Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekierka3049

przyjaciółki się ode mnie odwróciły

Polecane posty

Gość ekierka3049

Ogólnie sytuacja wygląda tak ze miałam kilka przyjaciółek takich od serca.. i teraz jakoś tak po kolei wszystkie się ode mnie odwróciły .. nie rozumiem dlaczego bo byłam dla nich naprawde dobra zawsze mogły na mnie liczyc, zawsze pomagałam im z całego serca, gdy cierpialy zamartwiałam się całe noce jak im pomóc ... naprawde traktowałam je jak siostry .. a teraz ? pisze do nich ciagle i dzwonie i a to jedna nie ma czasu a to druga cos tam cos tam i tak ciagle .. chcą się spotkac tylko i wyłącznie gdy juz kompletnie nie mają co robić albo coś innego im nie wypaliło.. tak z nudów sie ze mna spotkają .. zaczeły bardzo często mnie krytykować choc nie wydaje mi sie abym sie w jakis sposób zmienila .. czesto starają się pokazać mi ze są lepsze ode mnie .. dodam ze dokładnie są one 4 i nie kolegują się nawet miedzy sobą takze jakaś zmowa nie ma tutaj miejsca .. Czy to moze mieć związek z tym że jestem bardzo ładna i wielu mężczyzn o mnie zabiega ? Poradźcie coś bo zaczynam mysleć ze to ze mną jest cos nie tak ..

Gość kompot agrestowy
znajdz sobie nowe :)

Gość ekierka3049
łatwo się mówi .. czasem cięzko naprawde znaleźć kogos takiego jakim jest się samym ..

Gość gość
takie zycie niestety, kazdy zyje codziennoscia, jesli to takie prawdziwe przyjaciółki to powiedz im ze Ci przykro ze nie maja czasu dla Ciebie

Gość ekierka3049
no własnie jednej już zwróciłam uwage że osoatnio się od siebie starsznie oddaliłysmy z powodu jej " braku czasu" ale ona zapierała się przy swoim czyli ze nie ma czasu podczas gdy wiem ze z innymi swoimi przyjaciółkami spotyka sie bardzo czesto .. ja się studiuje dziennie i pracuje w weekendy i potrafie znaleźć dla nich wszytskich czas .. ona nie robi nic i go nie ma ?