Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlenka86

To CHUDNIEMY ostatni dzwonek 19 list START

Polecane posty

Gość Marlenka86
cholera jasna!! zmywam lakier z paznokci i jak male dziecko przewrocilam duza butelke ze zmywaczem!! ktora zawsze tak na w razie ''w'' zakrecam a tu chluuuup! na bluzke! na geterki! na dywan! na stol i komputer!! cale szczescie na to ostatnie nie poszlo pomiedzy klawisze ehhhhh choc tyle! a noga fioletowa- a z czego to??? z bluzki kolor czy co?? ehhhh U mnie tez ietka ok - na imprezke sie szykuje - i jak zawsze jeden problem - moj brzuch :( no ale tym razem wiem ze na to potrzeba cwiczen i tyle. dzis musi byc jak jest ale bedzie lepiej - plasciej ;) #majcie sie- zmykam na Andrzejki ;)

Gość Marlenka86
chyba z milion kalorii spalonych w tancu!! ale takiego powera ostalam,ze jak juz nie moglam to pomyslalam,ze przeciez dzis zero cwiczen bylo!! wiec i 'Makarena' i 'Ona tanczy dla mnie' i 'Malgoska' -wszystko na szpilkach, w niebieskiej sukience i tonie papieru toaletowego w bucikach - strasznie lecialy przez rajstopy!! I tylko kawe popijalam - bo za kierowce robilam ;) - wiec jestem dumna jak nigdy z siebie :) Rano staje na wadze :) i sie zamelduje - choc to rano pewno bedzie kolo poludnia ;) pozdrawiam

Gość emaliowa2121
Witajcie kochane :) Mogę się przyłączyć? Z chęcią podzielę się z Wami moją historią:) Ja przeszłam na zdrowe żywienie dokładnie dwa tygodnie temu. Jak dotąd udało mi się zgubić 4kg :) startowałam z wagi 74 kg przy wzroście 169cm , jeszcze troszeczkę i zobaczę na wadze upragnioną szósteczkę :D najlepsze jest to, że polubiłam owoce i warzywa , cieszy mnie spadek tych czterech kg do tego stopnia iż ziemniaki , białe pieczywo poszły w niepamięć i wcale za nimi mi nie tęskno:) wcześniejsze próby podjęcia sie jakiejkolwiek diety kończyły się klęską, a teraz postanowiłam nie odchudzać się miesiąc, lecz przestawić się na zdrową żywność, z czego nie tylko na wadze mam nadzieję widzieć efekty, ale i na twarzy, gdyż walczę od kilku lat z trądzikiem. Dodam jeszcze, ze pije dużo wody, jak nigdy, bo aż 4l dziennie i to wcale nie z przymusu, lecz z pragnienia. Sama nie wiem dlaczego tak się dzieje. Ćwiczenia natomiast nie są moją mocną stroną, ciężko mi się do nich zmusić. Jeszcze pól roku temu lubiłam sport, ale odkąd żyję w stresie, dopadla mnie lekka depresja i nie mogę się zebrać w sobie , z tym, że na pewno będę nad tym pracować, poniewaz marze o pieknych nogach:)

Gość gość
emaliowa2121 jak milo, ze jestes :) I z przyjemnoscia sie ''sluchalo'' Twojej historii :) Ja tak samo postanowilam- miesiec bez diet- a wczesniej cuda wianki byly- i lemoniadowa ikapusciana itp itd i nawet kopenhaska. Do swiat postanowilma sprobowac po prostu zdrowo zyc- i jak na razie tydzien 1 za mna (niecaly ale tak licze bo w niedziele bede sie wazyc) i bardzo dobrze mi z tym nowym stylem zycia :) a dzis na wadze 56 kg :) czyli 2 w dol!! woo hoo!! :) Teraz lece o kosciolka ale jak wroce musze moj notesik pouzupelniac ;) i osiagniecie 1 - waga 56kg wpisac!! Ciesze sie, ze i Ty sie dobrze trzymasz i ze odczuwasz z tego przyjemnosc- bo o to chodzi- jestesmy w sumie tym co jemy... wiec jesli jemy smieci to i nie dziwne,ze paskudnie sie czujemy :( Zycze powodzenia z tradzikiem - na pewno dieta pomoze -osobiscie uwazam ,ze tutaj podstawowym czynnikiem jest biale pieczywo- niedlugo na pewno zobaczysz super efekty!!

