Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca mama czterolatka

ile spia wasze czteroletnie dzieci o ktorej chodza spac

Polecane posty

bardziej jestem zainteresowana odpowiedziami mam dzieci, ktore nie chodza do przedszkola? czy spia jeszcze w dzien?

Gość gość
wiecej jest w domu niz w przedszkolu wiec powiem tak, zalezy o ktorej wstanie, jesli np o 6 lub przed to ok 12 idzie spac w dzien tzn klade dziecko, i spi ok 3 godzin a spac idzie wtedy ok 21. jesli nie spi w dzien bo wstanie np o 7 czy po 7(rzadko sie zdarza) to o 19 ja klade. jesli jest w przedszkolu to spi tylko ok 1-1,5 godz bo panie budza i wtedy wstaje srednio ok 6 a idzie spac ok 19.30.

Gość gość
aha i ma 3,5 roku.

Gość gość
Moj odkad skonczyl rok nie sypia w dzien,poprostu nie chce i tyle tez jest problem z lezakowaniem w przedszkolu,buntuje sie strasznie jeszcze nigdy nie zasnal.A spac przewaznie chodzi kolo 19 wstaje przed 7

pytam, bo moje dziecko zmienilo rytm-jeszcze niedawno spalo w dzien tak 0d 14-17 i szlo spac 22-23 odz. ostatnio juz nie chce spac w dzien i spi od 21 wieczorem do 7-8 rano

Gość gość
Mój ma 4 lata, nie chodzi do przedszkola, chodzi spać codziennie między 19:30 a 20:00 i wstaje koło 9:00 - 9:30, nieraz pośmi i do 10:00 - to akurat od urodzenia śpioch straszny.

Gość a moja corka
12 godz 21-9 spi

Gość gość
moja 4 latka co prawda chodzi teraz do przedszkola, ale nie zmieniło ono jakoś szczególnie jej nawyków. Od mniej więcej 2 roku życia nie śpi w dzień. W przedszkolu po prostu leży na leżaku i się zapewne nudzi;) bo na pewno nie śpi. Kładzie się spać ok 20, wstaje ok 7 rano