Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja1236969

w ciąży

Polecane posty

Gość Alicja1236969

Jeszcze jestem w szoku :) seksik z mężem w nocy i dzisiaj rano, dwa razy bez zabezpieczenia. W końcu zdecydowaliśmy się na dziecko. Mam stracha , czy dam radę.... Po jakim czasie pojawią się objawy ciąży?

Gość gość
Jak Ty k u r w a nie wiesz kiedy pojawiają się objawy to nie staraj sie o dziecko;/;/

Gość Alicja1236969
prostakom "dziękuję" :/

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
No wiesz u mnie wcale się objawy nie pojawiły... Krwawiłam nawet.

Gość gość
sama jesteś prostak, debilko masz w internecie pełno informacji na byle g******ej stronie a Ty się pytasz kiedy objawy.. przyznaj się, że masz 15 lat albo po szkole specjalnej?

Gość gość
Normalna inteligentna kobieta starająca się o dziecko wie jakie są objawy i kiedy, no przepraszam bardzo osoba, ktoa wyprzedziła moją wiadomość ma racje. a potem się ludzie dziwią, że taka Katarzyna W zabiła madzie;/;/

Gość ja to wiem i ty to wiesz
Pani Alicjo, lepiej niech Pani się zajmie pracą lub innymi przyjemnościami, bo myśląca kobieta nie pyta dzień po sexie o objawy, zwłaszcza, że tylko 30 % na zapłodnienie.

Gość gość
Wszystko ładnie , pięknie .... Zgadzam się z wami ale to o Katarzynie W to już przegięcie.... Darujcie już sobie i dajcie spokój małemu aniołkowi . Niech spoczywa w pokoju!

Gość wróbcia
ale wy jesteście głupie!!! Kobiety, matki a takie podłe!!!! Kobieta się pyta bo chce w jakiś sposób np podnieść sie na duchu bo może będzie w ciąży a wy od razu nagonke na nią robicie. Jak waszym celem jest obrażanie wszystkich na tym forum to gratuluje!!!! Alicja nie martw się jak jak sie starałam o dziecko to też wszedzie szukałam nawet najmniejszego objawu który może zwiastować uprawgnioną ciąże. U mnie pierwszym objawen (nawet przed testem zauważyłam to) były strasznie widoczne żyły na piersiach nawet mąż zauważył że te żyły są aż fioletowe to była moja pierwsza oznaka ciąży jakoś tak z tydzień po zapłodnieniu

Gość Alicja 12346969
wróbcia==> dzięki wielkie. Prostactwo na tym forum przechodzi ludzkie pojęcie. A porównanie z Katarzyną W., to już .... nie wiem jak to nazwać. ---------------------------------- gość sama jesteś prostak, debilko masz w internecie pełno informacji na byle g******ej stronie a Ty się pytasz kiedy objawy.. przyznaj się, że masz 15 lat albo po szkole specjalnej? ------------- ja prostaczka? nie wyzywam Cię, nie obrażam. Zastanów się kobieto, czy Ty nie potrzebujesz pomocy, bo chyba nie umiesz kontrolować emocji. Wspólczuję dziecku (jeśli je masz). Dziecko kulturę osobistą wynosi z domu, a Ty co możesz mu zaoferować poza wugaryzmami? mam wrażenie, że nic więcej.

Gość gość
alicja a teraz masz plodne dzni, owulacje? za ile okres spodziewany?

Gość gość
objawy ciazy pojawiaja sie ok 4- 5 tyg po zaplodnieniu, a nie po stosunku bo stosunek to nie to samo co zaplodnienie

Gość gość
hmm możesz od samego początku zdychać czyli wymioty, mdłości bóle jak na grypę ospałość itd. itp., ale możesz też kompletnie nic nie mieć z wyjątkiem bólu piersi to prawie wszystkie mają od początku o ile zaszłaś naturalnie

Gość Alicja 12346969
dni płodne ;) jestem lekko przerażona. W końcu zmieni się całe moje życie, chociaż jeśli ktoś chce, to dziecko nie musi ograniczać czowieka. Mam wspaniałego męża, wspiera mnie i wiem, że będzie wspaniałym ojcem.

Gość gość
no to życzę oby CI się szybko udało.

Gość gość
Za 2 tyg będziesz wiedziała.Nie ma innej opcji musisz czekać i nie doszukuj się objawów bo psychika może ci spłatać figla i będziesz miała wszelkie objawy ciąży nie będąc w niej.

Gość Alicja 12346969
Dzięki Dziewczyny!!! Miłe słowo, to wielkie wsparcie. To dla mnie całkiem nowa sytuacja. Życzę wszystkiego dobrego!

Gość gość
chciałam ci tylko poradzić żebyś nie nakręcała się za bardzo. Bo ja jak chciałam być w ciąży to co miesiąc znajdowałam u siebie objawy, choć w ciąży nie byłam. I jeszcze jedno, ja miałam coś takiego, że mimo że ciąża była planowana, jak już była potwierdzona, dopadło mnie takie załamanie nastroju, zamiast się cieszyć, martwiłam się jak to będzie. Nie wiem czy inne dziewczyny też tak miały?