Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik bez musku

Mam na koncie 3294883093429090329032 miliardów trylionów YENÓW

Polecane posty

Gość prawik bez musku

Bo mieszkam w TOKIO HOTEL z całkom rodzinom, moja mama ma tu sklep z obuwiem a ja mam firme naga saki production ktora produkuje SUPŁY ATOMOWE W HIROSZIMIE Jeden supeł potrafi zmieść w pył przeciwników w LEGEND OF MAN JESTEM członkiem oraz, także i potwierdź. CZEGO, tzn. czekoland, kraina wiecznej czekolady, gdzie można jeść jęki oraz suprise. Hi! I'm tomcio and hand pal lukinh. Wud like u to wrote me a leter? one leter and i send u back a neck hi hi (it is a polish lokal jokes).

Gość prawik bez musku
Hahahahaha nie no, nie fandzol głupot chłoptasiu, bo ci przykutam w tą tępą łepetynę. Przepraszam, że się wam narzucam. Powinienem przykucnąć i pocałować nogi wasz pańców, ale śmierdzom one śledziami a ja jestem RYBOHOLIKIEM na ODWYKU! No no no. ale ci się powodzi, przytyłaś, nabrałaś masy mięśniowej. Jam jest Guliver and Ich habe bred und butcher :D hahaha jestem poliglotom przodowym jak każdy hajer Nie ma mnie na słońcu, bo jest zimno?

Gość prawik bez musku
Lubię musle i Nestle FRUTINA, każdy, ale to każdy kto przeczy jasności swojego umysłu, nie zważy na pokuszenie. Waga ma limit, a ciężar = a*m, gdzie m odzielamy od kości. Szkielet nie waży więcej niż jego własciciel. Gdy robiłem umowę z NASA na serki topione dla kosmonautów, dowiedziałem się, że nieważ kości, to tylko potoczne zdrobnienie powiedzenia KTO SMARUJE KROMKI Z DWÓCH STRON BĘDZIE OBABRANY MASŁEM. Wiecie o co chodzi, masło miesza ci się z hemoglobiną i krwinki ewoluują w CHARIZARDA. No i po co ten tego? Drzwi zamknięte a zły pies biega nadczczo. Odstrzelili mu dla zabawy wyrostek, bo miał robaki. Teeee, o co? Nie, chybaże zadzwonisz? Sad, jabłka i wisienki :) Miodzio!

Gość prawik bez musku
Podszywie dlaczego kalisz własne gniazdo kałem? Nie warto, jaskółka i tak zaiwani ci jaja i wsadzi swoje, żebyś wychowywał te bachory. Tak był z tobą prawda? Nie kochano cię frajerze. NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Niestety, tak. Wiesz jak temu zaradzić? (Wiem).... Wkrótce wszystko ziemię. Naprawię ci ten dach, i ściany i ochronię przed innymi. Nikt już nie wejdzie. Nikt............................ Mówili, że ko ko, że bedzie spoko, że masz czoło wysoko... no tak, zielona łąka, a na łące kurczaki... Nie jadam fast foodów, zawsze mi uciekają, nie wiem dlaczego po prostu nie dostanę zaproszenia na kram jarmarkowy, bo potrzebuje petów do zaklinania węży.

Gość prawik bez musku
Praca wre, trala trala, praca wre Choinkę powinno ubierać się we frak, tak jak przykazała to tradycja dżudo. Sierpowy, hakiem później, uderz z lewego i leży. A pod choinką rosół. Zapach rosołu zwabi skrzaty świętojańskie, które oddadzą świąteczny nastrój komuchom. Nawet gdy śpisz, one mieszają ci w genach. Ale krzywdzi się im nostalgię ostatniego dnia lata, dlatego mszczą się na niewinnych kociakach. MIAAUUU MIAUUU FILEMON TY LENIWY kozaczku, cho po mleko, 2% łaciate, żółte napisy pamiętaj! Maupa @ (To nie jest spam ). SPAM ahahahahaha żartowałem. Jestem Sylwia, SYLWIA TO MOJA NOWA krewetka.

Gość prawik bez musku
Muszę was opuścić, bo trzeba w końcu zabrać się za obowiązki. Fajnie było, może wieczorem jeszcze coś do was napiszę. HEJK@ Nie płaczcie, zawsze góra wychodzi, bo był ruch górotwórczy, ale nigdy jama nie zapadnie się do czeluści, bo biel ma kontrast ujemny.