Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no_popatrz

pieszczoch ja i co to będzie PYTAJNIK

Polecane posty

Gość no_popatrz

chciałabym kogoś kto: - zabierze mnie na randki do parku/lasu i przyniesie kwadratową czekoladkę, kto gdy zacznę ją otwierać pomoże mi podzielić na pół i zje ze smakiem - odda swój sweter kiedy mi będzie za zimno, weźmie rękę między swoje i potrze, żeby było cieplej - będzie brał mnie za rękę za każdym razem kiedy będziemy gdzieś iść - złapie i pomoże wstać kiedy rozłożymy się na ziemi - rozsunie nogi żebym mogła usiąść między nimi i wygodnie oprzeć się plecami o jego tors - będzie myślał o tym, żeby nie było mi źle i nieprzyjemnie np czekając na wschód słońca podłoży swoją nogę pod moje plecy, żebym nie musiała dotykać zimnego piasku/trawy - będzie chciał mnie dużo całować w czoło, policzki, uszy, usta, brodę, a gdy będzie wiało obiema rękami będzie zgarniał włosy z mojej twarzy i patrzył na reakcję, a kiedy zamknę oczy lub lekko się skrzywię powie 'jeszcze sekundę, zaraz skończę' - nie będzie udawał, że mnie nie lubi i po udanym spotkaniu wyśle smsa że było bardzo miło i chciałby powtórzyć - nie będzie dopytywał się o przeszłość, zaakceptuje moją małomówność - będzie dużo tulił i dużo całował i dużo głaskał :D - w kinie założy na mnie rękę i przygarnie do siebie - nie będzie siadał naprzeciwko mnie, ale obok - będzie upijał czerwonym winem i chował nas pod ciepłym kocem - otworzy drzwi, przepuści mnie przodem, nie pozwoli nosić ciężkich rzeczy - nigdy nie pozwoli, żebym wracała sama nocą ...albo jestem prze-strasznym-pieszczochem albo romantyczką albo jedno i drugie:) a ja po prostu kocham i uwielbiam takich właśnie...ich:)

Gość panandtilt
fajne to ... takie ooouu na pewno jestes pieszczoch , ale takich facetow ze swieca szukac ja np nie moglbym si eupijac czerwonym winem, wiec ju z odpadam

Gość no_popatrz
a co to znaczy "takie ooouu"? :p wiem dobrze, że takiego ciężko spotkać, a jak już spotkam i zaakceptuje to co lubię okazuje się, że mieszka 800 km ode mnie... takie mam pieskie szczęście;)

Gość no_popatrz
chwilami myślę że ze mną coś nie tak, bo AŻ TYLE tego potrzebuje...