Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marjanka

Obalamy temat że nadwaga jest genetyczna

Polecane posty

Gość marjanka

Witam kilka dni temu moim rodzice powiedzieli do znajomych że nasza nadwaga jest genetyczna --- mam szaścioro rodzeństwa i wszyscy maja nadwagę mama babcia tata też a ja im udowodnie że mimo tego schudnę i że mnie genetyka nie dotyczy... Jeszcze beda mi zazdrościć figury

Gość gość
i wystarczy,ze pojesz kilka dni i wroca kilogramy.niektorzy tyja z powietrza.owszem,mozesz byc szczupla ale ZAWSZE bedziesz sie musiala pilnowac.

Gość the art of simplicity
dasz rade to nie nadwaga jest genetyczna ale Twoja rodzina zle sie odzywia rodzicie nie wpoili Wam zdrowego sposobu odzywiania sie i dlatego wszyscy macie nadwage ale tego mozna sie nauczyc!

Gość gość
Powodzenia. Wierzę w Ciebie! A złośliwców nie słuchaj!!!

Gość gość
U mnie wszyscy mieli nadwagę i źle się odżywiali. Ja gdy dorosłam w dość wolnym tempie schudłam 35 kg i utrzymuję bardzo szczupłą sylwetkę już od kilku lat. Faktem jest, że nie przychodzi mi to łatwo - czy to geny? - nie wiem. W każdym razie podkręcam swój metabolizm ile mogę, żyję aktywnie. Przytycie groziłoby mi tylko gdybym musiała przymusowo siedzieć całymi dniami w domu. Także nikt nie jest skazany na nadwagę, niektórym bycie szczupłym przychodzi łatwiej, innym trudniej, ale jest jak najbardziej osiągalne. Powodzenia!