Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to znowu ja

maciezynstwo pograza kobiety

Polecane posty

Gość tak to znowu ja

maciezynstwo pograza kobiety i dlatego zawsze sa na gorszej pozycji od facetow. stopuje ich karierę, a wiec i awansy, podwyżki...ogolnie zarobkowanie kobieta zajmujaca sie dziecmi poswieca swój czas, który moglaby sporzytkowac na dokształcanie, hobby i dlatego faceci powinni oddawać co najmniej polowe wyplaty matkom swoich dzieci, bo zona mało która w tych czasach jest. ten czas jaki kobieta spedza na wychowaie dziecka powinien zaplacic sprawca ciąży, powinien jej placic za kazda godzine poswiecona dziecku. matka powinna mieć status osoby zatrudnionej i placic składki na emeryture i podatki, a nie za darmo!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość onna onna
100% popieram

Gość gość
Ameryki nie odkryłaś, to co napisałś jest oczywistą prawdą, ale niewygodnie jest o tym mówić, zwłasza mężczyznom!

Gość chwd
i dlatego uważam, ze kobiety powinny ciagnac od facetow tyle szmalu ile sie tylko da, bez zadnych wyrzutow sumienia. to przez nich jesteśmy na gorszej pozycji, wiec takiego delikwenta wydoic z ostatniego grosza. tym co będą tutaj pisać, ze to po co zachodzicie w ciaze napisze, to po co dozycie do seksu? nie seksic sie, a nie będzie problemu. a ci co tu będą wypisywać, ze kobiety to smzaty i materialistki napisze tak: i b dbrze, pieprzcie sie mutanty najlepiej miedzy sobą to nie będziecie musieli placic alimentów. zachęcam wszystkie kobiety do dojenia facetow z kasy bez mrugniecia okiem!!!!!!!!!!!!! niech placa!

Gość gość
tia...a ojcostwo pograza facetow, bo dzieci wymagaja przede wszystkim obecnosci i zainteresowania rodzica w codziennym zyciu

Gość gość
Chwd - dobre! :D Tak to znowu ja - MacieRZyństwo, spoŻytkować, :)

Gość chwd
hahahaha....niezle tak, bo to faceci poswiecaja swoje prace dla dziecka....weź mnie nie rozśmieszaj! pewnie jesteś facetem. poza tym ilu ojcow faktycznie interesuje sie swoimi dziecmi i poswieca im czas? już nie wspominam tych co zwijają zagiel i migaja sie nawet od placenia alimentów czyli ochlapow. jakby wyslac tym frajerom stawke godzinowa jaka musieliby zaplacic kobiecie za zajmowanie sie dzieckiem....niech będzie za polowe czasu, to faceci by w końcu otrzeźwieli i może nie wsadzali gdzie popadnie

Gość gość
naucz się najpierw ortografii, prostaku, zanim zaczniesz publicznie pisać

Gość gość
chwd cieszę się że napisałaś że kobiety tylko udają że lubią seks do czasu zajścia w ciążę, a ich głównym celem jest dojenie kasy od faceta. W końcu któraś kobieta napisała prawdę :)

Gość gość
a kiedy ta biedna matka polka miała się nauczyć tej ortografii?:D

Gość stale_ciekawska
Czytam i nie wierzę - jak można mówić, że wychowywanie własnego dziecka, uniemożliwia matce robienie kariery?? Skoro nie chce się dziecka, nie należy się o niego starać,bądź odpowiednio zabezpieczać,przed niechcianą ciążą. Nikt nikogo siłą do łóżka nie zaciąga, oboje tego widocznie chcą , wiadomo też że przyjemność trwa bardzo krótko, ale po niej już "po" fakcie wszystko się zmienia o tym przynajmniej powinna każda wiedzieć zanim wyląduje w łóżku z facetem. Dziecko skoro już się pojawia na świecie, musi mieć opiekę i to szczególną - matki - bo to jest rzecz normalna. Gdyby wcześniej tak podchodziła każda matka dorosłej dzisiaj panny - podejrzewam,że żadnej nie byłoby na świecie.

Gość tak to znowu ja
Haha I jak zwykle winna jest kobieta, a facet niewiniatko. To faceci ciagna do lozka, to ONI robia te dzieci wiec powinni poniesc za to konsekwencje. Niech placa

Gość gość
Mąż nie oddaje kobiecie połowy pensji tylko całą. Jak kobieta nie pracuje to jest na utrzymaniu faceta, czyli dostaję swoją "pensję", nieważne że nieoficjalnie, sama na swoje ubrania ani wyżywienie nie zarabia bynajmniej. Większe wydatki związane z przyjściem dziecka na świat spadają na barki faceta. To kobiety zazwyczaj bardziej chcą dzieci niż mężczyźni, więc to nie facet dziecko "zrobił" tylko ona je chciała. Jak się chce uprawiać seks tylko dla seksu to się stosuje antykoncepcję, proste jak budowa cepu. A żaden facet nie odjedzie po urodzeniu dziecka jeśli kobieta nie potraktuje go jak materiał genetyczny, który już "swoje zrobił". Jak 5 lat po porodzie nie chcecie seksu, zwalając winę na hormony to się nie dziwcie że facet nie chcąc być dłużej żywym bankomatem poszuka sobie innej. Skoro twierdzicie że bierzecie ślub z miłości, to kochajcie swoich mężów naprawdę. Tyle w temacie.

