Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaassiaa

jak już będę w szpitalu jak wołać położną czy osobę która bedzie zajmowac sie

Polecane posty

Gość kaaassiaa
dzieki, mialam na myśli jak wyjdę do łazienki czy będę wołać o pomoc przy kąpaniu itp. czyli mogę wołac siostro lub prosze pani. przy okazji zapytam czy zabierac ze sobą wszelkie akcesoria do mycia dziecka typu waciki, płatki kosmetyczne? niby na stronie szpitala jest napisane, że dają ubranka szpitalne i trzeba zabrac tylko do wyjścia ale nie ma nic nt kąpieli

Gość gość
u nas dziecko kąpała i to raz położna Miały wszystko tylko ręcznik był mój.

Gość gość
chore to jest podejscie nawiedzonych mamusiek,które uwazaja ze zzo to zło,a od samego porodu zero pomocy,to dzieki nim nic w tym kraju sie nie zmienia i jestesmy za murzynami

Gość gość
Ja normalnie dzwonkiem dzwoniłam jak była mi potrzebna pomoc. Od tego są pielęgniarki, żeby pomagać, za to mają płacone. Po pierwszym porodzie nie umiałam kompletnie nic, więc kilka razy dzwoniłam do zmiany pieluchy, żeby mi pokazały jak to zrobić, dzwoniłam jak córka nie mogła mi chwycić piersi i płakała, to uczyły jak przystawiać. A jak potrzebowałam się iść podmyć, bo się nieświeżo czułam, to wywoziłam córkę na salę noworodków, bo miałam izolatkę, a dziecka samego nie zostawię.