Gość Stabilaboss
Witam wszystkie panie :) ciesze sie ze topik dalej zyje i sie rozwija! Ja sie zwazylam dzisiaj rano, na wadze 59,4 czyli w tym tygodniu zgubilam pol kg ( a od 8 listopada w sumie 2,9 bo startowalam z waga 62,3.) strasznie die ciesze, bo jako ze duro cwicze miesnie tez sie rozwijaja... Wiec bilans jest na duzy plus! W nadtepnym tygodniu musze sie powaznie trzymac diety bo czas zeby wkroczyc do 58 ;) U mnie dzis na sniadanie paczuszka ciastek na odchudzanie (210 kcal) - a swoja droga uwielbiam paradoks " ciastka dietetyczne ";)) na obiad wlasnie koncze drugiego krokieta z indyka. Bardzo pyszny. Mysle ze okolo 600 kcal (ale czasami trzeba sobie przylemnosc zrobic) czyli jeszcze do wieczora mam 400 kcal do zjedzenia i godzinke sportu do zrobienia :) Czytam ze Ma25 nie lubi gorzkiej herbaty - polecam stevia - naturalny slodzik, bez tych wszystkich rakotworczych rzeczy, przypomina bardzo smaliem cukier no i 0 kalorii. Ja nie slodze, ale moja mama slodzi i wlasnie bez wyrzeczen sie przerzucila na stevie. Co do zmuwacza to tez mi sie raz to zdarzylo - zmarnowalam kanape ze skory, po prodtu kolor zlazl zypelnie i byla jak popalona. Teraz kupuje taki zmuwacz w pudelku z gabka w srodku. Wkladasz palec troche pokrecisz i lakier sam zchodzi :) Przynioslam sobie prace do domu i musze niestety pracowac :( aaaah, jak mi sie nie chce!!!!

Gość Marlenka86
kurcze znowu!- denerwujaca jest ta nowa cafe! - ten ''gosc'' u gory to ja ;) Ja wlasnie jem owsianke na kolacje i jako ze niedziela i jestem po wazeniu- pozwolilam soibe dorzucic orzechow iowocow suszonych mmmmmmniam!!

Gość emalinowa2121
Dobry wieczór :* ... Ja dzisiaj żyję na sałatkach :) czuję się tak lekko :) ale apetytu nie mam .. Tzn mam , ale raczej na cytrusy i soczyste warzywka :)

Gość Marlenka86
dzien dobry w nowym tygodniu zmagan z sama soba :D Emaliowa2121 jak tak dobrze sie trzymasz to waga bedzie leciala szybciutko :) Ja po godzinie cwiczen ehhhhh nogi mi drza jeszcze ale umna jestem z sibie bo przez ta cala godzine myslalam, ze nie am rady -taki len po weekendzie chyba ;) Do tej pory: owsianka i teraz kawka z waflem ryzowym i serkiem kremowym light mmmniam! Glodna jestem jak wilk!! po ych cwiczeniach ale zaparlam sie i zjadlam przekaska (jak ma byc wg planu 10:30) i kawka, i wytrwam do lunchu!! A Wy jak sie trzymacie???

Gość Ma25
Cześć :) dobrze że ta niedziela już minęła bo miałam wczoraj jakąś chwilę słabości, miałam wieeelką ochotę na czekoladę i nie wytrzymałam, musiałam zjeść wafelka w czekoladzie. Doszłam do wniosku, że w niedzielę będę mogła sobie pozwolić na coś słodkiego w małych ilościach ;) Dzisiaj na śniadanie herbata zielona i trzy małe kromeczki ciemnego chlebka z serkiem wiejskim, pomidorem i ogórkiem. 40 minut ćwiczeń już za mną, teraz zamiast kawy zrobiłam sobie koktajl z banana, pomarańczy, grejfruta i mrożonych owoców leśnych. Pycha :) Wczoraj na kolację zrobiłam sobie taki koktajl ze szpinaku, ogórka, awokado i czosnku i nawet mój mąż się skusił i mu posmakował. Może wciągnę go w to odchudzanie ;) Ja się staram nie ważyć, wiem, że przed dietą ważyłam ok 65 kg i chcę zobaczyć ile waga pokaże za 2 tyg. Muszę sobie teraz poszukać przepisów na jakieś dietetyczne ciacha żebym miała jak mnie znowu kryzys dopadnie ;) a może wy macie jakieś sprawdzone przepisy? Miłego dnia wszystkim :)

Gość Marlenka86
ojjjjjjjejjjjjj :( czyzby nam temat umieral?? :( Dzien zaliczony na dobra 4 :) Dalej nie moge sobie poradzic z wielkoscia porcji :( Na kolacje (moj dinner) naloze sobie maniej...ale skoncze... i nakladam poprawke :( Dzis byla salatka z czyms tam miesnym (nie mojej roboty, i zjadlabym wiecej tego czegos...dopoty dopoki nie owiedzialam sie ze tam jest bulka tarta :( Ja sie tak staram chleba nie jesc a tu tak mnie podszedl! :P

