Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo prosze o pomoc czemu nie mam okresu

Polecane posty

O nic nie chodzi. Nie jest to nic nienormalnego że okres ci się spóźnia. Ciało ludzkie nie chodzi jak w zegarku. Mi się kiedyś spóźnił 2 tyg. I co? I nic. Tobie się spóźnia 3 dni a ty już panikujesz.

Gość gość
czemu nikt mi nie napisze czy bedac w ciazy w 2 polowie 7 miesiaca mozna nie miec wystajacego pepka,miec maly brzuch i miesiaczkowac 6 miesiecy?

Gość gość
Zastanawiam się, kto przespał się z takim pustakiem..

"czyli moge byc w ciazy?ale to musialaby byc koncowka 7 miesiaca,chyba mialabym wystajacy pepek,duzy brzuch itd no i jeszcze w tamtym miesiacu okres mialam,to moze byc ciaza" Nie wierzę po prostu XD. Rzeczywiście masz chyba mózg wielkości orzeszka. Co robiłaś na biologi w podstawówce?

Gość gość
po prostu czytalam o dziewczynach ktore do samego konca nie wiedzialy ze sa w ciazy

Takie coś rzadko się zdarza. Poza tym kto ci broni kupić test ciążowy? Zrobimy ci go przez internet?

Gość the angel
my?instynkt stadny?inne mnie obrazaja wiec ty tez i nawet macie juz wspolny mozg

Widzę że myślenie boli :). My - czyli ludzie odpowiadający w temacie. Użyłam liczby mnogiej bo może nie zauważyłaś ale nie tylko ja odpisałam w tym temacie. Skoro się zakłada temat na forum to się chce odpowiedzi od różnych osób, nie? Więc od razu uprzedziłam pytanie czy ktoś inny jest w stanie stwierdzić czy jest w ciąży czy nie. Kumasz czaczę? To że używam liczby mnogiej nie oznacza, że z kimkolwiek się identyfikuję.