Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa123

Seks w skarpetkach

Polecane posty

Gość gościówa123

Powiedzcie mi o co chodzi z tym ściąganiem skarpetek na sex. Czy jest to jakaś norma wg której ktoś, kto nie ściąga jest burakiem? Tak się przyjęło czy od czego to w ogóle jest?

Gość feet lover
Bo sex w skarpetkach to żenada. Dziewczyna w skarpetkach na nogach w czasie seksu wygląda żałośnie i nie ma w tym ani krzty seksowności......

Gość gość
Bez przesady. Czasami warto wciągnąć skarpetę na głowę.

Partner w skarpetach to stygmat;) choc mimo calej nagonki medialnej znajdzie sie liczna grupa zwolennikow, moze to wynika z nadopiekunczosci rodzicow z wczesnego dziecinstwa hehe. Mimo wszystko skarpetki podczas sexu nie irytuja mnie jak polski turysta w sandalach I skarpetach! To Ci dopiero symbol goracej namietnosci! Zycie pokazuje jednak ze po zweryfikowaniu wszystkich za I przeciw skarpety moga byc afrodyzjakiem jesli operujemy nadbagazem wyobrazni ( przyklad ) meskie skarpety urzednicze zwane tez angielskimi :) co zrobic by zadzialaly ? Ubrac w nie Salete albo Pudziana I jest cud! Lecz jesli skarpety skojarzemy z naszym upasionym niechlujnym Mieciem czy Marianem to padaczka gotowa! Teraz krotko! Nie wazne co ubierzemy ale kogo!

Gość poczta polska
a u mnie padło pytanie: a masz może podkolanówki i plisowaną spódnicę?

Ooooo widzę, że skarpetkowy temat nabiera tempa :D Dla mnie facet w samych skarpetkach zabierający się za seks to straszna lipa :O i lepiej bym tego w ferworze podniecenia nie zauważyła :P Chyba, że jest mega zimno :D :D :D lub jest to szybki numerek w ubraniu ;) Wtedy zdejmowanie skarpetek byłoby śmieszne :D

Hehehe;) a do tego potkniecie faceta I upadek ! Hahaha chyba bym przestal I nalal sobie szklaneczke JD hehe! A co jak oboje maja wesole welniaki z pomponkami? Hehe tak naprawde to chyba zalezy od chwili , choc nigdy mi sie nie przytrafilo to pewnie nie mialbym nic przeciwko ma skarpety zalozone u mojej temperowki

O szacunek dla Nowego;) chodza pogloski ze jest wlascicielem najsexowniejszych welnianych skarpet Na kafe;) wiec cos pewnie wie w tej sprawie

W skarpetkach, owszem. Ale tylko w białych i czystych, w których mozna potem spac. Ja nie widzę żadnego problemu :)

Gość wuj_stefan
Ludzie. Facet w łóżku w skarpetkach wygląda po prostu śmiesznie. To tak jak by się tak bardzo spieszył do baby że nie zdążył cały się rozebrać. Ciekawe czy faceci by byli równie zdziwieni jak by im kobieta do łóżka właziła np. w czapce na głowie.

Gość gość
może faceci nie ściągają skarpetek żeby się nie skompromitować szorstkimi piętami... albo czymś gorszym... ;)

Gość gość
Mnie jak facet bez skarpetek posuwa to zawsze po dymaniu katar dostaje

Gość gość
marnie dbaja o stopy , pumeks i cazki sa im czesto obce i jak ma dosc codo czego to im glupio chwalic sie brudem pod poznokciami i popekanymi pietami . z tego tez powodu nosza skarpety do sandalow . widze po kolegach w lazni , jestem gornikiem, shreki i basta rzygac sie czasem chce .