Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkajamajka222

Czy jestem nienormalna

Polecane posty

Gość majkajamajka222

Wyobraź sobie sytuację, że jesteś na imprezie w klubie, ze swoim facetem. Za każdym razem jak wracasz z ubikacji, lub z papierosa, widzisz jak on rozmawia z jakąś nieznaną ci kelnerką.Dziewczyna jest ładna, więc tym bardziej nie podoba ci się gdy w pewnej chwili widzisz, jak ona obejmuje Twojego chłopaka. Mówisz chłopakowi, że sytuacja ci się nie podoba, a już tym bardziej to, że dziewczyna go dotyka. Po trzech dniach, on oświadcza ci, że jadąc na weekend do szkoły do Lublina, zabrał tę kelnerkę samochodem razem ze sobą, ponieważ ona ma tam rodzinę. Umówili się na to już w klubie, mimo tego, że mówiłaś chłopakowi, że sytuacja nie jest dla ciebie komfortowa. Ja po tej sytuacji powiedziałam: „To chyba jest jakiś żart?!”. Nie ukrywam, że się wściekłam. Usłyszałam wtedy, że jestem nienormalna. Pojechałam więc do siebie, żeby nie zaostrzać konfliktu. Powiedzcie mi dziewczyny, co wy zrobiłybyście na moim miejscu?

Gość hihuuu
ja bym jej z***b**ła, a gościa rzuciła.

Gość Brunet_gda_100
Jesteś nienormalna. Facet chciał sobie kelnerkę poduupczyć gdzieś na poboczu, a ty robisz aferę jakby było o co :o

Gość mamdwasutki
znam takie kelnerki... nie raz miałam do czynienia... współczuję...

Gość Parlevous siku
Prawdopodobnie owa kelnerka znakomicie pięści kija i sakwę twego mężczyzny.I to jest przyczyną.:classic_cool:

Gość gość
Brunet, widać, że jesteś facetem... zero ogłady...palancie, życzę ci żeby twoja panna robiła cię na boki tj ty ją!!!

Gość Parlevous siku
A czy ty autorko liżesz jajca?Lubisz pięścić lapisy szlachetne?:classic_cool:

Gość takaseja1988
ja bym uwazala na typa bo cos ich laczy na bank.

Gość majkajamajka222
Paverluscośtam.. jesteś obleśny... A odpowiedź na twoje pytanie jest dla mnie zbyt prywatna, także nie licz dewiancie...

Gość gość
ja na twoim miejscu pogadałabym z facetem i powiedziała mu, że sobie nie życzę jego kontaktów z tą kelnerką... jak dupa ci obejmuje faceta to już jest przegięcie. Wszystko ma swoje granice.

Gość nielubietakih
weź zuc go. koles nie jest warty ciebie.

Gość żenadaże nie dam rady
nielubietakih się naucz ortografii kretynko...

Gość oessssssuuuuuuuuu
po co ty się wogle pytasz??? twój chłopak cie nie kocha i tyle!

Gość olineczkapipuleczka
ja bym kelnerce zaje**ła! dupa nie da pies nie weźmie

Gość gość
kelnerka do wyginiecia!!! pier**lona szmata i tyle! znam takie! jedna ze szwejka się rypala z moim facetem! ja bym szma*ie wyje*ala! a typa zostaw... gó*no wart gnoj jeden!

Gość gość
olej go

Gość jonojonojo
Przecież to kliniczny przypadek mężczyzny "publicznego". Statystki pokazują, że głównie tego typu mężczyźni nabijają statystyki niewierności. Współczuję ...

Gość jonojonojo
Jeśli go kochasz to powinnaś mieć do niego zaufanie bo bez tego nic się nie zbuduje. Ale z drugiej strony mi też byłoby ciężko znieść taką sytuację.

Gość gość
myślałabym że za często chodzisz na fajkę i może czas rzucić fajki i tego kolesia

Gość gość
Facet który kocha liczy się z uczuciami kobiety. o przyszłości zapomnij.

Gość Ale wy jesteście dziwne
Dajcie spokuj robicie problem z niczego. To już facet nie może mieć koleżanki? Baby weźcie się zajmijcie garami a nie myśleniem ;/

Gość gość
I wierzysz dziewczyno że on ją tam tylko zawiózł??? hahaha dobre :D

Gość majkajamajka222
Wierzę, że on tylko ją tam zawiózł. To nie chodzi o to, że ja nie mam do niego zaufania, że myślę, że mnie zdradza... To nie tak. Chodzi bardziej o fakt, że na imprezie czułam się tak jakby on zwracał większą uwagę na kelnerkę niż na mnie. To typ podrywacza, osoby, która lubi być adorowana przez kobiety. A one lubią go adorować... Natomiast ta dziewczyna na moich oczach go obejmowała, dlatego tak się wściekłam gdy dowiedziałam się że on zabrał ją ze sobą. Po prostu było to dla mnie przykre doświadczenie tym bardziej, że dowiedziałam się o tym po 3 dniach... :(

Gość oooooooooooooooooooooooooooo
Nie dziwie się. Chociaż jak dla mnie to i tak zareagowałaś spoko. Ja bym pewnie trzasnela po ryju, i poszla do tej dziewczyny do pracy i powiedziała jej szefowi żeby ja ogarnol.

Gość rzuc go
rzuc faceta w cholere

Gość nogama
majka dziwię Ci się.Jak można ufać facetowi, który niemalże na Twoich oczach obściskuje się z jakimiś panienkami.Pomyśl, co mógł robić z nią jak ją podwoził.Kiedy Ciebie tam w pobliżu nie było.

Gość majkajamajka222
On się z nią nie obściskiwał... to ona go obejmowała... ale nie ukrywam, że jakoś nie widać było, żeby był z tego powodu niezadowolony... :(

Gość nogama
No właśnie.Sama sobie odpowiedziałaś skoro specjalnie się temu nie opierał.W życiu nie byłabym z takim facetem.

Gość nogama
No właśnie.Sama sobie odpowiedziałaś skoro specjalnie się temu nie opierał.W życiu nie byłabym z takim facetem.

Gość majkajamajka222
No widzisz... ale ja go bardzo kocham, naprawdę... Tylko mam wrażenie, że on nie rozumie, że mnie bolą takie sytuacje. Każda koleżanka z którą gadałam, powiedziała mi, że to nie jest normalne jeśli facet się tak zachowuje. Ja za to usłyszałam od niego, że to JA jestem nienormalna... zbyt zazdrosna itp...;/