Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cheeky brown

Termin LIPIEC 2014

Polecane posty

Gość cheeky brown

Czy są tu dziewczyny ktore mają tein porodu na lipiec 2014?:-) podzielcie sie swoimi przeżyciami :-)

Gość gość
Hej w sumie sa juz dwa takie watki.. nie chcesz tam dolaczyc?

Gość gość
Nie wiem po co zakładać drugi taki sam wątek. Nie wiem, czytać nie potrafisz? Wystarczy spojrzeć na pierwszą stronę, nawet fatygować się i szukać specjalnie nie musisz.Ehhhh!

Gość cheeky brown
Bo nie zwracaja uwagi na nowe dziewczyny. Znaja siebie juz i tylko na siebie zwracja uwage. Jak masz krytykowac to po co sie wypowiadasz?!

Gość gość
Ja moge ztoba pipisac tutaj. W sumie to mi wszystko jedno a czasami poprostu ma sie ochote z kims opisac:) w ktorym jestes tygodniu? Ja 8

Gość cheeky brown
Bardzo mi milo :-) ja jestem w 5 :-) wczoraj bylam u lekarza i potwierdzil ciaze i zrobil pierwsze usg :-) powiedzial rowniez ze mam tylozgiecie macicy..ma tak 20% kobiet, powiedzial ze to nic groznego ale jednak sie martwie bo jednak to mniejszosc i boje sie czy nie bedzie mialo to wplywu przy porodzie :-( jest to moja pierwsza ciaza i moze dlatego tak sie boje i panikuje :-(

Jak masz tylozgiecie macicy to bedzie cie bolal kregoslup, nawet bardzo. Przy porodzie bedziesz miala bole krzyzowe i brzuszne wiec troche wiekszy bol. Moja mama ma tylozgiecie i od 7 miesiaca ciazy bardzo ciazko bylo jej chodzic, bo bolal ja bardzo kregoslup. Jednak nic innego sie nie dzieje :)

Gość gość
Ja sie w sumie dopiero wczoraj uspokoilam i uwierzylam ze wszystko bedzie dobrze. Uslyszalam serduszko i nawet nie myslalam ze mnie to tak ucieszy. Wszesniej podchodzilam do tego troche neutralnie na zasadzie ze to tak wczesna ciaza jak by jej prawie nie bylo a teraz juz inaczej to odczuwam. Jest tan we mnie cos malego bije mu serducho i sie rozwija ibardziej prawdopodobne ze za 8miesiecy bedzie mnie meczyc po nocach niz nie. Jesli lekarz powiedzial ze jest dobrze i nie ma sie czym martwic to znaczy ze jest dobre. Wiekszosc lekarzy chucha na zimno. A ile masz lat? Pracujesz?

Gość cheeky brown
Mam 26 lat i pracuje, wlasnie jestem w pracy :-D a jak jest u was? Ile macie lat? Pracujecie? Kiedy mscie zamiar poinformowac szefa?

Gość gość
Jakoś ciebie nie widać na tym drugim wątku więc skąd to przypuszczenie że nikt nie zwraca uwagi skoro nawet tam nie napisałaś? Poza tym termin na lipiec jest świeży i wcale nie ma tam dużo dziewczyn. Chyba nie znasz zasad regulaminu i nie wiesz że nie zakłada się 2 takich samych tematów. Powstaje bałagan i tyle.

Gość gość
Tyłozgięcie macicy ma taki wpływ przy porodzie, że oprócz skurczy i bólu dochodzi jeszcze potworny ból kręgosłupa. Więc jest to dodatkowy dyskomfort. A tak w ogóle jest drugi wątek w tym temacie więc może tam się przeniesiecie?