Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DUŻY POKÓJ POLAKÓW PROJEKT ZDJĘCIOWY CO SĄDZICIE

Polecane posty

Gość gość

Fotograf z Bydgoszczy sfotografował DUŻY POKÓJ, u lokatorów jednego z blokowisk... Wiecie co? jestem na emigracji, i łezka mi w oku stanęła...wiem, że większośc z Was będzie wyśmiewała meblościanki i paprotki, ale...mi się przypomniała moja Babcia:( Pamiętam jej meble, bibeloty, paprotki...Nie było to gustowne mieszkanie, ale jakie przytulne :( Co sądzicie o zdjęciach? Budzą w Was sentyment? http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,14968813.html

Gość gość
Rozczuliły mnie te zdjęcie:-) Słoniki i koronkowe serwetki najbardziej!

Gość gość
Ej, ten artykuł jest na prawde piękny.Też mnie to złapało za serce,bo mój rodzinny dom wyglądał podobnie.A ten wywiad też jest dobry, jak autor opowiada, że te starsze Panie były takie dumne, że on chce im zrobić zdjęcia :( ahhh, a tu się posypią hejty:(

Gość gość
Większość przyjechała na wernisaż. - Byli dumni, że to ich pokoje ogląda publiczność. Właśnie przygotowuję dla nich duże, autorskie odbitki. Cały tekst: http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,14968813.html?as=2#ixzz2l6YGQVxB

Gość gość
To są ludzie po 70 , czego się spodziewać? A może i taka meblościanka lepsza niż badziewie z ikea

Gość gość
No to sobie poczytalam i sie naogladalam ,mieszkam za granica i error...

Gość gość
Ja wychowalam sie w polsce i od dawna juz tam nie mieszkam ,ale mam cos co mi zastalo w pamieci brazy...Polacy urzadzaja swoje mieszkania na brazowo-Brazowe zaslony ,brazowy wypoczynek lub kanapa koniecznie w brazowe kwiaty, koniecznie do tego brazowy kwiaciasty dywan .ostatnio bylam w polsce( nie mieszkam juz tam od 20 lat ) i musze stwierdzic ,ze nadal te kolory i kwiaty dominuja ,ciemne i ponure..czemu?.Wasze zycie jest naprawde takie ponure ,ze jeszcze w domu przytlaczacie sie ciemnymi farbami?to nietrafia absolutnie w moj gust