Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blagam pomocy

Polecane posty

Gość gość

Okres powinnam dostac wczoraj. W piatek podczas stosunku zrobilo mi se niedobrze, zle sie poczulam i jak skonczylismy zwymiotowalam, od piatku mam mdlosci, ktore nasilaja sie wieczorami. Od jakis 5 dni slysze przelewanie w brzuchu bulgotanie i klucie w roznych miejscach w podbrzuszu. Co jest. Powiedzcie mi, ze to nie ciaza! Nie chce byc w ciazy. Ma 3 letnia corke, chce miec jeszcze dziecko, ale nie teraz!

Gość gość
Dodam, ze w niedziele wychodzilam po schodach i musialam sie zatrzymac, bo zrobilo mi sie dziwnie slabo.

Gość gość
halllloo

Gość gość
mdlosci to są poranne a poza tym według mnie to za wczesna ciąża by była na jakiejkolwiek tego typu dolegliwości

Gość gość
Poczekaj parę dni i zrób test..załamujesz się, bo masz 3 latnie dziecko ? Najwyższa pora na drugie..ile chcesz czekać 10 lat ?? To idealna pora, mam znajomych, który mają dziecko roczne i już się starają o drugie.. :) dasz rade, kobieto nie panikuj

Gość gość
Wczoraj utrzymywaly sie caly dzien, dzisiaj zjadam tylko dwie kanapki i troche zupy, nie mam ochoty nic jesc, chyba, ze cos tylko ugryzc, jak zjem cos wiekszego, czuje jakby to wszystko mi sie przewracalo w zoladku. Caly czas naplywa mi slina i mnie mdli. Dzisiaj bylo lepiej, zlapalo mnie godzine temu i pewnie az nie zasne bedzie trzymac.Moze to przez diete, 2 tygodnie temu skonczylam sie odchudzac. Odchudzalam sie 2 miesiace ale w tamtym miesiacu dostalam okres. Czemu teraz nie ma????

Gość gość
Nie byla to glodowka, tylko zdrowe odzywianie. Moze to przez to?

Gość gość
Tak, tyle, ze Alicja poszla teraz do przedszkola, chcialam sc do pracy. Chcialam wyjsc do ludzi, schudlam 5kg, zabralam sie za siebie, moglam teraz wychodzic, troche czasu poswiecic sobie. Boje sie:(

Gość gość
zrob test z krwi

Gość gość
Zrobiłabym test z apteki, ale pewnie jest za wcześnie. Pamiętam jak przy pierwszej ciąży robiłam, to nawet w 3 tygodniu ciązy nie wychodziło nic.