Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabellka19

Silny ból brzucha i krzyża 38 tydzień

Polecane posty

Gość Izabellka19

Witajcie. Jestem w 38 tyg. Dzisiaj po 11 zaczął mnie boleć brzuch tak jak na okres ok 11.40 złapał mnie silny ból, musiałam wypchnąć brzuszek do przodu i mieć tak wygięty kręgosłup bo inaczej nie dawałam rady, cała spocona, zbierało mi się na wymioty. Silny ból trwał ok 10-15 minut później miałam ból jak przy okresie tylko trochę większy. 12.40 znowu silny ból taki, że aż wykręcał. Zwymiotowałam. Nie mogłam położyć się na żadnym boku bo ból się nasilał, nie mogłam się schylić ani wyprostować. Po ok 30 min silny ból ustąpił, ale pozostał taki ciut silniejszy jak na okres. I dalej ten ból krzyża ;/ Nadal nie mogę się położyć, jedynie na siedzącą nie boli. Wszystko trwa od jakiejś 11.30. Co o tym myślicie?

Gość gość
Zeby jechać do lekarza albo na pogotowie

Gość gość
izabelka ja tez jestem w 38tc,dzis bylam u lekarza i powiedziala mi,ze mam mocno skorocona szyjke , ktora luzno przepuszcza palec wiec czekam jak na szpilkach na porod, bardzo juz bym chciala. mialam tez nie raz w ostatnich tygodniach takie bole jak ty, jednego dnia bolalo mnie od rana do nocy, silnie ,bardzo silnie az pojechalam do lekarki no i zbadala i wszystko ok, po prostu syzjka macicy sie rozwiera a przy tym towarzysza bole,jedne odczuwaja je delikatnie a drugie tak jak my -mega mocno :(

Gość gość
Pal medyczna marihuane powinno przejsc

Gość gość
izabelka,na kiedy masz termin ??? a z ta medyczna marihuane, skad ja wziac?:)

Gość Izabellka19
Skoro skurcze tak odczuwamy to ciekawe jaki będzie poród :O Termin mam na 4 grudnia. A co do tej 'medycznej' marihuany to jakoś nie jestem przekonana ;)

Gość cztery z plusem
Moze coś już zaczyna się dzieciać i stad te objawy. Za dlugo masz wizytę u lekarza? Moze podjechalabyś zrobić KTG jeśli ból się bedzie utrzymywał?

Gość Izabellka19
Już przeszło całe szczęście. W czwartek idę na ktg a za tydzień mam wizytę. Jak znowu mnie takie bóle złapią to podjadę do szpitala ;)