Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podobam się ludziom

Polecane posty

Gość gość

bo nie jestem przebojowa, energiczna itp. Jestem po prostu cichą, szarą myszką. Nie jeden chłopak się mną zainteresował ze względu na urodę (wszyscy mówią że jestem bardzo ładna) a gdy mnie bliżej poznał - nie chciał mieć ze mną nic wspólnego. Nie chcę przez to powiedzieć, że wszyscy chłopcy sobie mnie odpuścili, lecz byli to zazwyczaj faceci, którzy są przebojowi, energiczni itp. Uroda mi u nich kompletnie nie pomogła. Oni wolą dziewczyny brzydkie byle tylko były żywiołowe a nie takie ciche jak ja. Jestem odrzucona przez ludzi dlatego, że jestem cicha. Drażnię swoją postawą tych, którzy są moimi przeciwieństwami, oni mnie nie akceptują. Oprócz urody jestem jeszcze miła, zdolna, wykształcona ale te wady, które wyżej wymieniłam bardzo utrudniają mi bycie z ludźmi. W dzisiejszych czasach, żeby być docenianym - trzeba być przebojowym. Szarych myszek się nie lubi. Musiałam to z siebie wyrzucić bo tak mnie to boli.

Gość bolesna prawda
Pocieszyć Cię? 🌼 mam to samo co ty, ale w dodatku jestem brzydka.

Gość gość
A ja jestem tępa jak nie wiem co i nigdy nie bede miała nikogo. Pogodziłam się z tym. Nawet nie myśle o chlopakach zeby sobie nie robic nadziei i zeby sie nie rozczarowywać.

Gość gość
'niejeden'!

Gość gość
to was pocieszę, jestem niby ładny, zarabiam 6 tyś na msc, ale coś nie dobrego sie dzieje z moim sercem. Jutra moge nie dożyć. Nie chcodzę do lekarzy, bo oni dorzucają pawulona do wszystkiego. chce mieć normalną przyszłośc dlatego pracuje ciężko umysłowo jako handlowiec, ale to jest dużo stresu, w nocy nie mogę łapać czasem powietrza. serce jakby mi stawało. kocham Was ludzie i życzę powodzenia, nie przestawajcie wierzyć ze Wam się uda.

Gość agresywna kołdora
W tym przypadku "nie jeden", tępy gnomie po ohp. :O

Gość księżna Anna
Też to zauważyłam, ludzie lubią seksowność i przebojowość u obu płci, koniec kropka.

Gość Kris Ponad Podziałami
szara cicha myszko, gdybyś tylko dała mi swoje gg, może nie zmieniłbym nic w Twoim życiu ale z pewnością byś się nie nudziła..................