Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego przystojni czesto maja brzydkie laski

Polecane posty

Gość patrysiulenka
Spłunął??? hahaha rany ale wy ludzie macie myślenie. Mis nie jestem . Mam blizny po chorobie i inne. A uczucia swojego faceta jestem pewna jak niczego na świecie i że nie zdradzi.

Gość gość
Bo mężczyźni nie są tak wybredni jak kobiety. Facet nie ważne czy przystojny czy brzydki zainteresuje się przeciętniaka a nawet brzydką. To kobiety jak zwykle z resztą wszystko psują i dają sie poderwać tylko tym przystojnym same będąc nie atrakcyjne.

Gość gość
To chyba dobrze na tym wychodzą te nieatrakcyjne skoro są z przystojnymi nie sądzisz? Po co mają interesowac się byle jakim jeśli w twoim mniemaniu niezależnie od wyglądu facet jest mniej wybredny?

Gość gość
Jezdem Jaćka z Nowosielska.mam urode ikupe wdzienku. Mam zone Chelene i syna Oskara. Wiec mozna? Można

Gość gość
z wygodnictwa , dla korzyści czyli szukali takiej z mieszkaniem bo sami nie mieli itp

Gość gość
co znaczy brzydka kobieta??? moze byc niezadbana, a z kazdej kobiety mozna zrobic ladna przy jakims wysilku finansowym.moj facet mnie nie zdradza i ja jego tez nie, do zdrady potrzeba mentalnosci zdradzacza , taki nawet modelke bedzie zdradzal bo zawsze cos tam sobie wymysli zeby miec wytlumaczenie

Gość gość
jak nie wiesz co to brzydka to wpisz w wysz