Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psowiczka

interpretacja testu

Polecane posty

Gość makinka
Ja nie powiedziałam, że nie widać dziecka :) Chodzi mi o jego rozwój, że dopiero badanie prenatalne po 12 tc pokazuje, czy wszystkie organy się dobrze rozwijają i wyklucza się wady wrodzone. Ludzie! Wcześniej lekarz może jedynie zbadać serduszko...

Gość japanesspaaa
Starczy tych kłótni, ja tu nie wchodzę po to żeby mnie ktoś wyzywał tylko chcę normalnie porozmawiać :)

Gość gość
makinka idiot

Gość japanesspaaa
Janie pomyślałam, że ono aż tak bryka :) Słodki widok :)

Gość gość1245
Makinka ja jak widze głupoty to też reaguje i spokojnie dziewczyny rozmawialy a ty wsadzasz nos i sie wymandrzasz chociaz jestes zielona w temacie

Gość gość
brak kreski

Gość gość
ale na pierwszym zdjęciu jest

Gość siupi
Pewnie ciąży nie ma a dziewczyna się nakręca :) No cóż przykre...

Gość gość
Makinka ma racje nie bierze sie lekow bez wiedzy lekarzq a z ciazami na poczatku roznie bywa polowa sie konczy poronieniem z przyczyn naturalknych czy wad zarodka

Gość japanesspaaa
Autorce lekarz przepisał luteinę, kazał brać w drugiej fazie cyklu. Podejrzewam, że wie, że autorka stara się o maleństwo i stąd jego decyzja bo luteina może ciążę podtrzymać. Luteina i duphaston to leki powszechnie stosowane w ciąży.

Gość gość
na pierwszym zdjęciu widać drugą kreskę. Też miałam taką słabą jak zrobiłam test 4 dni przed okresem. Mam córę :)

Gość japanesspaaa
Cześć psowiczka, jakieś wieści? Jak się czujesz? Nie przejmuj się głupimi komentarzami, część osób wchodzi tu niestety tylko po to, żeby kogoś upokorzyć i w ten sposób się dowartościować. Odezwij się jak będziesz miała chwilę :)

Gość gość
Wg mnie na żadnym z testów nie widać drugiej kreski, zresztą kto robi testy tyle przed spodziewanym okresem??? Przestań się nakręcać.

Gość gość
Ja też mialam bardzo nie widoczną kreske było ją widać tylko pod światło powtórzyłam test 3 dni później i tez była praktycznie nie widoczna a @ nie mialam już 2 tygodnie poszlam do ginekologa w następnym tygodniu i okazało się że według @ to 8 tydzień a maleństwo miało jedynie 0, 436 cm :( bylam wczoraj u ginekologa teraz to już 10 tydzień i maleństwo ma 1, 76cm. Ja bym powtórzyła test w poniedziałek i zapisała się na wizytę u ginekologa ;)

Gość gość
słaba kreseczka jest

Gość Christmas
Cos tam jest, cień cienia cienia

Gość myk456
Dziewczyny jestem w ciązy w 9tyg zrobiłam test po 5 dniach spodziewanej @ . Tak jak dzisiaj porównam był to wtorek zrobiłam test i była jedna czerwona krecha i druga no nikt jej nie widział oprócz Mnie .. No była tak blada ,ze naprawde nie zauwazalna powtórzyłam za dwa dni i wyszły juz dwie piekne czerwone kreseczki :) takze warto powtarzac po kilku dniach bo z dnia na dzien stezenie hormonu jest wieksze

Gość zosiaasamoosia
ja widze na tym drugim zdjeciu

Gość psowiczka
hallo jest tu kto ?

Gość gość
no więc jesteś brzemienna czy nie?

Gość gość
na tym 2 widać

Gość 123czekam
witam , mam takie pytanie , ponieważ. miesiączki mam regularnie co 29dni jednak od tego cyklu lekarz przepisał mi duphaston od 16do25dc . termin miesiączki wypada na jutro .. mam kilka objawów ale nie chce síę nakręcać .. czy jeżeli jutro nie przyjdzie mogę zrobić test i będzie wiarygodny ?

Gość gość
test mozesz zrobic zawsze; 2 kreski znaczy, ze jest wiarygodny, jedna - niekoniecznie, gdy za szybko zrobisz

Gość gość
kobieto, głupia jesteś! po kiego robisz co chwile testy!!?!?! naprawde jestes p******a! a nic na tych testach nie widac! daj szanse dziecku a nie nakrecasz sie jak glupia...

Gość psowiczka
Ale ja widzę tą drugą kreske na testach. Ledwo widoczna jest. Niech dzidzi rośnie jestem taka szczęśliwa. Mąż już sie pochwalił w pracy. Jesteśmy szcześliwi. Czuję ze to synuś.

Gość gość
jakaś masakra !!! prowokacja !!!! brak rozumu !!!!