Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sztuka przebaczenia nie potrafię przebaczyć

Polecane posty

Gość gość

Dwa lata temu pewna osoba wyrządziła mi krzywdę. Do tej pory to pamiętam i nie potrafię przebaczyć. Mam ochotę się zemścić w najbardziej perfidny sposób choć to nie w moim stylu. Boję się też, że jak zobaczę kiedyś tę osobę w miejscu publicznym to rzucę się na nią z pięściami. Nie potrafię przebaczyć i zapomnieć. Jak tego dokonać? Czy ktoś kiedyś borykał się z takim problemem?

Gość z pięściami Ty ok
nieee :{

Gość gość
tak ja. Ale dałam sobie spokój, nie chciałam się zniżać do poziomu takiego pana który mnie skrzywdził. i zostawiłam sprawę, mam nadzieje że samo życie nauczy go czegoś. ja nie będę się w każdym razie z nim o to bić

Gość z pięściami Ty ok
eeh zostawić chłopaów w spokoju nie warto :D absolutnie nie warto .Nie odwaracaj sie wstecz.Patrz przed siebie

Gość gość
Przebaczać nie musisz, zapomnij. Możesz się odegrać jeśli to ci pomoże nie mając bezpośredniego do czynienia.

Gość gość
Chyba lepiej jakbym się odegrała. Myślę, ze to by pomogło. Tylko jak?

Gość gość
Co by tę osobę zabolało? Czy ma na ciebie całkowicie wyje.bane czy jednak dałabyś pstryczka w nos?

Gość gość
Ma raczej w******e. Ale co by jej dało pstryczka to by się znalazło, tylko będzie to trudne do zrobienia.

Gość gość
Wszystko się da jak się chce. Kim jest / była dla ciebie ta osoba i na czym mu / jej zależy?

Gość gość
Ta osoba była / jest moją rodziną. Zależy jej na swoim facecie, dzieciach i pieniądzach.