Gość gość
Haha I jak zwykle winna jest kobieta, a facet niewiniatko. To faceci ciagna do lozka, to ONI robia te dzieci wiec powinni poniesc za to konsekwencje. Niech placa ****** Jak nie lubisz seksu to nie okłamuj faceta przed ślubem twierdząc że go kochasz i pożądasz. Jak potrzebne ci nasienie do zrobienia dziecka to udaj się do banku spermy. A jak ci potrzebny sponsor to sobie znajdź na necie.

Gość tak to znowu ja
Ale jakim cudem ja utrzymuje skoro juz ja zostawil? A slyszal o czyms takim jak macierzynskie? Tak wiec jesli jeszcze jej nie zostawil, to nie utrzymuje jej. Wypominasz kase wydaja NA WLASNE DZIECKO na wyprawke? Nie piszemy tutaj o bezrobotnej patologii ale o zwyklych pracujacych ludziach. Jak facet nie chce dzieci, to niech idzie do burdelu, ale wiadomo chce zaroochac za free. A o gumce slyszal? No ale to przecie jak lizac cukierek przez papierek, cala kwestie zabezpieczenia najlepiej zwalic na kobiete. A co tam, niech sie truje, byle bym mogl sobie pouzywac. Jak nie chcecie dzieci to sie nie bzykac. Chyba dorosly facet ma swiadomosc, ze z sexu moga byc dzieci I nie ma 100% zabezpieczenia. I skad te mity w lbach facetwo, ze niby tak utrzymujecie te kobiety. Kobiety w tych czasach pracuja, maja swoje pieniadze I wiecej nie musza wam sluzyc. A jak sie jeden z drugim zeni dla sexu, to pretensje moze miec do siebie. Kobieta to nie maszyna wieloczynnosciowa z funkcja gumowej lalki. Faceci to rzeczywiscie debile!!!

Gość gość
Ciekawe że jest wiele małżeństw gdzie i mąż i żona postanowili że nie będą mieli dzieci i stosując antykoncepcję przez 10-12 lat żadna "wpadka" się im nie zdarzyła. Jeszcze ciekawsze że większość wpadek z nieślubną ciążą zakończoną oczywiście ślubem ma miejsce gdy kobieta niby "brała tabletki" :). Niestety ale coraz mniej facetów kupuje te bajkę że to on dziecko "zrobił"....

Gość tak to znowu ja
A o gumce slyszal?

Gość gość
Niestety jak kobieta chce być kochana i mieć bliską osobe przy sobie w postaci faceta, to musi mu dawac, czy jej się podoba czy nie. Faceci kochają za seks, kobiety za to, że po prostu oni są. To smutne ale prawdziwe. Konsekwencją uprawiania z facetem seksu czesto jest dziecko i początek smutnego i nieszczęsliwego uzależniania od faceta. Czyli poczatek poniżeń i upokożeń, jesli nie za poczatku, to w końcu z biegiem lat.

Gość gość
teksty wyjęte żywce z prasy feministycznej

Gość macierzynstwo jest fajne
ale głupota! Dla mnie macierzyństwo to coś pięknego, dopełnienie naszego związku! Byłam na macierzyńskim, potem mieliśmy opiekunkę, teraz synek jest w przedszkolu. Zarabiam więcej niż przed ciążą, nie wiem za co mój facet miałby mi płacic!

Gość gość
Ale jakim cudem ja utrzymuje skoro juz ja zostawil? A slyszal o czyms takim jak macierzynskie? Tak wiec jesli jeszcze jej nie zostawil, to nie utrzymuje jej. Wypominasz kase wydaja NA WLASNE DZIECKO na wyprawke? Nie piszemy tutaj o bezrobotnej patologii ale o zwyklych pracujacych ludziach. Jak facet nie chce dzieci, to niech idzie do burdelu, ale wiadomo chce zaroochac za free. A o gumce slyszal? No ale to przecie jak lizac cukierek przez papierek, cala kwestie zabezpieczenia najlepiej zwalic na kobiete. A co tam, niech sie truje, byle bym mogl sobie pouzywac. Jak nie chcecie dzieci to sie nie bzykac. Chyba dorosly facet ma swiadomosc, ze z sexu moga byc dzieci I nie ma 100% zabezpieczenia. I skad te mity w lbach facetwo, ze niby tak utrzymujecie te kobiety. Kobiety w tych czasach pracuja, maja swoje pieniadze I wiecej nie musza wam sluzyc. A jak sie jeden z drugim zeni dla sexu, to pretensje moze miec do siebie. Kobieta to nie maszyna wieloczynnosciowa z funkcja gumowej lalki. Faceci to rzeczywiscie debile!!! ******** A ty nie lubisz seksu że tak cierpisz że faceci chcą go z tobą uprawiać? Jak tak to idź na terapię do seksuologa i zacznij w końcu leczyć swoją chorobę. Większość mężczyzn nie żeni się dla seksu ani nie chce "roochać za darmo" tylko żenią się z miłości. Seks i pożądanie są jej częścią, więc żaden facet nie zaakceptuje faktu że własną żona nie chce się z nim kochać, nie można wówczas czuć się ani szczęśliwym ani kochanym. Wiele można zrozumieć, nawet długą przerwę od seksu czy zmniejszenie jego częstotliwości, ale nie podejście kobiety: "zrobiłeś swoje to już seks niepotrzebny, teraz sobie żyj sfrustrowany do końca życia w celibacie, mnie jest dobrze więc mam w d.pie co ty czujesz, ale oczywiście kasę masz oddawać". Jak kobieta czuje się zmęczona zajmowaniem się dzieckiem to niech poprosi męża o pomoc w pracach domowych, jak to ma poprawiać relacje w związku to prawie każdy facet się zmotywuje do takiej pomocy. A jak jest większy problem z libido to można się przejść do ginekologa/seksuologa itd. Kochająca się para zawsze znajdzie wyjście. Jak mąż kocha żonę to nie odejdzie od niej z byle powodu.

Gość gość
A o gumce slyszal? ******** Tak słyszałem i chętnie używam, dzięki temu nigdy nie usłyszę od żadnej że tak jak jakoś zapomniała pigułki i niechcący zrobiło się dziecko, więc jeśli chcę być prawdziwym mężczyzną to teraz muszę się z nią ożenić, nie ważne ci mi się to podoba czy nie :)

Gość gość
Niestety jak kobieta chce być kochana i mieć bliską osobe przy sobie w postaci faceta, to musi mu dawac, czy jej się podoba czy nie. Faceci kochają za seks, kobiety za to, że po prostu oni są. To smutne ale prawdziwe. Konsekwencją uprawiania z facetem seksu czesto jest dziecko i początek smutnego i nieszczęsliwego uzależniania od faceta. Czyli poczatek poniżeń i upokożeń, jesli nie za poczatku, to w końcu z biegiem lat. ****** Znajdź sobie faceta które wie jak zaspokoić kobietę to po pierwsze, nie traktuj seksu jako karty przetargowej, nie manipuluj przez łóżko to po drugie, a nie będziesz musiała swojemu partnerowi "dawać" tylko razem będziecie mogli się cieszyć waszą miłości i seksem :)

Gość gość
A jak nie chcesz dzieci to stosuj antykoncepcję, a nie jak nie chcesz być zależna od faceta to sama pracuj na swoje utrzymanie. Eh widać niektóre kobiety nie nadążyły za XXI wiekiem :P

Gość gość
Najlepiej to samemu chcieć mieć dzieci, nagadywać w kółko na ten temat faceta, przekonywać go jakie to fajnie a potem narzekać jakie to macierzyństwo jest straszne i mieć pretensje do mężczyzny że jej dziecko "zrobił". Kobiety i ich hipokryzja :)

Gość IskraA
Autorko a swoim dzieciom też mówisz że były tylko skutkiem ubocznym seksu, które ich ojciec "zrobił" a ty bardzo ubolewasz że przyszły na świat i tak bardzo cierpisz że musisz się nimi zajmować? Czy może nie masz dzieci, tylko się napinasz w necie?

Gość gość
No właśnie, ja bym nie chciał mieć matki która ma pretensje że przyszedłem na świat bo mój ojciec chciał się roochać, jednym słowem PATOLOGIA

Gość gość
kobieta zajmujaca sie dziecmi poswieca swój czas, który moglaby sporzytkowac na dokształcanie, hobby i dlatego faceci powinni oddawać co najmniej polowe wyplaty matkom swoich dzieci, bo zona mało która w tych czasach jest. ten czas jaki kobieta spedza na wychowaie dziecka powinien zaplacic sprawca ciąży, powinien jej placic za kazda godzine poswiecona dziecku. _______ Wyobraź sobie, że w normalnych rodzinach jest tak, że mąż przynosi do domu wypłatę i nie ogranicza pieniędzy żonie. Pieniądze męża to również i pieniądze żony. To tylko w patologii, gdzie dwoje obcych ludzi żyje ze sobą na kocią łapę, niańcząca dzieci kobita wiecznie musi żebrać albo siłą wyciągać kasę od chłopa.

Gość Tyriaa87563487
" dlatego uważam, ze kobiety powinny ciagnac od facetow tyle szmalu ile sie tylko da, bez zadnych wyrzutow sumienia. to przez nich jesteśmy na gorszej pozycji, wiec takiego delikwenta wydoic z ostatniego grosza." NIE UOGÓLNIAJ!!! jestem w związku z rozwodnikiem, który jest po prostu kochanym człowiekiem... rozwód przeszedł z winy kobiety! to jego ex ze względu na dobro dziecka powinna bulić alimenty i przekazać opiekę nad dzieckiem ojcu!! zwłaszcza ze lubi zaglądać do kieliszka!

Gość gość
a po co wam dzieci bezmógie baby, niech kraj się wyludni, a wy się zastarzejecie elegancko...tylko kto wam d**ę podetrze na bezdzietną starość?