Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYGLĄD

Polecane posty

Gość fsgsdgzdfgdg
sexi

Gość gość
Okropne

Gość gość
a jak teraz wygladasz?

Gość gość
wymiary to biust 95 talia 64 biodra 94 z tym że ćwicze od 8 miesięcy wyrobiłam ostro mięśnie ud i mięsień pośladkowy wielki teraz skupiam się na średnim i mniejszym z figury jestem klepsydrą a jak widać salma wygląda jak gruszka i widać że to efekt ćwiczeń bo widziałam wcześniejsze zdjęcia i była węższa w biodrach tak się zastanawiam czy dam rade

Gość gość
przepiękna i prze sexowne ciałko bioderka mniam mniam szkoda że w realu same płaskodupce z ciałam 2 letniego chłopca:o

Gość liiiiiipererr
ideał kobiecego ciała wszystke krzywe paszczaki powinny powiesić sobie jej zdjęcie i wiedziećjak wygląda obiekt westchnień ich facetów i o jakim ciale marzą

Gość gość
salma jest boska uwielbiam ją w tej postaci

Gość gość
Jestem facetem i dla mnie nie jest ideałem, więc k***a nie p********e ze wszyscy faceci takie lubią

Gość gość
opusc więc spasiona swinko ten topik i nie podawaj się za faceta;)

Gość gość
Jestem facetem, nie musisz wierzyć prawiczku

Gość gość
,,wszystke krzywe paszczaki powinny powiesić sobie jej zdjęcie i wiedziećjak wygląda obiekt westchnień ich facetów i o jakim ciale marzą" ************************************************************************************* - dodaj jeszcze, że powinny jeszcze zbierać hajs na serię zabiegów medycyny estetycznej o ile nie urodziły się z podobnymi proporcjami. Od cwiczeń cycki co najwyżej się zmniejszą, odpowiedniego stosunku talii do bioder też się samemu nie wypracuje, z tym trzeba się urodzić, tłumoku.

Gość gość
pewnie jakoś sie zbliżysz ale lepszy efekt uzyskasz u profesjonalisty

Gość gość
,,pewnie jakoś sie zbliżysz ale lepszy efekt uzyskasz u profesjonalisty' - u jakiego znowu profesjonalisty? Proporcje ciała sa nam dane od urodzenia, są zapisane w genach. Jak jakaś dziewczyna nie ma talii, wydatnych piersi, tyłka, to niby co jej dadzą ćwiczenia, odpowiednia dieta?

Gość gość
to mięśnie szmaty i nie rodzi sie z tym tym bardziej to nic nie kosztuje wystarczy ruszyć sraki

Gość gość
Cycki składają się głównie z tłuszczu, jakbyś nie widział, ignorancie.

Gość gość
Od kiedy to faceci lubią umięśnione? Lubicie szczupłe, ale jednoczesnie cycate (dużo tłuszczu w cycach), mięciutkie, wiotkie.

Gość gość
autorce chodziło o biodra tępy plaskaczu a nie o cycki na zdjęciu widać wyrobione mięśnie ale co takie bezmózgi mogą wiedzieć jak nie potrafią odróżnić mięśni od tłuszczu cycka od tyłka

Gość gość
A potem pod zdjęciami Chodakowskiej, Sereny Williams czy Bjoergen wypisujecie że to cyborgi, a pod zdjęciem jakiejść chudej sylikonowej dziuni, że to ideał kobiety? Gońcie się.

Gość gość
tak faceci uwielbiają latynoski i tyłki a one ćwiczą od małego debilki gdzie tu tłuszczz tłuki?tyłek składa się przedewszystkim z mięśni i to od nich zależy czy jest wystający i krągły gdyby sam tłuszcz oblekał miednice to byłaby tragedia pewnie same macie obwisłe płaskie poślady

Gość gość
Mylisz się, bo duży wystający tyłek to w dużej mierze dzieło dobrze rozmieszczonej tkanki tłuszczowej. Mam taki to wiem. Mięśnie oczywiście też robią swoje, ale przede wszystkim geny, które sprawiają że TŁUSZCZ się tam zbiera, nie żadne mięśnie, idioto.