Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO KUPUJECIE MEŻOM NA ŚWIETA

Polecane posty

Gość gość

bo ja nie mam pomysłu,moze cos od Was ścignę:)? dla dzieci juz zamowilam, ale co dla meza nie mam pojecia, zadne prefumy, koszule, swerty, krawaty, zegarek ani ksiazki

Gość gość
Oj ja tez mam z tym problem,co kupic komus kto wlasciwie wszystko ma...Sweter, czy koszula albo cos z ubran to takie banalne

mam ten sam problem ale ostatnio byliśmy na zakupach i wzdychał na widok jakiejś wypasionej skrzynki na narzedzia o której mówi z rok czasu więc mu ją kupie na pewno będzie zadowolony biorąc pod uwagę to że czesto z takich rzeczy korzysta:)

Gość gość
jesny:)

Gość gość
ja mojemu juz kupilam plaszcz, bylismy razem w sklepie, zmierzył, podobal mu sie bardzo, ale stwierdzil,ze za drogi, a ma juz 3 plaszcze, wiec na drugi dzien pojechalam i kupilam

Gość gość
klawiature

Gość autorkaa teamtatuuuuuuuuu
moj faacet nie ma zadnych pasji zainteresowan wiec ciezko mi cos mu kupic.

Gość gość z 19 11 3     19 27
mój ma pasje, ale mnie nie bardzo na nie stać ;) w tamtym roku pomogłam spełnic jego marzenie i uskładałam na prawko na motocykl, bo tyle o tym mówił, a odkładał to tylko w czasie ;) motocykl w końcu kupił, a ja nie mam kasy na rozbudowanie jego pasji ;) więc w tym dostanie zaledwie klawiaturę najlepsza dla gracza :)

Gość gość
jego pasja to ja:D marzenie to drugie dziecko:D, ale jeszcze nie teraz:) inne pasje...tak, owszem,ale nierealne finansowo:) po 1 za duza kasa, po 2 nie ta pora roku, czyli sporty ekstemalne

Gość gość
za to jaki się okazał po urodzeniu dziecka w nagrodę nic mu już nie kupię

gdyby moj np. mial samochod moglabym mu kupic fajne radio lub zestwa glosnikow. gdyby lubic wedkowac cos tez moglabym mu kupic. gdyby lubil majsterkowac tez moglabym mu kupic cos na ten styl. a niechce mu pupowac kosmetykow czy swetra.

Ja się czaję na jakieś fajne słuchawki to komputera, bo ma takie zwykłe, już rozpadające się. Pojutrze ma imieniny - sweter, bo sam się upomniał, że by mu się przydały nowe, więc jutro sprawę załatwię ;)

Gość gość
heh, moj ma dobrze wyposazony samochod wedkowac nie lubie, bo nie ma cierpliowosci do majsterkowania ma 2 zestawy(wlasnie jako prezenty dostal ale nie ode mnie) ubrań ma full, bo musi dobrze wygladac w pracy, do prefum mamy stały dostep wiec to tez zaden prezent

a moj nic . wiec zawsze mam ciezki wybor na prezent.

Gość gość
Jakaś fajna torba do pracy, kubek do picia na drogę, gra na konsolę, karnet do siłowni :P czy wizyta u masażysty, cyfrowa ramka na zdjęcia, futerał na telefon, torba do aparatu fotograficznego, gra planszowa(pełno jest tych dla dorosłych), rety jest tego pełno. Wystarczy ciut ruszyć głową! Każdy ma jakieś hobby czy zainteresowania, mniejsze lub większe ale ma, nawet jak jest hydraulikiem czy kierowcą tira (nie mam nic do nich) to są rożne gadżety dla takich ludzi.

Gość gość
Ja dla mojego zawsze mam milion pomyslow, bo interesuje sie wielona rzeczami. W tym roki dostanie wyprawke w gory, plaszcz, termos i solidny plecak bo stary ledwo zipie :)

Gość gość
Może portfel, bo mu się trochę rozpada albo jakąś grę... W zeszłym roku dostał tableta. A Twój lubi czytać? Bo może kindle? My teraz kupujemy na amazonie niemieckim, bo jedziemy do Austrii i wychodzi 220zł (zwykły, nie paperwhite), na merlinie koło 330zł.

nie potrzebuje torby do pracy. nie gra. wogole nie mamy konsoli. ani sluchawek do kompa tez nie bo woogle go to nie interesuje. futeral am na telefon. aparatu nie mamy. a gdybym miala kupic jako prezent dla niego to i tak by lezal albo ja bym go uzywala.

Gość gość
kupuję mu nowe narty i zaraz po swiętach jedziemy na stok, juz się nie moge doczekać

Gość gość
Mój lubi pobrzdękolic na gitarze, wiec na urodziny dostał nowe wydanie gry Rocksmith 2014 Na Mikołaja muszę mu kupic portfel bo zauważyłam iż obecny mu się rozpada, wiec ucieszy się z nowego. Na gwiazdkę dostanie pasek do aparatu i obiektyw o którym marzy od dawna.

Gość gość
mój mąż jest germanistą, a ostatnio zaczął się intensywnie uczyć angielskiego więc kupuję mu książke do gramy, do tego dorzucam płyte uluionego zespołu i sweter :)

Gość gość
Playstation 4 jesli uda m sie zdobyc :)

Gość gość
widze,ze macie pomyslay:), ale dla mojego jak narazie nic mi z podanych nie pasuje:) mamy i gry(wspolne), ma ksiazki na zapasie nie przeczytane jeszcze, ma dobra skorzana torbe do pracy, w tamtym roku od tesciow dostał:D, ma wszystko, a badziewia nie lubie kupowac ani sama tez dostawac piszcie dalej:)

Gość gość
szalik, kubek, ktory sam miesza(do kawy), ocieplacz na penisa i

Gość gość
Może pokrowiec na tabletlub laptop. Jakas fajna mysz na usb. Dlugopis z miękką końcówką do smartfona

Gość gość
a ja kupuje kamerkę samochodową bo wiem ze bardzo chce

Gość gość
my to mamy na wyposazeniu samochodu(full opcja) wiec wszelkie gadzety do auta odpadają:)