Gość mozeciebie Napisano Listopad 19, 2013 Szukam dziewczyny :) Nie jest to ogłoszenie typowe jak wszystkie inne w internecie. Szukam kogoś kto jest podobny do mnie, kogoś kto wie na czym polega miłość. Wiem że są jeszcze takie dziewczyny nie zapatrzone w materializm, w mięśnie po sterydach w kluby imprezy itp. Szukam tej jedynej z którą razem wieczorem po powrocie z jakiejś przytulnej knajpki położymy się, powygłupiamy, pośmiejemy razem wtuleni obejrzymy ciekawy film porozmawiamy o nas ogółem o kłopotach jak będą jakieś, o wszystkim bo rozmowa i zaufanie do siebie to fundament związku. Nie interesują mnie imprezy wyskoki z kumplami itd bo mamy siebie nawzajem i to powinno być dla mnie wszystkim powinnaś być moim najlepszym kumplem a ja Twoją przyjaciółką po to aby nasz związek był idealny. Jeżeli chodzi o Twój wygląd na pewno nie pozostaje on dla mnie obojętny bo liczy się głownie środek ale nie można żyć z kimś kto jest nie w moim typie z wyglądu. Nie mam tutaj wymagań musisz mieć w sobie to coś, coś co mnie przyciągnie. Ja o sobie mogę powiedzieć że mam 25 lat i jestem z dolnego śląska jak chcesz więcej napisz na email mozeciebie@wp.pl najlepiej zalącz swoje zdjęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach