Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna sprawa z telefonem

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, czy ktoś mógłby pomóc rozwikłać mi tę zagadkę? Chodzi o to, że zostałem zmuszony do zmiany numeru ponieważ moja eks nie dawała mi żyć, stary telefon ze starym numerem wyłączyłem i wrzuciłem w najciemniejszy kąt szuflady. Następnie wczoraj udałem się po zakup nowego modelu na abonament z zupełnie nowym numerem. Jakież było moje zdziwienie kiedy rano obudził mnie sms właśnie od mojej eks!!! Czy to możliwe że wiadomosc wysłana na stary numer została przekierowana na nowy?? Ale jak?? Czy juz nigdy się od niej nie uwolnie??? Proszę pomóżcie mi :(

Gość gość
nie mozliwe, ale pewnie sam wysłałeś jej swój nowy numer hahaha

Gość gość
Sam pewnie jej wizytowke wyslales :-/ jakim cudem stara karta by to zrobila :-/

Gość MalaKicia89
Wspolczuje ci takiej eks domyslam sie ze jest uciazliwa;\

Gość gość
w sumie email był ten sam wiec moze dlatego przekierowalo?? Bardzo mnie to martwi :/

Gość gość
nikomu nie wysyłałem wizytowek

Gość MalaKicia89
Pogadaj w serwisie moze z kims na ten temat jak to jest z tym numerem i co zrobic zeby zastrzec ten numer czy cos w tym stylu...

Gość MalaKicia89
Ale sadze ze bardziej prawdopodobne jest to ze ktos z waszych wspolnych znajomych podal jej twoj nowy numer;)

Gość gość
Jaka stara, nowa, rozesłałeś wizytówki do wszystkich z byłą włącznie :D

Gość gość
no właśnie nie zdazylem jeszcze nikomu podac nowego numeru wiec musiało jakos przekierowac :/ pojde jutro do serwisu!

Gość LECH W
nowy tel. I nowy numer? Pewnie ze starej karty skopiowałeś książkę i wizytówki poszły

Gość gość
no właśnie nie zdazylem jeszcze nikomu podac nowego numeru wiec musiało jakos przekierowac :/ pojde jutro do serwisu! telefon mam pusty jak beben maszyny losujacej, jeszcze nie wprowadzilem kontaktow a starej karty tez nie wpychalem, zreszta i tak by nie działała bo stara jest z o2 a telefon z orange, z simlockiem na orange.

Gość gość
Powinieneś zaraz na wstępie załatwić zastrzeżenie swojego numeru. Telefon od byłej możesz zawsze odrzucać i po problemie. Wpisz w opcji jej numer i ODRZUĆ! Radzę zastosować zastrzeżenie i zmień numer, na pewno się zgodzą.