Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka111111

Opisuje mi po czasie nie od razu

Polecane posty

Gość Agnieszka111111

Mam pewną znajomą, można powiedzieć, że przyjaciółkę. Poznaliśmy się na pewnym portalu i tam piszemy wiadomości prywatne. Piszemy ze sobą codziennie i jedno mnie dziwi. Ona nie odpisuje od razu, tylko czasem po 25-30 minutach. Wiem, że w tym czasie nic innego nie robi, nie jest niczym zajęta. Wydaje mi się, że czyta moje wiadomości od razu, ale zwleka z odpowiedzią. Parę dni temu zrobiła jednak wyjątek i odpisywała niemalże natychmiast i tak pisałyśmy ze sobą, wymieniając się wieloma wiadomościami. Ale od wczoraj znowu czeka z odpowiedzią. I nie bardzo rozumiem, o co jej chodzi. Może to dlatego, bo chce trzymać dystans? Nie chce bym wiedziała, że jej zależy? Czy ktoś może mi to wytłumaczyć?

Gość gość
Ludzie sa p******i na twoim miejscu bym ja olala.

Gość gość
ja też nie lubię odpisywać od razu - po prostu nie lubię pisac i ubierać myśli w słowa. zz kolei zaś kiedy mnie cos bardzo zaciekawi, to potrafie odpisać od razu

Gość Agnieszka111111
Ona z tym nie ma problemu, myślę, że lubi pisać. Myślę też, że mnie lubi, ale właśnie nie wiem co jest grane... jakoś kilka dni temu odpisywała od razu, szybciej ode mnie, a teraz znowu czeka z odpowiedzią. Jestem bardzo wrażliwa i trochę mnie to boli.

Gość Agnieszka111111
Przecież nie będę się o to jej pytać. Ale bardzo bym chciała to zrozumieć.

Gość Agnieszka111111
UP

Gość Agnieszka111111
Może ktoś to rozumie?

Gość gość
Moze ma kompleksy i sie boi ze na ciebie nie zasluguje. Ale z drugiej strony to chamskie

Gość Agnieszka111111
Ciekawe spojrzenie... myślę, że ona czasem nie wie co napisać, ja więcej gadam od niej, ale kompleksów raczej nie ma. Tzn nie wiem w sumie. Jeśli chodzi o kompleksy to ja na pewno mam większe. No, ale bardzo mi się to nie podoba i boli mnie to. Postanowiłam do niej nie pisać przez jakiś czas. Jak napisze, to ją olać i odpowiedzieć dopiero na drugi dzień. Może postąpię tak kilka razy, i da to jej do myślenia. Aczkolwiek nie wiem, czy jest to dobry pomysł. Nie chcę by się obraziła.

Gość Agnieszka111111
Jeszcze raz podniosę. Może ktoś mi to wytłumaczy.

Gość Agnieszka111111
ostatni raz podnoszę, ale wątpię by ktoś odpowiedział..

Gość gość
boze , co za durny "dylemat", niczym nastolatka pytajaca czy jak chlopak jej od razu nie odpisze to jej nie lubi, skad wiesz ze nic nie robi tylko siedzi i gapi sie w sciane specjalnie zeby nie odpisac od razu, moze cos czyta w miedzyczasie, moze gada z kims innym, jezu wyluzuj, ona nie musi miec kawiatury przyklejonej non stop do dloni, odpisuje kiedy ma czas i ochote

Gość gość
ją też tak ponaglasz do odpowiedzi? To się nie dziw. Jesteś upierdliwa, a takich się spławia (jeśli się umie) albo przetrzymuje z nadzieją, że się znudzisz i przestaniesz zawracać d**ę

Gość Anouk1113
Hej, myślę, że jestem w stanie Ci pomóc, bo osobiście mam taką przyjaciółkę, która pisze do mnie cały czas , zawsze od razu odpisuje, a ja raz piszę od razu, raz odpisuję tak jak chcę. Czasem po prostu nie wiem co odpisać, albo nudzi mnie temat rozmowy. To nie znaczy, że jej nie lubię, po prostu czasem nie mam ochoty pisać, albo jest u mnie chłopak i zapominam o tym ,że miałam odpisać. W ogóle to ją lubię, ale wole gadać w realu niż z nią pisać ;)