Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zdradzona

znikajace prezerwatywy

Polecane posty

Gość gość zdradzona

Jestem w totalnym szoku!! Zaczne od początku,tydzien temu chciałam wziac do prania kurtkę robocza swego narzeczonego i w kieszeni znalazłam 3 prezerwatywy. nie byłoby w tym nic dziwnego gdybysmy ich uzywali ale ja mam załozoną spirale i prezerwatyw nie używamy!! A więc po znalezieniu odłożyłam wszystko na miejsce i nie prałam tej kurtki,postanowiłam poczekać i zobaczyć czy ich ubywa- zeby sie nie tłumaczył ze znalazł je i tak sobie wziął.(ma taką pracę że moze znaleść takie żeczy) A wię codziennie sprawdzałam czy ilość sie zmiejsza i dziś o jednego mniej!!!! Masakra,jestem taka wkur... ze siedze i sama piwo pije!!! Mam ochotę iść i go zwalić z łóżka i kazać sie tłumaczyć. Ale poczekam do jutra az wróci z pracy,chce zeby prosto w oczy mi to powiedział a potem niech sie wynosi. Strasznie mnie to boli bo byliśmy udana para-a moze mi sie tak wydawało. Jesteśmy ze soba 8 lat i od 6-ciu mieszkamy razem.Nie wiem co myśleć,gdzie popełniłam bład że nawet nie zauważyłam ze zaczął mnie zdradzać!

Gość gość
Na pewno nadmuchał z kolegami w pracy i grali w balona. Spokojnie, to się często zdarza.

Gość gość zdradzona
no na pewno :-)

Serio wierzysz, ze wytrwasz skoro do tej pory go nei wywaliłaś?

Gość gość
ZNALEŹĆ TAKICH RZECZY <---- się pisze. Rozumiem , że nie jesteś polką :) .

Gość gość
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia.

Gość gość zdradzona
jestem polką ale mieszkam od 15 lat w niemczech,więc polskiego rzadko używam.A i w podstawówce Polski to nie był mój konik :-P Mam nadzieję ze wytrwam do jutro bo chcę widzieć jego wyraz twarzy jak będzie sie tlumaczył. Kurcze zawsze sie tego obawiałam ze zostane zdradzona, to najgorsza zecz jaka facet moze dla mnie zrobić!!!

Gość Bozon Higgsa
Dobrze zrobiłaś,że nie zrobiłaś awantury od razu tylko robisz potajemne śledztwo. Ciekawa sprawa. U mojej żony też kiedyś znalazłem kondoma w kieszeni spodni!!!!!! Złał mnie zimny pot. Zapisałem sobie numery z niego i odłożyłem. Na drugi dzień. był tam dalej , potem zniknał! Szukałem dlaszych dowodów nie przyznając się do nieczego. Po kilku dniach żona włożyła go jakby nigdy nic do kosmetyczki w łazience. Było go normalnie widać, więc zapytałem o co biega? Okazało się że znalazła u mnie!!!!:) w jakichś starych spodniach i włozyła do kieszeni - i po temacie.

Gość gość
czyż kościół nie ma racji twierdząć, że antykoncepcja to piekielne zło.

Gość gość
Kup i wsadź mu do kieszeni 12 szt ;-)

Gość gość zdradzona
Właśnie jak emocje po kilku dnach opaddły to właśnie o tym pomyslałam zeby kupic mu całe opakwanie. Ale postanowiłam poczekać,dziś sie wszystko wyjaśni. :-(

Gość gość
i jak się wytłumaczył ?

Gość gość zdradzona
Znalazłam używaną, wąchałam, próbowałam smaku i jestem w szoku, to chyba nie jest sperma mojego :-O Nie wiecie czasem czy po kilku godzinach zmienia zapach i smak?

Gość gość zdradzona
Załamka, nie mogę się domyć palców, mam wrażenie że nadal śmierdzą kupą, aż mi się rzygać chce :-O

Gość gość zdradzona
Jak pomyślę że dotykałam kał i wydzielinę jakiejś zdziry to mnie normalnie szarpie, dobrze że nie jadłam kolacji :-O

Gość gość
to jest zart jakis?

Gość teściowa1020807
no i co z tymi prezerwatywami znikającymi ????!!!!!!!!!!