Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze pomozcie i doradzcie

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny... Moze pomyslicie ze.jestem.jakas.tepa.itp.ale Japanese nie umiem.ocenic czy mam regularne.miesiaczki czy.nie... We wrzesniu mialam okres.od 17 stego do 22 go.a w paazdaierniki.okres od 13 do 18 stego.a w listopadzie od18 stego i potrwa 5 max 6 dni.. Wg was jak jest czy regularne czy nie Czy mam cykl 26 dniowy Z facetem nie uzywamy zabezpiecEnia juz pol roku...a ciazy brak On w poprzednim zwiazku.mial dziecko wiec jest Pokorny ja tez.mam.dziecko.wiec.bb o co chpdzi czemu.nie.moge zajsc w ciaze

Gość gość
Przepraszam za bledy ale pisalam.z telefonu

Gość gość
Liczyć nie umiesz?

Gość gość
Moze ktos pomoc???

Gość gość
skoro najpierw masz 26 dni a pozniej 36 to chyba nie jest regularny. ja pieprze dziewczyno, masz dziecko a nie umiesz policzyc ile trwa cykl?

Gość gość
ale w czym Ci pomoc, skoro nie potrafisz policzyc ile trwa Twój cykl? pierwszy dzień miesiączki=pierwszy dzień cyklu, więc siadasz i liczysz, a 6 miesięcy bez zabezpieczenia o niczym nie świadczy

Gość gość
No naprawde.nie.umiem tego policzyc.... Wrzesien.okres.od 17.09 trwal 5 dni Pozni j pazdiiernik okres.od 13.10.trwal 6 dni A listopad okres.od 18 stego bedzoe tez 5 max 6 dni

Gość gość
Wiec co zrobic by zajsc w ciaze.skoro nie jestesmy bezplodni

Gość gość
jezu dziewczyno!!!!! regularnosc miesiaczek nie zalezy od czasu ich trwania tylko od regularnosci pojawiania sie!!! czyli miedzy odstepami miedzy jedna a druga. no parodia poprostu na tym kafe.....

Gość gość
przepraszam, ale czy Ty potrafisz czytać???? już Ci napisałam, że pierwszy dzień miesiączki to pierwszy dzień cyklu i liczysz do następnej miesiączki, czyli jeżeli miesiączka zaczęła Ci sie 17.09 to był pierwszy dzień cyklu, a ostatni był 12.10, no proszę Cię- takie rzeczy kobieta dorosła, matka powinna jednak wiedzieć

Gość gość
Cykl liczysz od pierwszego dnia miesiączki , pierwszy dzień kolejnej miesiączki to początek kolejnego cyklu itd. długość trwania miesiączki nie ma tu znaczenia. Weż kalendarz do ręki i policz . Ale na oko wychodzi mi, że cykle nie są regularne

Gość gość
Nie nasmiewajcie sie.prpsze Ja naprawde.grzecznie Australian byscie mi pomogly a nie wysmialy Pytam czy to ze.mam.nieregularny okres wplywa na to ze.doszlo zajsc w ciaze???

Gość gość
tak, nieregularne miesiączki moga oznaczać zaburzenia hormonalne, a to moze swiadczyć o problemach z płodnością

Gość gość
Wiec jak w.moim.przypadku oblicze dni.plodne

Gość gość
dni płodnych sie nie oblicza, tylko się je obserwuje

Gość gość
Ale dni plodne mozna.oblicYc gdy ktos.ma regularne cykle... Hmm skoro jak tu ktos.napisal ze nieregularne cykle swiadcza o problemach z plodnpscia to czemu i jakim cudem.mam corke3 letnia?? Dodam ze powstala dopoero.po 3 latach sexu

Gość gość
jesli masz nieregularne to idz do lekarza bo moze masz zaburzenia hormonalne, musisz zrobic badania

Gość gość
sama napisałaś, że córka urodziła sie po 3 latach, więc jakieś problemy z płodnościa wystąpiły, wiec idz zbadaj na początek poziom hormonów i bedziesz wiedziała czy sa w porządku

Gość gość
Ok zapisze sie do lekarza i sie dowiem co.i jak.. ale.przecie z ani ja ani.partner nie.mozemy byc.bezplodni skoro mamy dsieci a

Gość gość
Ok zapisze sie do lekarza i sie dowiem co.i jak.. ale.przecie z ani ja ani.partner nie.mozemy byc.bezplodni skoro mamy dsieci cuesta robilam.badania.na.cukrzyce Na watrobe i na tarczyce i mam.ok

Gość gość
a co ma do tego watroba?

Gość gość
nie musicie byc bezpłodni, ale możecie byc niepłodni- Ty mozesz mieć problemy hormonalne, niedrożne jajowody, brak owulacji, partner może mieć słabą jakośc nasienia

Gość gość
Ale skoro oboje.many juz dzieci to.nie.jestesmy.nieplodni???tak.mi sie wydaje.. Poprosty.musze.umiec wyliczyc te dni plodne.przy.nieregularnych cyklach ale jak tp.zrobic

Gość gość
Gdy czytam.w google te.kalendarze.owulacji to zauwazylam ze zajsc w ciaze.mozna.prEz te ok 10 dni.bb po.bb okresie tak??

Gość gość
Nie rób sobie dzieci ponieważ jesteś chyba mało inteligentną kobietą