Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sfrustrowana bardzo

Jestem CHOROBLIWIE zazdrosna

Polecane posty

Gość Sfrustrowana bardzo

Mam problem z moją zazdrością o Męża. Ogolnie zawsze byłam zła gdy którakolwiek laska choćby zagadywała do mojego obecnego partnera. Doszło do tego że gdy wychodzę z nim na ulicę, jestem rozdrażniona choćby myślą, że któras mogłaby spojrzeć na mojego faceta i mu się spodobać.. Gdy pojawia się atrakcyjna sztuka, to szlag mnie trafia i mnie aż ściska z zawiści. I nie żebym była brzydka, bo bardzo podobam się facetom, tylko chodzi o to że mogłabym być gorsza od kogokolwiek dla mojego męża, że którakolwiek mogłaby bardziej mu się spodobać. Ogolnie nienawidze lasek, które są zaopatrzone w siebie i pewne siebie. To mnie aż dusi od środka, ta promieniująca wyższość pozorna. Przy okazji jestem strasznie zazdrosna w obecnosci mojego męża a nie daje tego pi sobie poznać, co jest jeszcze trudniejsze do przełknięcia!! Nienawidze gdy on gada choćby z płcią żeńską!!

Gość sfrustrowana bardzo
I tak, On kiedyś bardzo podkopał moje zaufanie do niego..

Gość misia usia
jestes badzo bardzo chora na munio

Gość sfrustrowana bardzo
Cholernie źle się czuję w obecnosci ładnych dziewczyn, gdy jest ze mną mąż. Na szczęście rzadko takie sytuacjae mają miejsce. Robie dobrą minę do złej gry, ale w środku się męczę i czuję się gorsza!!

Gość sfrustrowana bardzo
Pewnie i chora... Jak wyleczyć tą chorobę psychiczną?

No to nie zdziw się, jak kiedyś postanowi Ci się odegrać. Wkurzy się na Ciebie i zacznie specjalnie z tego korzystać, że Cię to denerwuje. Dawanie tego do zrozumienia jest bez sensu. I też powinnaś trochę odpuścić, bo jak wiesz, że masz inteligentnego męża, to wiesz również, że nie skoczy w bok. Zawsze miałem takie podejście: "Ładna? To fajnie, patrzcie sobie, ale tylko ja z niej 'korzystam'. :)

Gość sfrustrowana bardzo
Mój mąż nie zdaje sobie sprawy z mojego problemu. Świetnie udaje mi sie to ukryć i powstrzymac od ataków zazdrości..

Gość sfrustrowana bardzo
On tak nie ma, jest bardzo tolerancyjny, a może też świetnie udaje wyluzowanego.. Nie wiem. Zastanawim się czy ktoś ma podobne frustracje..