Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domatorqa

Marzę o własnym domu lub mieszkaniu które mogłabym sama urządzić

Polecane posty

Gość Domatorqa

mieszkam z mamą i siostrą w malutkim domu jednorodzinnym, warunki mieszkaniowe taakie sobie, przede wszystkim mały metraż, piec centralnego ogrzewania w przedpokoju, brak ogrzewania w łazience, meble raczej stare. marzę o urządzaniu własnych 4 kątów, chyba nie ma nic przyjemniejszego niż wybór tapet, paneli, glazury, mebli, dywanów ehhh tylko kasy brak;/

Eh...mam to samo. Mieszkam w wynajętym mieszkaniu, nie mogę nawet wbić gwoździa, o zmianie koloru ściany nie wspominając.

Gość gość
A ja mogę malować ściany, zakładać tapety i wieszać obrazy w wynajmowanym mieszkaniu, ale wynajęłam od razu na 5 lat.

no cóż, moje mieszkanie musi być utrzymywane w "standardzie" (którym jest paskudny, mdły, kremowy kolor na ścianach). Musiałabym potem przemalowywać na ten sam, zakładając, że właściciel w ogóle by się zgodził.

Gość gość
ja mam szanse na swoje trwają rozmowy tak liczę za dostanę o niczym innym nie myślę :( 7lat mieszkałam w wynajętym ale musiałam się wyprowadzić a tak kochałam to mieszkanie:(

Gość gość
dlatego nie mogłabym brać udziału w takiej bitwie o dom bo by mi serce pękło gdybym w finale odpadła :(

Gość gość
nie rozumiem jak komuś mogą się podobać tapety

Gość gość K
Tapety są 'miłe'. Sama się nad nimi zastanawiam. Mojemu mieszkanku przydało by się odświeżenie.