Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polina87

niech dda sie lecza

Polecane posty

Gość gość
ma cię w d***e i tyle w temacie a ty nie zwalaj na dda...bo lepszego wytłumaczenia to ty nie mogłaś sobie znaleźć...lae ty pustak jesteś

Gość Polina87
Brokeninside87, a co to za tekst masz w stopce,co? Tez odrzucilas kogoś kto ci oddal calego siebie i teraz cierpisz. Moze nie? I nie nazywaj mnie patalachem, drażni cię prawda to nie czytaj tego.

Gość gość
Tak jest nie tylko z dda. Znam wielu facetów którzy im bardziej sa olewani tym bardziej za Tobą latają.

nie byłam nidy w związku a nawet w związku nie zamierzam się nikomu spowiadać, na pewno nie takim Twojego pokroju zapładniacom dla których związek jest ważniejszy niż ja. a co k***a psychanalityczka się znalazła, stopki analizuje, pewnie tamtego faceta też usiłowała. tekst w stopce jest kultowy.

Gość gość
ja ostatnio po pijaku powiedziałam swojemu kochankowi, żeby s********ł....przeprosiłam go myślicie, że mi wybaczy ?

Tez odrzucilas kogoś kto ci oddal calego siebie i teraz cierpisz. x nie mierz wszystkich swoją miarą, żałosna dziewczynko, nie wchodzą na kafe tylko takie żałosne dziewczynki jak Ty co na terapię wysyłają każdego, kto im nie dopomógł w planie matrymonialno-prokreacyjnym:O taka jest tendecja, im bardziej ktoś narzeka, na tego co odszedł tym bardziej to jest wina takiej autorki:O

Gość gość
tak właśnie

Gość Polina87
Myslisz,ze narodziny syna spowodowaly ze poczul sie gorszy. Myslisz czyli nie wiesz na pewno bo nie wytlumaczyl ci? To chyba jakas norma u ludzi z tym syndromem. Zresztą wystarczy spojrzec na ten watek ile w niektórych tkwi jadu. Ktoś wspomnial,ze nie kochal mnie. Moze nie,ale do ostatniego dnia perfekcyjnie lgal ze jestem piekna, wrażliwą i za to mnie kocha itd. Do ostatniego dnia i nagle szlag. Nie mowie ze sie nigdy nie klocilismy,ale ja nie lubię cichych dni i zawsze odpuszczalam,a on wlasnie czesto karal mnie milczeniem.

Gość gość
kłamał

Gość gość
nie trzeba być dda aby kity wciskać dziewczynom...a ty przyczepiłaś się do tego dda jak rzep do psiego ogona

Gość gość
Sama się lecz :D haha Mogłaś chlopakowi zafundować dobrego (drogiego) psychoanalityka. Po takiej terapii też by cię rzucił bo do miłości nie można zmusić.

Gość gość
"kara mnie milczeniem" wiesz ile osób tak robi i znam takie osoby a wcale w ich rodzinie nie było nadużywania alkoholu

Gość gość
Tak, ludzie z DDA ( dodam nie leczeni, nie uświdamiający sobie swojego problemu) zazwyczaj nie skarżą się na nic, czasami narzekają, ale to po to by wzbudzić litość otoczenia.

Gość wifigdańsk
a ja ci przyznaję rację autorko i gratuluję mądrego podejscia. tez kiedyś trafilam na takiego ideała,było cudownie och ach,poznalismy nasze rodziny nawet,takze nie było to takie przygodne,jesli się nas swojej matce przedstawia z najwyzszym szacunkiem i...zakonczyło się podobnie jak u ciebie-ucieczka i milczenie bez powodu. i tez poczytałam w necie i przestałam się przejmowac,masz rację,oni szanują tylko tych którzy mieszaja ich z błotem.nie chcą byc w "normalnych zwiazkach" bo się nudzą,wola isc tam gdzie sa na porzadku dziennym awantury i przemoc. oczywiscie niewszyscy-bez urazy:)

Gość gość
ty dziewczyno masz problem większy niż on dda jak go nazywasz...nie dziwię się ze cię olał i pewnie bardzie by sobie pogratulował jak by się dowiedział, że teraz siedzisz na forum i piszesz na niego takie głupoty i jak tobie można zaufać a może ty też jesteś dda

Gość gość
Tak, ludzie z DDA ( dodam nie leczeni, nie uświdamiający sobie swojego problemu) zazwyczaj nie skarżą się na nic, czasami narzekają, ale to po to by wzbudzić litość otoczenia. Większej głupoty nie widziałam.

Gość Polina87
Widzisz Brokeninside87, nie byłaś nigdy w zwiazku. A czemu? Bo nie potrafisz byc w zwiazku, chcesz piep..... wolnosci, wciaz uciekasz przed rzeczywistoscia . To strach ci każe uciekac, bo sie boisz ze ktoś cie zostawi gdy zobaczy jak jestes slaba. Bo dda sa w większości niepewni siebie i slabi . Jak ktoś was pokocha to od razu klasyfikujecie go jako tez slabego i nie wartego zainteresowania skoro pokochal " takiego kogoś jak ja". Tak myslicie o sobie,ale to nie jest przeciez prawda. Mój ukochany mial mnostwo zalet, takiego kogoś ze świecą bylo szukać,tak myslalam,ze Pana Boga za nogi zlapalam. Widać on myslal o sobie całkowicie inaczej.

Gość gość
przecież nie jest powiedziane, że sobie nikogo nie znalazł czy nie znajdzie...już nie rób z siebie takiego ideała...

Gość gość
Co ty pieprzysz, ja jestem DDA i DDD a nie chciałam faceta, który mnie mieszał z błotem. Mam kochającego chłopaka.

Gość gość
Jakiś powód musiał być.

Gość gość
wiesz uważała się za niezastąpioną a tu nagle....

Gość gość
myślała, że jak wzięła dda to może mu na głowę nasrać bo jest gorszej kategorii...

Gość gość
eeee o zdrowym to nawet nie ma co marzyć ...:)

nie no, nie wierzę:D żartowałam z tą psychoanalizą, a ta idiotka myślała, że to był komplement i wypociła jakies brednie na mój temat:D wyplułam przez Ciebie herbatę, wisisz mi za lapka:)

eeee o zdrowym to nawet nie ma co marzyć ...usmiech.gif x no tak, chory, ciągnięty za ogon jak krowa zgodzi się z nią być... pod warunkiem, że leków nie weźmie

Gość Polina87
Ja wlasnie robilam z niego ideala ! Wifigdańsk to podobne mamy historie. Ja tez poznalam jego rodzine, a wlasciwie to siostre,bo mama chyba nie poznalaby mnie mijaac na ulicy, bo wtedy trzezwa nie byla. Jego tata tez pil i umarl. Dowiedzialas sie kiedykolwiek co sie stalo ze Cię zostawil?

Gość Polina87
Broken znaczy po angielsku zlamany,a Inside wewnątrz. Zal mi cię dlatego wiesz, wspanialomyslnie nawet za te zalosna idiotkę sie nie obraze.

Gość gość
eeee o zdrowym to nawet nie ma co marzyć ...usmiech.gif x no tak, chory, ciągnięty za ogon jak krowa zgodzi się z nią być... pod warunkiem, że leków nie weźmie E tam, wystarczy, że będzie go uszczęśliwiać na siłę :D niech przeanalizuje swój związek i swoje zachowanie przed jego spierd.oleniem. Może myślała, że jest DDA to głupi jak but czy co...