Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

walka z edixalem

Polecane posty

Gość gość

EDIXAL proszę o opinie ja zaczynam walke z kg mam zamiar wspomóc efekty mojej diety i ćwiczeń tym specyfikiem proszę o opinie o tym produkcie albo macie jakieś własne wspomagające tabl pozdrawiam

Gość gość
Ja dużo czytałam o tym specyfiku i opinie w większosci są pochlebne mam nadzieje że będziesz opisywać swoje efekty walki z kg ja też chciałabym zrzucic ok 10 kg ale oa diete mnie niestać bo to jednak trochę kosztuje a ćwiczenia to niebędą regularne bo moja praca na to niepozwala pozdrawiam

Gość grrruubbba
Witam ważę 83 kg i mam170 cm wzrostu chciałabym również pozbyć się jakis 10 kg ale już tyle razy prob!owałam że już mi ręce opadają chyba muszę isc do lekarzamorze akieś badania krwi - cukier taczyca- nawet dietek mi nie pomógł mzď

Gość gość
Witam mi edixal pomógł zrzucić 9 kg w jakiesś 3 miesiące ale podczas brania tych. Tabl miałam niemiłe doznania w brzuchu to jedyna wada ogólnie polecam

Gość gość
Cześć dziewczyny moja mama stosowała te tabletki z porady lekarza miała nadwage niewielką ale jednak schudła dzięki nim i ograniczeniu słodyczy 12 kg - ale się z niej laska zrobiła- jedyne co niepasowało jej podczas brania edixalu to pieczenie w brzuchu i pocenie się ale efekt jest więc warto było się pomęczyć

Gość gość
A ja na edixalu zaczełam ładnie chudnąć i . . . Zaszłam w ciąże ale efekty było widać