Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boląca piers

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, Mam 25 lat i od pewnego czasu boli mnie prawa piers. Obawiam sie, ze to moze byc jakis guzek albo cos innego. Boli jak np. leze sobie, jak poloze reke na nią mocneij. Bede musiala isc na usg piersi, ale na nfz pewnie duzo czasu sie czeka;(

Gość gość
hej, ja mam 21 i jestem po 2 operacjach usuwania guza z piersi, pierwsza w wieku 19 lat, druga 3 m-ce temu i szykuje sie na kolejna. Mam guzki w prawej piersi zawsze w tym samym miejscu, z racji tego ze u mnie w rodzinie byl rak, wycinam je by nie narobic sobie klopotu, ale nie martw sie na zapas, niektore guzki da sie lekami wyleczyc :) a na USG to fakt czeka sie troche.. moze idz prywatnie? nie wiem ile u Ciebie kosztuje u mnie 60 zl ale wiesz, zdrowie wazniejsze niz kasa ktorej i tak zawsze brakuje :)

Gość gość
kiedys czytalam, ze usg okolo 150zł a to juz sporo pieniedzy. Jakby kosztowalo 60zl, to bym zaplacila. To oczywiste.

Gość gość
nie moze usg kosztowac 150 :) strasznie duzo cos Ty :)

Gość gość
ja za biopsje prywatnie placilam 120 :)

Gość gość
rak nie jest genetyczne ale jest związany z dieta bo cała rodzina od pokolen je to samo zwłaszcza mieso wiepszowe ktuure jest rakotworcze potwierdzaja to naukowcy i biblia

Gość gość
Moze mozecie polecic w Gdyni , gdzie mozna isc na usg prywatnie?

Gość gość
zadzwonilam do 1 gabinetu i podali mi cene 140zl prywatnie , usg;(

Gość gość
ja nie jem miesa od 3 lat :) nie wiem, mi tak lekarka mowila.. strasznie drogo to usg, masakraaaa

Gość gość
nie wiem jak jest u was, ale jak ja idę do lekarza na nfz , nawet na kontrolne badanie , to lekarz się mnie pyta kiedy było usg piersi robione , bo mówi że powinno się robić 1 w roku. Myślę ,że jak pójdziesz do lekarza i powiesz ,że boli cię pierś to usg zrobi ci na miejscu , od razu.

Gość gość
strasznie drogo, nie na polskie zarobki takie rzeczy

Gość gość
mowisz o ginekologu? Nigdy nie zapytala o usg piersi. Jestem umowiona w grudniu na nfz do ginekologa to powiem pani ginekolog to. Moze da mi skierowanie, lub sama zbada.

Gość gość
moja gin nawet nie chciala mnie zbadac jak poszlam z pierwszym guzem bo stwierdzila ze ona nie jest od tego.. wyslala mnie do chirurga :/ on do lekarza rodzinnego a ona do onkologa wiec sobie troche polatalam zanim sie ktos mna zajal