Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problematycznyniby

Czy dziewczyna sie mna bawi

Polecane posty

Gość Problematycznyniby

Poznalem dziewczyne w technikum miala chlopaka udalo mi sie ja odbic dluga historia...( 2 lata temu) ale jej typ to kobieta lubiaca towarzystwo chlopakow. Skonczylem technikum ona dalej sie uczy zostal jej rok. W klasie za psiapsiulke ktorej sie zwierza uwaza swojego kolege(podejrzany, kiedys moj dobry znajomy teraz wogole sie nie odzywa odkad ja poznal), bo kolezanki ja wkurzaja.Ja Studiuje i widzimy sie raz w tygodniu w week. I czy wy widzicie cos zlego w tym ze ona zwierza sie wiecej jemu niz mnie. I od czasu do czasu da mi przeczytac wiadomosci na fb(przeselekcjonowane) uwaza ze nie mam prawa zagladac jej w telefon itd.( z tym moge sie zgodzic) ale jak juz przeczytam to te rozmowy sprowadzaja sie do tego ze ona mu pisze ze jak go(tego kolege z klasy) widziała z inna dziewczyna to chcialo jej sie plakac... ze chca sobie ufac.... nie wiem czy mam sie smiac czy poprostu ta dziewczyna jest zepsuta:D Była taka sytuacja ze powiedziała mu o czyms co mnie to strzasznie zazenowało, bylo mi strasznie glupio nie wiem czy ona nie mysli o tym ze moze mi zrobic przykrosc. Pisze bo juz nie wiem, ona mowi ze to jakies nie porozumienie ze ja to zle odbieram. Niestety z mojego rozumowania wynika ze jest cos nie tak... Dziewczyny to normalne? Koledzy spotkaliscie sie z kims takim? Dziewczyny pozwalaja wam zobaczyc z kim piszecie?

Gość gość
Rzuć ją. Jeśli masz choć odrobinę szacunku dla samego siebie.

Gość gość
kazdy ma w glowie to co mu podsuwa JEGO wyobraznia, robaczywku

Gość gość
Zastanów sie , laska pisze , że chciało jej sie płakać na widok kolegi z dziewczyną , jak myslisz dlaczego?. Myśle , że ich relacje wykroczyły już poza koleżeństwo , i nawet jesli z jego strony to nadal tylko przyjaźń to z jej strony na pewno pojawiły sie uczucia jak do chłopaka a nie kolegi. przemyśl to i porozmawiaj z nią szczerze

Gość Problematycznyniby
czy nie powinienem wiedzieć co się z nią dzieje? tzn czy informacje takie jak telefon czy fb powinny zostac ukryte przede mna.? czy mowienie mi ze nie mam prawa jej zajrzec w telefon powinno miec miejsce ?

Gość Problematycznyniby
??

Gość gość
znajdz sobie miłą przyjaciółkę i będziesz też mieć dwie jak ona ma dwóch

Gość problematycznyniby
a co z tym telefonem tym ze ukrywa przede mna wiadomosci itd?

Gość problematycznyniby
skonczy sie to jej blaznowanie jak jej dzieciaka zrobie.odechce sie jej glupot.problem tylko,ze ja pracy narazie nie mam ale najwyzej zamieszkamy u tessciow i pojdziemy do MOPSu

Gość Anouk1113
Wiesz co, zacznij się bać. Bo jej relację z tymi kolesiami wykraczają poza normalne koleżeństwo. Nie ma nic złego w przyjaźni damsko - męskiej, ale tylko wtedy, kiedy nie wykracza ona poza granice przyjaźni. Ja sama bylam kiedyś w związku z pewnym facetem i miałam wtedy bliskiego przyjaciela. Nie spotykaliśmy się , bo facet mi zabronił , ale pisaliśmy, czasem dzwoniliśmy, zawsze coś między nami było. Nie chcę Cię martwić, ale jestem teraz z tym przyjacielem, bo wyczuł moment kiedy było źle między mną a moim facetem , kiedy ten facet mnie zostawił, on od razu był przy mnie... Nie boisz się, że ten przyjaciel Twojej laski też gdy tylko wyczuje, że jest między wami źle, będzie ją pocieszał i zbliżą sie do CIebie? Musisz natychmiast zrobić jej awanture, nie mozesz sie zgadzac na takie traktowanie. Zabroń jej kontaktow z tym typem, a jak sie nie zgodzi to znaczy, ze on byl wazniejszy od Ciebie. Pozdrawiam.

Gość problematycznyniby
a z tym dzieckiem to dobry pomysl?

Gość Anouk1113
Z dzieckiem zły pomysł, bo jeśli dziewczyna tak naprawdę Cię nie kocha, to tylko zniszczycie życie nie tylko sobie,ale przedewszystkim temu dziecku. Poza tym , jak niby chcesz jej zrobić dziecko bez jej wiedzy? Przedziurawić gumę? To nie jest rozwiązanie, tak jej przy sobie nie zatrzymasz. A później zwiąże się z Tobą na siłę, a będzie Ci rogi przyprawiać. To już lepiej znaleźć sobie inną, która będzie tylko dla Ciebie, i będzie Ci wierna . Jak chcesz zresztą to przeciez Twoje życie, ja moge Ci tylko radzić ;)