Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 Jestem z moim chłopakiem od 1,5 roku. W chwili obecnej jestem na zasiłku, a on ma dobrą pracę (mundurówka). Kilka dni temu odezwała sie do mnie znajoma i zaproponowała prace w spożywczaku na umowe o pracę. Byłam kilka dni na przyuczeniu, ale ten sklep ma taki układ że aby podać klientom towar trzeba strasznie się nalatać, taki układ pomieszczenia. Mam problemy z biodrami i nie moge ich zbytnio obciążać. Najlepsza była by dla mnie praca, w której na zwmiane bym chodziła i siedziała. Musiałam więc zrezygnować z tej pracy. Gdy dowiedział się o tym mój chłopak powiedział że bardzo go zawiodłam tym faktem. Sam jest bardzo pracowity, chwyta sie róznych zajęć, a otoczenie uważa jego rodzine za pracoholików. Ja sie nie zabijam tak dla kasy i w opinii mojego chłoaka jestem leniwa. I uważa że dlatego zrezygnowałam z tej pracy bo się rozleniwiłam na tym zasiłku i nie chce mi sie pracować. I że przez to do siebie nie pasujemy bo jestem nieżyciowa i leniwa.Nie trafia do niego, że to by mi szkodziło. Nie wiem jak do niego trafić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach