Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pająk królową disco polo

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie, jeden z portali ma niezłego informatora. Jesli ktoś sie intersuje niejaka Patrycja Pająk, której cycki zafundował były juz policjant to możecie przeczytac o niej jeszcze więcej Dziewczyna wpakowała sie na całe zycie w wielkie ggg inic z tego nie będzie miała http://www.flesik.pl/pajak-dozgonnie-bedzie-twarza-zespolu-chanel/

Gość gość
nooo laska ma niezle pod sufitem :)

Gość gość
do czego ona sie nadaje? do palenia głupa? żeby jeszcze wystąpić w takim teledysku oczerniającym ją samą? haha śmiech na sali,patrycja pająk skończysz marnie

Gość gość
nie dość, że paskudna ta dziewucha, to jeszcze głupia jak but :O

Gość anka1526
ja od początku wiedziałam, ze ona do niczego sie nie nadaje, tylko do pokazywania tylka i cyckow

Gość weronika6512
Taka z niej szmira, że ja cie pieprze, nic sobą nie reprezentuje, a na dodatek ciągle tyje, patrycja pająk tylko sie nadaje do tańczenia na rurze w klubie go go, jak za dawnych lat :) Mój kolega ją miał, całą dla siebie

Gość gość
Chyba wam czegoś brakuje. ;) aż taki hejt na pseudo-gwiazdę?

Gość adis123
Mi się tam nawet ona podoba, fajne ma te cycki zrobione, macie do niej jakiś namiar albo numer telefonu?

Gość gość
Elegantki tak się interesują ex-d******i? Sama byś chciała mieć zrobione cycki i żeby cię kolega przeleciał (za darmo), nie to, żebym ją podziwiała, ale chyba cię złości, że ma troszkę więcej kasy od ciebie i ciało lepsze.

Gość gość
Pszemek... ?

Gość adelajdapol
Patrycja jest tylko "fotogeniczna" na zdjęciach jak widać samą głowę do szyji, jeszcze po wielu przeróbkach w photoshopie, na żywo to gruby babsztyl, mający pusto w głowie, taka prawda, ze wsi pochodzi, na wieś wróci

Gość gość
Pszemek Pajonk?

Gość managervisit
Dajcie jej spokój :) Ona chce być piosenkarką jak Lana Del Rey!!! :) ,Tylko jej do Lany brakuje jak stąd do jej wsi, albo jeszcze dalej, wogóle brak talentu do śpiewania, ale pokazywanie cycków się skończyło, więc trzeba wymyślać coś aby dalej istniała, ale z marnym skutkiem, jak puściłem to u siebie w domu, to poszedł mi głośnik i wszystkie myszy pouciekały, żenada

Gość gochazareba
A jaka z niej Królowa? Haha, chyba powinna się zapisać do programu Bałoniowej do TVNU na odchudzanie, bo spasła się jak świnia, ale jak sie nie ma szkoły to siedzi się w domu i wpieprza tylko, ślęcząc przed kompem i sprawdzać co piszą o niej media, żałosne.

Gość przemcios
No co tam? ktoś pytał?:)

Gość gość
A jaka z niej Królowa? Haha, chyba powinna się zapisać do programu Bałoniowej do TVNU na odchudzanie, bo spasła się jak świnia, ale jak sie nie ma szkoły to siedzi się w domu i wpieprza tylko, ślęcząc przed kompem i sprawdzać co piszą o niej media, żałosne. Za to ty jesteś idealną ekspedientką w sklepie z idealną sylwetką :D i takim kimś się podniecasz.

Gość gość
nie ma czegos takiego jak dozywotnie umowy na miejscu tej Pajak po tym artykule poszlabym do sądu i wziela kase zarowno od tych discopolowcow jak i od ludzi ktorzy pisza takie pomowienia w koncu ludzie nie moga byc bezkarni za to co pisza nawet jezeli pisza o osobie publicznej to nie raz jedna gwiazda czy tam celebryta wygrywał takie sprawy wiec powodzenia dla pani patrycji bo ja nie zostawilabym na takich ludziach suchej nitki po czyms takim zwykle brednie

Gość chanell765
to nie są pomówienia, pająk zabroniła w programie Rozmowy w Toku odtworzenia teledysku, zasłaniając się prawami autorskimi, jednak po pokazaniu owego dokumentu TVN bez obaw puścił teledysk Oddaj Kasę za Biust, niech nie straszy sądami bo zespół chanel się jej wcale nie boi, niedługo na światło dzienne ujrzał pikantne szczegóły, z życia Patrycji Pająk, a także zdjęcia których jeszcze nie widzieliście! także bedzie się działo