ob艂oconego brudnego koryta..jest zaniedbany i 艣mierdzi..fuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Blondyna 333 zgodze sie Toba oprocz jednego. Psa powinno sie karmic 2 razy dziennie (rozlozyc posilek) :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam teraz tak obrzydliwie pazernego psa ze nawet jak jest chory i ma sraczke to nadal trzesie sie za jedzeniem i zezarlby nawet wlasne gofno a kiedys mialam tak madrego kochanego psa ze jak mu raz cos zaszkodzilo to tego wiecej nie ruszyl !!! albo jak byl chory to moglam przed nim szynke polozyc i jak nie mial ochoty bo sie zle czul to nie ruszyl jak czlowiek :) za to ten teraz wrrrrr.......nie widzialam jeszcze tak wstretnego obzartucha nawet wpieprzyl by trutke na szczury cokolwiek wszystko co lezy na ziemi ...obrzydliwe to jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Haha z tymi og贸rkami ! To dopiero by艂a z moim psem akcja :P mieli艣my szklarnie, a w niej hodowali艣my r贸偶ne warzywa i gdy pewnego roku uros艂y pierwsze og贸rki mama przynios艂a 4 do domu i po艂o偶y艂a na szafce na buty, jest nisko wi臋c pies mia艂 dost臋p :) za chwil臋 patrzy og贸rk贸w nie ma :P pyta wszystkich kto zjad艂 og贸rki ? Zaraz patrzy a pies siedzi z og贸rkiem ki臋dzy 艂apami :D haha sam zjad艂 wszystkie i od tej pory jak mama przynios艂a 艣wierze to krad艂 z wiaderka i wcina艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ha..ha.ha...moj tez chodzi po ogrodzie i sam zrywa jagody i nigdy nie obsikuje niczego tylko eleganko na trawce, jakby sie wstydzil :-) Psy to najukochansze istoty na swiecie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mojej babci jest pies, dok艂adnie labradot, kt贸ry obrywa艂 jej maliny z krzak贸w :D i zjada艂 orzechy..ale ten akurat b臋d膮c szczeniakiem dostawai艂 misk臋 suchej karmy i bro艅 bo偶e nic wi臋cje, by艂 kr贸tko trzymany mia艂 zasady, szkoda mi go by艂o jak nawet nie dosta艂 kawa艂eczka t艂uszczyku przy obrabiania mi臋sa..ale ten chyba by艂 po prostu g艂odny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
labradory sa pazerne okropnie i czesto przez to otyle nalezy uwazac czym i jaka iloscia je sie karmi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z naszego psa to mo偶na czasami boki zrywa膰, ile on ma ludzkich zachowa艅 to si臋 w g艂owie nie mie艣ci te jego spojrzenia m贸wi膮 same za siebie.. ;D kiedy si臋 o nim m贸wi to odbrze o tym wie, bo obserwuje i s艂ucha.. :) dzisiaj przysz艂a ciocia, a ten j膮 zaprowadzi艂 do babci, bo do niej zawszde przychodzi :P ale si臋 z niego 艣mia艂y heh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j psiak jest kochany :) dlatego czasami nie potrafie mu odm贸wic smako艂yka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moj nie jest kochany zatem moge sie oprzec aby mu nie dac nic co mu zaszkodzi ale dostaje to co moze jesc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej,nasz tez je wszystko ale jednego nie tknie-pasztetu,zje suchy chleb,ale jak mu posmarujesz pasztetem to nie tknie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie daje mojeu psu nic co by mu zaszkodzi艂o :)

Udost臋pnij ten post