Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolejny temat z serii prezenty prezent dla teściów PORADA

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, co można kupić dla teściów pod choinkę. Kwota 100 zł. nie mam wogóle pomysłu. Maja już chyba wszystko jeśli chodzi o agd drobne... pomóżcie mi, doradźccie coś :)

Gość gość
dla teściowej to łatwiej - jakaś apaszka, perfumy. Gorzej dla teścia - chyba, że nieśmiertelne kapcie, skarpety albo krawat :D Ale rozumiem, że prezent ma być wspólny dla obojga? To może jakiś dobry alkohol po prostu? Albo narzuta na łóżko, jakiś koc, jakiś serwis kawowy, obraz. Rozejrzyj się po ich domu :)

Gość gość
Ja w tym roku kupuję kultowe polskie seriale na dvd :) teściowie zawsze narzekali że przez pracę nie mogli niczego w spokoju obejrzeć to niech teraz mają na płytach i obejrzą w wolnym czasie, którego teraz im nie brak. Seriale to Dom, Polskie drogi, Alternatywy 4, Zmiennicy, Janosik i kilka innych.

Gość gość
Z tesciowa nie mam problemu, bo ma fiola na punkcie figurek aniolow.. albo podobalby sie jej zestaw do aromatoterapii. Tesciowi wystarczy butelka alko. Ale mieszka z nimi tesz szwagierka z rodzina, tj. 2 synow a oni byle czego nie dstaja na swieta. wiec nie jedziemy tam, bo nas nie stac na prezenty dla wszystkich. tesciowie moze przyjada do nas.