Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo prosze o pomoc czemu nie mam okresu

Polecane posty

Gość gość

witam:(sprawa wyglada tak,ze 3 dni temu powinnam byla miec okres a go nie mam:(co ciekawe wiele dni temu zaczal mnie bolec brzuch itd jak zwykle przed miesiaczka,bol juz praktycznie przeszedl a okrsu nie ma:(jeszcze taka sprawa ze zawsze mialam okres 6 dni a ostatnio trwal 3 dni,co u mnie jest niespotykane:()ale to nie ciaza chyba?bo ost stosunek mialam pod koniec marca,a az do tamtego miesiaca okres mialam,poza tym gdybym byla w 7 mies wiedxialabym chyba?o co tu chodzi?

Gość gość
ale to nie ciaza chyba?bo ost stosunek mialam pod koniec marca,a az do tamtego miesiaca okres mialam,poza tym gdybym byla w 7 mies wiedxialabym chyba?o co tu chodzi? * Po tym tekscie stwierdzam, ze albo masz 13 lat,abo jestes glupia jak nienoszony kalosz -.-

Gość gość
czemu niby?niektore dziewczyny do konca nie wiedza ze sa w ciazy

Gość gość
nie niektore, tylko glupie

Gość gość
Ostatnio na onecie był artykuł, chyba w jakimś stopniu odnoszący się do kafeterii. :D Chodziło o dziewczyny które zadają na forach głupie pytania typu "czy jestem w ciąży" albo "czemu nie mam okresu" zamiast po prostu pójść do ginekologa. Było też o takich które sobie robią testy ciążowe online :D Generalnie chodziło o niską wiedzę dziewczyn/kobiet jeśli chodzi i seks, antykoncepcję i biologię własnego organizmu...

Gość gość
Haha, to zapewne był interesujący artykuł. Nie wiem co laska, która założyła ten temat ma w głowie. Kurde, zawsze się zastanawiam, czy to tylko poza, chęć zwrócenia na siebie uwagi, czy to naprawdę taka zatrważająca niewiedza i głupota. Gdzie takie pustostany się wychowują? Chyba w szałasie..

Gość gość
dobra wiem ze jestem dnem ale moge byc w ciazy?czemu nie mam tej cholernej c***y?a wiewdze skad mam miec?moze od mamy?haha

Gość gość
dziecko, idz juz do szkoly, bo sie spoznisz na 'pszyre'

Gość gość
nie jestem dzieckiem do cholery a wiedzy nie mam bo skąd?nie jestem ginekolozką,okres pierwszy raz dostalam w wieku 17 lat a wiedzialam o nim od matki tyle ze to wstyd i mam nie mowic na ten temat,k***a wiem ze jestem dnem fajnie ze wy takie madre

Gość gość
Witam.. jakiś czas temu miałam podobny problem, miałam ból przedmiesiączkowy,a gdy ból minął miesiączka się nie pokazała.. "doczekałam się jej" dopiero po miesiącu.. radzę Ci abyś poszła z tym do ginekologa ponieważ każdy ma inny organizm i inaczej przechodzi pewne wpływy do organizmu Pozdrawiam

Gość gość
" Dorosłe internautki na forum się śmieją: "Test ciążowy przez internet? A oddaje się próbkę krwi, czy mocz na klawiaturę?". Jedna z nich sobie przypomina o teście multimedialnym, "popularnym" kilka lat temu: trzeba było otworzyć specjalną stronę internetową, znaleźć na niej zielony kwadracik i przyłożyć do niego palec. Jeśli po minucie kwadracik zabarwiał się na zielono, to oznaczało, że osoba przed monitorem jest w ciąży, jeśli na niebiesko – w ciąży internautka nie jest. „Wiecie, że mojemu mężowi pokazało, że jest w ciąży, a mi nie, chociaż w ciąży byłam?” – śmieje się jedna forumowiczka. "To jedna wielka bzdura, bez dwóch zdań" - dodaje druga." :D:D:D padłam...

Gość gość
a u ginekologa nie bylam nigdy i isc nie zamierzam

Gość gość
to ile masz lat autorko? Jezu, Twoja matka co najmniej dziwna..

Gość gość
Ha ha :D Guzik wiesz o własnym organizmie "bo mama... z tych wstydliwych" a za seks się bierzesz :D No tak jakoś to będzie... A potem lament na forum "pomocy czy to ciąża" - radzę zerknąć w link :) a przed rozpoczęciem współżycia trzeba było się poradzić ginekologa co i jak, ale widocznie to dla ciebie wstyd wielki był, więc teraz nic ci nie pozostało jak zamartwianie się. Boszzz, do ginekologa, a nie na forum pierdoły wypisywać.

Gość gość
Rozumiem,że jest to wstydliwe dla kobiety ale to jest zwykły lekarz..lepiej sprawdzić co jest nie tak niż szukać porad u internautów

Gość gość
ech no bralam sie za seks i sie nie zabezpieczylam bo on sie nie zgodzil zalozyc prezerwatywy choc mu je kupilam.wiem ze to brzmi jak durne prowo,sama nie wierze ze bylam taka glupia ale bylam zakochana,juz z nim nie jestem to byla moja pierwsza wielka milosc,niewazne w kazdym razie w ciazy raczej nie jestem prawda?

Gość gość
Zgadzam się z przedmówczynią. Ciemnota w domu rodzinnym, seks to temat tabu, znaleźliśmy Cię w kapuście, leZbijki i geje idą do piekła, masturbacja to grzech śmiertelny.. A później wypisywanie głupot na forum..

Gość gość
Autorka nie wstydziła się nóg rozłożyć przed facetem, ale za to wstydzi się pość do ginekologa po poradę.... :D Masakra...

Gość gość
Skoro masz watpliwości to kup test i po sprawie

Gość gość
Wiecie jaką bzdurę kiedyś słyszałam, od jednego katolika? :D Że jeśli, współżyje się (bez zabezpieczenia) z osobą którą się kocha, to w ciążę się od razu nie zajdzie, bo to Bóg decyduje kiedy komu da dziecko. Ale jeśli się nie kocha partnera dość mocno i idzie się z nim do łóżka, to ciąża murowana :D:D:D

Gość gość
hahahahahahha :D jestem katoliczką,ale w takie głupoty to nigdy nie uwierze xD

Gość gość
czy w ciazy ma sie zawsze wystajacy pepek?

Gość gość
Boże widzisz a nie grzmisz..

Gość gość
ale wlasciwie o co wam chodzi?ja tylko sie chce upewnic ze to raczej nie ciaza?

Gość gość
Włóż czosnek do pępka i trzymaj 4 dni. Jeśli zczernieje to jesteś w ciąży...

Gość gość
ciesze sie ze moglam wam dostarczyc tyle radosci i ze dzieki mnie mogliscie sie dowartosciowac pokazujac swoją wyzszosc intelektualną.

Gość gość
KUP T E S T C I Ą Ż O W Y ! !

Gość gość
czyli moge byc w ciazy?ale to musialaby byc koncowka 7 miesiaca,chyba mialabym wystajacy pepek,duzy brzuch itd no i jeszcze w tamtym miesiacu okres mialam,to moze byc ciaza

Gość gość
kup sobie mózg dziewczyno