Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój pies zje wszystko

Polecane posty

Gość gość
korna a powiem jeszcze jedno takie moje spostrzezenie ile psow mialem bo wiele to obecnie moge stwierdzic jedno psy staja sie coraz debilnnnniejsze gluuuupsze dziwne ..tak dziwne i My ludzie a raczej te hytre sepy jakimi sa hodowcy sa za to winni ze psy przestaja byc psami :( coraz wiecej ingerencji czlowieka w umysle psa w intuicji ktora sie zatraca tootalnie to jest chore co robi czlowiek z zwierzeciem i jego naturalnym instynktem ...ten sie zatraca okropne !!!

Gość gość
gosc !!! 5 teczka :D masz 100% racji tak to obecnie wyglada smutne ale prawdziwe

Gość Mój pies lubi ogórki
Powiem wam moi mili ze mój pies pochodzi ostatnio do ściany i podgryza rogi. Kto wie czego mu moze brakować w org?

Gość gość
mój tez zżera ściany ale nie wynika to z jakiś braków w organiźmie, tylko w ten sposób chce zwrócić na Swą Dostojnośc uwage - np. puscicie mnie do tych saren czy nie ??? bo zeżre cała ściane :D

Gość Winogrona rodzynki moga zabic
Jak w tytule. Pies mojej kolezanki zdechl bo zjadl winogrona. (opinia weterynarza) Moj weterzynarz ( mieszkam w USA) rozsylal do wszystkich ostrzezenia przed wlasnie winogronami I co gorsza rodzynkami. Tak wiec zastanowcie sie zanim nastepnym razem je psom dacie. Ja tez o tym nie wiedzialam I kilka razy dalam moim psom winogrona ale to podobno jest tak ze raz dasz I nic nie bedzie a innym razem pies nie przezyje :(.

Gość gość
No to nie dobrze. Właśnie rodzynek nie można dawać a mój tak je lubi.

Gość gość
Piszcie!