Gość Marlenka86
ojejj i dzis tez nie ma nikogo?? :(

Gość gość
stabilaboss z nieba mi spadlas.mamy identyczne wymisry.podobne wagi i ten sam cel. mam 1.7m. waze troszke wiecej 61kg. uda 57. biodra 98. jestem typowa gruszks. moj cel to 55kg:-) a najwieksza slabostks to fast foody:-( bede tu zaglafac:-)

Gość Marlenka86
hej hej hej :) lubie tu wpadac, zeby sie podlaowac Wasza energia..ale znowu pustki :( Wroccie dziewczyny!! Ja dzis ok. choc wczoraj i dzis sobie pozwolilam na chlebek :( razowy co prawda wiec jest dozwolony...ale czuje, ze zaczyna mi sie wymykac to spod kontroli.. tak kolo 17 robi mi sie nieustanna przekaska podczas gotowania kolacji.. i kurcze za duzo jem wtedy :( Musz sie bardziej trzymac!! Cwiczenia tez zaliczone -1 godz pilates :) -jutro Mel B. Powiem Wam, ze to opiero 1,5 tyg moich cwiczen a w polaczeniu ze zdrowym zywieniem widze,ze sie skora zasysa i tluszczyk maleje :) :) - coraz mniej tego daje sie w rece chwycic :D ...nadaj duzo ale mniej!! w koncu jest nadzieja!! pozdrawiam :)

hej, ja zaczynam od jutra 5 posiłków dziennie ostatni max 18-19 w zależności jak z pracy wróce. Waże 63 kg przy wzroście 165 i mam okropny bebzol jakbym w ciąży była- obrzydliwy kołtun tłuszczu. Ponoć bezpiecznei jest chudnąć 1 kg tygodniowo wiec mam plan do świat schudnąc 4 kg do 59kg. Bedę do Ciebie zaglądać Marlenko :)

Gość Marlenka86
o jak milo Miki Maus! Ja zaczynalam od 57-58kg/160cm. w ost niedziele (wtedy sie waze) bylo 55kg :) :D A daze do 50 :) Ja mam taki sam problem - brzuch!! czesto moj byl przed cyckami :( i raz nawet uslyszalam pytanie czy w ciazy jestem :( na co glupawo sie usmiechanelam zeby kolzeance nie bylo AZ tak glupio. Polecam Ci Miki cwiczenia z Mel B. Ja robie przez 6 dni. Do swiat ostro bo nie da sie tak od razu splaszczyc czegos co przez 27lat plaskie NIE bylo ;) I robie to juz od ponad 1,5 tyg i naprawe cos zaczyna sie dziac!! :D woo hoo! pozdrawiam i milo,ze jestes :) Mam nadzieje, ze inne panie wroca :(

hej, ja oczywiście jestem kiepska w dietach i zjadłam dziś mnóstwo białego chleba i niestety nie ma dla mnie żadnego usprawiedliwienia oprócz tego że po prostu jestem żarłok. Jedyny plus to taki że bylo to przed 19. haha mnie też sie pytają zazwyczaj w pracy czy w ciąży nie jestem :P Zazdroszczę Ci ze masz 5 z przodu ja niestety nie pamietam kiedy taka wage miałam :/ o ćwiczeniach mel b dużo słyszałam od mojjej kuzynki która jest zachwycona ale póki co to nie mogę sie przemóc żeby ruszyć d**e z kanapy :P czasem skocze na basen albo pokrecę hula hopem ale nieregularnie więc bez jakichkolwiek efektów.

Gość Marlenka86
Miki Maus..to dzis mialysmy obie jakis taki poluzowany dzien :( Ja jakos tak mialam ochote na jedzenie, ze nie dalo sie powstrzymac - chleba duzo poszlo (pocieszenie ze razowy, no i to nie slodycze - czyli jakis postep jest ;) Od jutra jednak zaciskam pasa i kontynuuje ze zdwojona sila. Nie wolno sie poddawac! i ja sie nie poddam! Jutro musze sobie to dzisiejsze ''niepohamowanie'' odbic - i chleb out!! Ja dzis zrobilam tylko 15 minut cwiczen - zla jestem na siebie ale nie mialam weny.. i zakwasy! - zrobilam przedwczoraj Mel B klatka piersiowa - i moje ramiona po prostu opadly z sil wczoraj i dzis- totalny brak formy w tych miejscach! Od jutra sie zabiore za nie - i zadowolona bede gdy zrobie 1h cwiczen jak zawsze + 45minut za dzisiaj (moze rower lub spacer??) - w kazdym razie jutro musze odpokutowac bo inaczej sie nie naucze i sytuacja sie bedzie powtarzac

