Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nigdy mnie NIE przytula i NIE całuje

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy rok razem, mieszkamy razem i w ciagu dnia nie moge liczyc nawet na pocałunek gdy on wróci z pracy. On mnie nie tuli ani nie całuje w ciagu dnia ale jakoś nigdy nie zapomina o seksie:-( TYle tylkoze ja coraz bardziej go unikam bo jestem wsciekła ze rpzypomina sobie o mnie dopiero w łożku

Gość gość
czy da się budowac swoją przyszłość z kimś takim?Bo ja juz po roku wysiadam

Gość prawictwo pospolite128
takiego sobie wybrałaś ..

Gość gość
Taki sie trafił, nie sadziłam że ktos moze być tak anty nastawiony na czułości:-( Czy któras z wad dziewczyny miała lub ma takiego faceta? Jak to znosicie?

Gość gość
to jakim cudem jestescie razem??

Gość gość
A rozmawiałaś z nim o tym? I przede wszystkim, czy tak było zanim zamieszkaliście razem?

Gość gość
Rozmawiałam z nim o tym ale on mi mówi ze taki już jest. Czy było tak przed zamieszkaniem? Nie az tak jak teraz, ale tez zauwazałam że unika bliskości. Dla niego bliskość to seks a w seksie tez rpaktycznie zero całowania tylko konkret. Ja nie jestem przyzwyczajona do czegos takiego, moj były jak wracał z pracy to zawsze był całus, coś tam gotowałam to podchodził i się przytulał. A Tu ZERO czułosci. Zaczełam unikac seksu bo czuję sie z tym niefajnie ze on przypomnia sobie o mnie tylko wieczorem

Gość gość
juz to chyba wczoraj walkowalas....wyjscie jest jedno,KAFE ci nie pomoze.Skoro nie spelniasz sie w zwiazku to sie rozstancie i tyle w temacie,bo za pol roku znow bedziesz walkowac ten sam temat,tylko z wiekszymi dylematami:p

Gość gość
Ja sie zastanawiam czy któras z was spotkała sie z czymś takim? Czy któraś z was jest z takim człowiekiem i czy jesteście szczęsliwe?

Gość 676czarna
a co Ci to da jak sie dowiesz, czy ktoras jest czy nie jest z kims takim i czy jest szczesliwa czy nie? facet ma ugotowane jak przychodzi z roboty, posprzatane, potem ma d**e w łóżku.. posunie. wygodniś haha jesli nie jestes szczesliwa to proste.. pakujesz mandżur i idziesz od goscia. też mi dylemat..

Gość 676czarna
jak by mnie facet miał w d***e i tylko chciał mnie posuwac w nocy to bym raczej dylematu nie miała. jakie niektóre baby są głupie...

Gość gość
mój tata taki był dla mamy, moj ex taki był i mój obecny podobny.. tak więc tak juz jest z facetami. może nie tak, że nigdy, w ogole, ale to ja prawie zawsze zaczynam tulanie i kisu kisu

Gość kjkjskjskjsk
wszystkie baby w rodzinie takie straszne ze sie przytulic do nich nie chce?? podejrzane..

Gość gość
Mój też kiedyś tak robił. Poinformowałam go, że jaki dzień, taka noc. Jeśli za dnia nie ma czułości, to i w nocy będzie dystans. Jeśli w ciągu dnia będzie miłość, to w nocy też. Poskutkowało na chwilę, ale potem, jak nocami przekonał się, że nie żartowałam, to jakoś wypracowaliśmy kompromis :)

Gość gość
wypracowaliscie kompromis,czyli?nie ma sexu kiedy nie tuli,za to ma sex z kochanka,ta nigdy nie odmowi i przytulania nie potrzebuje:D