Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuje rady

Polecane posty

Gość gość

Ostatni okres mialam 14.10 z trwa okolo 7 dni . Z chlopkiem wspolzylam bez zabezpieczenia 1.2 .3 .listopada . Okres powinnam dostac 10 listopada jednak go nie dostalam 13 listopada pojawil sie brazowy sluz byl przez 3 dni teraz mam bardziej wodnisty ale brazowyboli mnie podbrzusze piersi juz przestaly ale bardzo bolaly mam noge w gipsie nie moge isc nawet po test ;/ moge byc w ciazy ?

Gość gość
pogoń chłopa po test bo szansa jest spora

Gość gość
tal zrobie , aczkolwiek tyle sie o tym juz naczytalam o mdlosciach sennosci itp a mi nic nie dolega jedynie boli mnie te podbrzusze i jajnik czasami . przyjmuje leki przeciw zakrzepowe a dokladnie zastrzyki czy to moze miec cos wspolnego ?

Gość gość
Oczywiście że tak. Jak byłam w ciąży mój ostatni okres też był właśnie taki jak twój.

Gość gość
a oprocz tego jakie mialas objawy ?

Gość Trel
Chcesz być w ciąży?

Gość gość
nie chce .

Gość gość
Ból piersi, senność i oczywiście wilczy apetyt. ;-)

Gość Trel
Ile masz lat? Trzeba się było zabezpieczyć Współczuję, ale masz to na własne życzenie.

Gość gość
no wlasnie a mi sie ani jesc ani spac nie chce , piersi juz mnie nie bola nie sa napuchniete ani nic . bo mama i kolezanka mowila mi ze jak byla w ciazy to po okolu 20 dniach miala powiekszone twarde piersi a ja nie mam nic takiego

Gość gość
Na groby k***a! A nie na bzykanie!

Gość gość
18 lat mam

Gość gość
Może nie jesteś w ciąży skoro nie masz żadnych objawów ale to dopiero może się zacząć. Lepiej sprawdzić ;-) nie martw się na zapas. ;-)

Gość gość
2 miesiace wczesniej okres spoznil mi sie miesiac ale nie bylo takich cyrkow . dodam ze uprawiam sport czesto i bardzo wyczerpujacy a na punkcie ciazy jestem wyczulona sama sobie na glowe wkrecam glupoty , wtedy juz widzialam nawet brzuch :D . ma nadzieje ze nie jestem i mam swiadomosc tego ze taki stosunek przrywany to nie jest zabezpiecznie ..

Gość gość
Nie myśl o tym. Zabezpieczajcie się skoro nie chcesz być w ciąży bo o wpadkę jest bardzo łatwo ;-)

Gość gość
wiem staram sie teraz na dodatek ta noga .. boli to o tym nie mysle ale tak na pocztaku dostala ten gesty brazowy sluz jak przed okresem juz sie uradowalam 3 dni znikl i teraz to ale nic pozatym nie mam . W sobote zrobie test i z glowy :) narazie wstac z lozka nie moge a tym bardziej pojsc do apteki :) Dziekuje wszystkim za pomoc i za rady :)

Gość gość
No to odpoczywaj ;-) a w najbliższym czasie zmykaj po test ;-) będę trzymać kciuki ;-)