Ja też chętnie:) waga jest w stopce od 6października spadłam prawie 13kg ,zapraszam na mój topik tam jest parę moich przepisów i przykładowy jadlospis :) "schudłam jedenaście i pół kilograma w 34dni" to jest mój topik:)

Gość Marlenka86
Nusia i Jaskierka witamy!! Miki Maus bedzie pewno potem ;) Ja wlasnie skonczylam 1,5 godz cwiczen z Mel B+stepperek. Wczoraj troszku sobie pofolgowalam- i obiecalam ze dzis to odbije sobie i cel zalozony prawie osiagniety :) Jeszcze 15 minut - ale to dorzuce spacer bo teraz praca :/ A na sniadanie owsianka, i zaraz owoc jakis- nie mam checi ale!! musze sie trzymac jedzenia co 3 godz zeby sie jak dawniej nie rzucic na jedzenie. No i woda!! ktora przez ost 2 dni totalnie odstawilam :( - dzis pije od rana!! :D Ale sie dobrze czuje,ze juz po cwiczenaihc woo hoo!! pozdrawiam i do wieczora! ps, jakie cele? jakie wymiary jakie diety? (Jaskierka potem zagladne na Twoj topik- poczytam jako nowa lekturke, moze cos ciekawego dla mnie znajde :)

Hej dziewczyny :) nie było mnie wczoraj bo byliśmy u znajomych pograć w gre planszową. Ja mam taką spódniczkę którą kupiłam rok temu a dzis dupa nie chce mi w nią wejść więc plan jest taki aby w świeta sie w nią zmieścić :D Dziś naa śniadanie zjadłam otręby owsiane z maślanką (uwielbiam taką breje) na lunch niestety biały chleb (wiem wiem błąd) za godzinę jakoś mam obiad i nie wiem co może bigos wciągnę a na kolację pomarańczko i granata (pycha:D). To 4 posiłki a nie pięć ale późno dziś wstałam a chcę jeść do 18 dziś więc nie zmieszczę w czasie tego piątego posiłku:P Ćwiczenia narazie wykonuję tylko w myślach :D

Ah Marlenka ja też mam probleem z tą wodą bo poprostu nie lubię jej :/ no ale nic jak mus to mus

Gość Marlenka86
heja dziewczyny! ja dzis w pracy od rana wiec dopiero teraz zagladam. dietke trzymam - choc wiem,ze jeszcze scislej mozna no i ta woda!!! :/ :/ A i sie pochwale -zrobilam po pracy godzinke cwiczen z Mel B + poogladalam Chodakowska troszku - nie moge sie o niej przekonac..wiec zaczynam dyskretnie od samego ogladania jak zmienia innych - fajne cwiczonka na rozgrzewke znalazlam ale poza tym wole Mel B ;) ojjjjjjj przydaloby sie du**ko ruszyc z tego lozka ale tak sie nie chce- sobota ;)

Gość Marlenka86
a na kolacje grysik ;) mmmmmm ale mam chec!! tak dawno nie jadlam a ponoc dobry jak sie jest na diecie bo lekki ;) mniammmmm Zmykam zeby przed 18 zdazyc

Gość gość
Oponka? ;) moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net

Gość Gośćzz
Oponka? ;) moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net

Gość Marlenka86
ojj i znowu trzeba placic :( a ja mam debet ;) i nic nie kupuje. Dzieki mimo wszystko :)

Gość Marlenka86
..i co to znaczy to ''oponka'' ?? cholerka glodna jestem.. ale juz tak pozno i limit na dzis wyczerpany... popijam wiec wode ''mniam'' :P

ja Chodakowskiej nie znosze drazni mnie ten jej koński ryj i ta jej gadka podczas ćwiczeń doprowadza mnie do sząłu. Ja wczoraj bylam na andrzejkach ii byłam bardzo niegrzeczna piłam drinki i jadłam paluszki;/ no nic dziś bede twarda :P

Gość Marlenka86
o wlasnie!! to jest to co mnie u niej razni - jej ''gadka'' - to ze mowi na ''ty'' I tak sie ubiera, ze nie moge sie skupic tylko na jej tylek gapie i mysle,ze czemu moj tak nie wyglada i to mnie demotywuje :P a teraz wcinam ulubiona owsianke. ale dzis niedziela wiec odswietnie - z orzechami, suszonymi owocami iniskoslodzonym dzemem :) Kalori to pewno razem ma z 400 bo duza miska ;) ale musi byc jakas nagroda po tygodniu- to mnie trzyma gdy wiem,ze bedzie nagroda :) dzis bylo wazenie i56 :( :( ehhhh nie bylo sensu sie wazyc bo mam okres od piatku i wiadomo ze waga poszla w gore. no nic zobaczyme co bedzie za tydzien. dokladam extra szybki marsz bo sie boje,ze waga stanela :(