Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Werka mnie będzie musieć nauczyć jak to jest być w związku

Polecane posty

Gość prawiczandra92

bo ja o tym nie mam pojęcią - czeka mnie dyskomfort z tego tytułu, jak również z racji że nie będzie dziewicą a ja będę prawiczkiem i to takim zatwardziałym że nawet nigdy nie posmakowałem ust dziewczyny...? To co pisze to i tak hurraoptymizm. Jak to zrobić żeby ona była w ogóle ze mną?

Gość gość
o masz męska dziewica sie odezwała hahahhaa akurat a co do związku to kazdy jest innyy ten twój teraźniejszy to chyba całkiem udany jest nieprawdaż

Gość gość
ale ty nie będziesz miał dziewczyny jak ciągle jęczysz i ciągle o tym piszesz zagadaj do tej werki, zaproś ją i nie spamuj tematami. naprawdę jakiś ograniczony albo upośledzony jesteś.

Gość gość
a umiesz chociaż prezerwatywe zakładać?

Gość gość
Rada jest taka: Przestań o tym myśleć i zajmij się czym innym. Dziewczyna się sama znajdzie.

Gość gość
autor ma duze poczucie humoru dobrze ze chociaz on mi go troche juz brakuje

Ale zagadałem do Werki w ten czwartek przysięgam!! I chciałem coś od Werki pożyczyć żeby sprowokować kolejne spotkanie z nią, w wiadomym dla mnie czasie, bym się mógł z wyprzedzeniem zastanowić co jej chce przekazać no i żeby to spotkanie nie odbywało się w takim popłochu jak wtedy kiedy widzę ją przypadkowo. I Werka powiedziała że tego nie ma co potrzebuje. Kwestia dyskusyjna czy to jest prawda. Dziewczyna się sama nie znajdzie skoro do tej pory się nie znalazła to śmiem twierdzić że taki trend się utrzyma.

Gość gość
a co chciałes pozyczyc

Gość gość
no to będziesz sam przyzwyczajaj się

Gość gość
Przecież ona gardzi takim tłumokiem. Często się nabijamy z takich frajerów. Jesteś przygłupi, wybrakowany genetycznie, masz tendencje do tycia i łysienia, a przede wszystkim jesteś niesamowicie żałosnym prawikiem.

Gość gość
chciales cos jej zara..ć no niezle fajny jestes

Gość gość
dowód osobisty zeby potem go w stresie szukała ona musi dobrze torebke pilnowac ty nie znasz frontu tylko partyzante

Możecie mnie obrażać ile wlezie, zezwalam wam na to, byle by między wierszami znalazły się jakieś rady jak tu zdobyć Werkę?

Gość gość
dzien dobry jestesm czander i mam pacyfistyczne zamiary ...

Gość gość
Widzisz sam, woli kogoś innego, kto pewnie ją stuka, aż piszczy, a prawi-frajer jęczy.

A ja bym wcale nie spoczywał na laurach tylko robił dokładnie to samo i być może nawet lepiej. I Szczur by jęczał albo by się musiał zadowolić jakimś paszczurem bo dysproporcja w urodzie między nimi jest kolosalna. Trafiło mu się jak ślepej kurze ziarno.

Gość gość
Lepiej mieć byle szczura nic przygłupa prawika.

Gość gość
Na prawdę musisz być wyjątkowo beznadziejny skoro wolała byle kogo. A może to tak dla zmyłki, abyś się w końcu od niej odczepił?

Gość gość
juz to widze

Czy jest byle kim ten koleś to nie wiem. Wiem tylko że nie lubię go za sam fakt że blokuje Werkę ale czy jest jakimś debilem to tego nie wiem. Prawdą jest też że Werka mi nie dała szansy się zaprezentować w pełnej okazałości i ja nie miałem takich korzystnych okoliczności do poznania Werki jak Szczur, który z nią do szkoły chodzi i ma z nią wspólnych znajomych.

Jemu też by się nie udało poderwać Weroniki od zera, nie znając jej, mając z nią mało wspólnego w szkole. Dlatego nie ukłonie się w pas szczurowi i nie powiem mu szapo ba, byłeś lepszy. Ja nie uznaje tego co zaszło, dalej dąże do zmiany obecnego porządku.

Gość gość
to forum w twoje zapewnienia nie wierzy masz cenny swój dar swoja nie opowiadaj ....

Gość Wenera D
Bitwa o Weronikę toczy się dalej, mimo iż jestem chwilowo w defensywie ale nie składam kapitulacji pod żadnym pozorem.

Gość Pershing Fireball
Kiedy się w końcu Werka rozwiedzie z tym Szczurem. Niech by to już teraz nastąpiło bo chciałbym zmniejszyć rozmiary swojej frustracji u jej boku. Zazdrosny jestem o ten czas który spędza ze Szczurem.

Gość Żydokomunista92
Ciekawe czy by mnie Werka zapoznała ze swoimi koleżankami? Jakoś tego nie widzę abym z nimi wchodził w koleżeńskie relacje. Jedno trzeba Szczurowi oddać że on to potrafi.

Gość gość
a co potrafi