Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psowiczka

interpretacja testu

Polecane posty

Gość gość
gdybym ja nie wzięła luteiny to by na świecie mojej Ewuni nie było Weż nie zaszkodzi a może pomóc

Gość japanesspaaa
NIe bój się luteina nie zaszkodzi. Odstaw castagnusa i bierz 2 dziennie luteiny Dobrze że masz zapas :)

Gość psowiczka
po jednej rano i wieczorem ? dobra to ide sobie zaaplikowac ;-) castagnusa odstawie jak beta potwierdzi. tym bardziej ze nie mozna odstawic go z dnia na dzien.

Gość japanesspaaa
Moj ginekolog powiedział, że hormon ciążowy hcg wzrasta co dwa dni. Nie ma sensu testu robić codziennie tylko co dwa dni z porannego moczu. Zobaczysz jak kreseczka będzie stawać się wyrazniejsza Daj znać jak się sytuacja rozwineła, będę tu zaglądać

Gość psowiczka
ale wiecie co mnie martwi ? bo mierze temperature i nie potwierdizla owulacji ale wydaje mi sie ze byla bo czulam sie jak przy owu.

Gość japanesspaaa
u mnie w szczęśliwym cyklu nie było śluzu nawet grama a dzieciaczek powstał Będzie ok :)

Gość japanesspaaa
myślę że po jednej co 12 godz np 8 rano i 20 ja tak brałam duphaston a to podobne leki i jak beta potwierdzi szybciutko do lekarza :)

Gość psowiczka
wiem wiem bo kiedys bralam od 16-25 dc i tez bralam o 8 i o 20 :D boje sie ze te testy klamia ;/

Gość japanesspaaa
Jak mi wychodziły takie słabe testy a potem przychodziła @ też myślałam, że kłamią. Ale jak za sprawą duphastonu taki słaby pasek zamienił się w 8 mm zarodka z sercem domyśliłam się, że tamte @ to były poronienia

Gość japanesspaaa
Trzymam kciuki

Gość japanesspaaa
Trzymam kciuki

Gość ngcsm
mozliwe bo za kazdym razem mialam okropnie dlugi ciezki i meczacy okres. dziekuje kochana :* dam znac co wyjdzie zagladaj tu ;-)

Gość gość
na którym teście widzisz ?

na 1 2 i 3 widać jeśli chodzi o ten ostatni to nie bardzo wyglada jakby była biała tasiemka naklejona więc może kup inny bo byc może ten ostatni jest wadliwy

Gość japanesspaaa
Z doświadczenia wiem, że na zdjęciu nie widać aż tak wyraznie jak w rzeczywistości. Czyli na każdym wychodzi słabiutki, drugi paseczek??? Hormon ciążowy nie powstaje z niczego, zdrowa kobieta która w ciąży nie jest go nie wytwarza. Są co prawda sytuacje fałszywie dodatnich testów, ale to przy raku jajnika bodajże. Kiedy idziesz na betę??? Bierz luteinę, ja będę mocno trzymać kciuki:)

ja miałam raz przygodę z testami spóźniała mi się @ zrobiłam trzy 2 wyszły pozytywne 1 negatywny i nie byłam w ciąży co okazało się hormony szalały po odstawieniu tabletek.ja również trzymam mocno kciuki

Gość Karina z Lublina
Ja mam podobną sytuację, staram się o dzidziusia, robiłam testy przed spodziewaną miesiączką i wychodziły negatywne, zrobiłam również test z krwi dwa dni po terminie spodziewanej miesiączki i również negatywny. Lekarz przepisał mi duphaston na wywołanie miesiączki. Obecnie jestem w 49 dniu cyklu i miesiączki dalej nie ma. Niewiem czy poprostu owulacja się przesuneła i zaszłam w ciążę puźniej dlatego nie wyszła na teście, jutro znowu planuje powtórzyć test dla własnej pewności, nigdy wcześniej miesiączka mi się nie zatrzymała dopiero teraz kiedy przestałam się zabezpieczać.

spróbuj powtórzyć test jutro może było za wcześniej i nie wykryło ciąży ja robiłam 5dni po spodziewanej @ i dwa wyszły blade trzeci wyraźny robiłam przez 3 dni

Gość psowiczka
no wlansie boje się ze klamia. i tez tak się zastanawiam czy to co się pokazuje to nie czasem ten cien w którym powinna pojawić się kreska. ten barwnik czy cos luteinę biore

Gość psowiczka
karina może faktycznie ci się owu przesunela. na @ po dupku się czeka 2 tyg jak nie przyjdzie idz jeszcze raz na bete.

psowiczka kup sobie w aptece dwa różne testy i zrób raz jeszcze bo z tego co widze to robisz chyba cały czas tej samej firmy,test to tylko test zdarzają się wadliwe

Gość psowiczka
ewa tak, robie firmy pepino mam w domu jeszcze jeden zrobie go w niedziele i zobaczę jak będzie bez zmian odstawie lutiene i poczekam na @

Gość psowiczka
wg mnie we wtorek.

to wykorzystaj ten ostatni tak jak mówisz a w środę zrób inny test.trzymam mocno kciuki:)

Gość psowiczka
ok:) myślisz ze mam jakies szanse na ciaze ?