Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaSoniaa

jak poronić problem

Polecane posty

Gość zalamanaSoniaa

Tydzien temu bylam u lekarza gdyz spoznial mi sie okres i dowiedzialam sie ze jestem w ciazy koncowka 3 miesiaca ;( zawsze wolalam wygodne zycie nie kaszki osrane pieluch i sliniaca sie gebe :( lubie dyskoteki ,dobra zabawe ,dobry sex bez zobowiazan a tu takie cos ,:( jak jakos skuteczny sposob ? Niechce rodzic tego dziecka :/ dbam o linie,odzywiam sie zdrowo i rozne diety ,niechce wygladac jak wieloryb :/

Gość gość
skrobnij se, albo rzuć się ze schodów :)

Gość zalamanaSoniaa
Sorki za bledy ale jak o tym wspomne trzesa mi sie rece i dla jasnosci kiedys zdarzalo mi sie nie miec okresu przez 3 miesiace dlatego wczesniej nie zwracalam na to wiekszej uwagi

Moglas myslec zanim poszlas z kims do lozka. W 3 miesiacu ciazy juz nic ci nie pomoze chyba, ze rzucisz sie z okna.

Gość misiakam
jesli masz geny do tycia to nie zryj tyle a jak chcesz zabic czlowieka to musisz sie liczyc z tym, ze twoja dusza nie zazna spokoju po smierci. Jedno z przykazan mowi " nie zabijaj " a zycie zaczyna sie od poczecia. Bylo sie nie wypinac. To przykre ale dziecko zawsze mozesz oddac komus kto je wychowa i pokocha. Zal mi ciebie

Gość gość
Jak można chcieć zabić swoje dziecko.Dziewczyno, zastanów się.Bierz teraz odpowiedzialność za swoje czyny.

Gość gość
W łeb się walnij! Trzeba było myśleć jak się do łóżka pakowałaś komuś....a nie teraz rozpacz wielka ludzie maja większe problemy ! Tak to jest jak się mysli tylkiem a nie głową!

Gość gość
nie ma domowych sposobow na poronienie.Pozostaje ci tylko usuniecie ciazy i to za granica, jesli jestes do 11 12 tygodnia to w niemczech a jesli powyzej to holandia lub Anglia, tam usuwaja legalnie w klinikach do 24 tygodnia za oplaty 700 Euro.

Gość gość
Women on web taka strona jest z ktorej zamawia sie tabletki za 70 e lub jak jestes w trudnej sytuacji to mniej..lub tabletki na stawy Cytotec. Naklam lekarza ..po nich poronisz..nastepnym razem dobrze sie zabezpiecz.

Gość gość
Jedź do Anglii i zrób skrobankę. Albo standard, dźwigaj, bierz gorące kąpiele, idź pojeździć konno i spadnij kilka razy.

Gość gość
tabletki owszem, ale nie w 3 miesiacu.

Gość gość
Dziewczyny cytoteksem usuwaly starsze ciaze.poszukaj w necie.

Gość zalamanaSoniaa
Wkoncu jakies sensowne odp ;) a nie napad jebnietych matek polek ktore rozmnazaja sie jak krolice :P

Gość gość
Nie ma łatwo. Chciałaś szpary popuszczać to masz konsekwencje. jak urodzisz to oddaj to maleństwo do adopcji, nie duś w reklamówkach, nie wyrzucaj na śmietnik, nie upuszczaj w kocyku. Uródź, oddaj, zapomnij i kurw się dalej suko.

Gość gość
ja sie staram i zajsc nie moge a tu takie szmacisko co puszcza sie na prawo i lewo zaszlo i chce usunac - gdzie ta sprawiedliwosc ??

Gość gość
na tabletki za pozno, sama tez raczej juz nie dasz rady. Pozostaje tylko inny kraj i to szybko, bo tam tez maja ograniczenia

Gość gość
Mam nadzieje ,ze spotka Cie za to kara ! mam nadzieje ,ze karma Ciebie dopadnie :/ - urodz oddac do adopcji i szmac sie dalej

Gość gość
czytalam w necie, ze tabletkami mozna ale wczesna ciaze, a trzeci miesiac to plod ma jakies ok 7-8 cm wiec moze to byc niebezpieczne dla kobiety.Usuniecie przez lekarza bardziej bezpieczne.

Gość gość
Uważam że każda kobieta powinna mieć prawo do aborcji do póki dziecku nie rozwiną się nerwy - teraz to tylko zlep komórek. Ktoś napisał że powinna ponieść konsekwencje tego co zrobiła, zgadzam się jeżeli się nie zabezpieczała bo jeżeli się zabezpieczała to nie jej wina że coś nie "zadziałało". A co do tego przykazania- Nie każdy jest wierzący i tu znowu ktoś napisze że przecież mimo wszystko nie można decydować o kimś. No dobra, ale to nie wina kobiet że organizm dziecka rozwija się w ich ciele, a o swoim ciele mogą decydować. A mówienie że przecież można dziecko oddać jest idiotyzmem, ponieważ trzeba przebrnąć przez poród i 9 miesięcy dbać o siebie i wszystkiego sobie odmawiać. To wszystko nie zmienia jednak faktu że ten temat to zwykłe prowo, no bo która zapłakana "mama" piszę że lubi wolny tekst i w taki sposób piszę o swojej figurze?

Gość gość
sorki, nie tekst tylko sex

Gość gość
przykro mi jak czytam takie posty. sama jestem w ciazy i nie wyobrazam sobie chciec zabic swoje dziecko..

Gość gość
tez jestem tego zdania, kazdy powinien sam decydowac o swoim losie, i odpowiadac za swoje czyny.Usuniecie ciazy nie jest zbrodnia, to jeszcze niewiele ma wspolnego z dzieckiem, atakujcie te matki ktore urodza i maltretuja swoje dzieci, a takich jest pelno.

Gość gość
I jeszcze sie burzysz i wyzywasz od jeb...tych matek polek....jak sie nie ma mozgu to takie konsekwencje czy ty nie wiesz ze istnieje takie cos jak antykoncepcja skoro tak sie lubisz r****c to zadbaj o to a nie teraz kombinujesz jeszcze dopiero w trzecim miesiacu sie zorientowalas ze mozesz byc w ciazy...gratuluje!

Gość zalamanaSoniaa
Nie kazdy jest stworzony do rodzenia dzieci zawsze staralam sie dobrze zabezpieczyc nie wzielam raz tabletki i zaraz wpadka :( pozatym latwo mowic oddaj ,jak psa tak? Dlatego lepiej by wgl sie nie urodzilo niz mialo by byc niechciane

Gość gość
zalamanaSoniaa, nie sluchaj tego, jezeli to nie jest prowokacja z twojej strony, to szybko podejmuj decyzje i rob tak zeby tobie bylo dobrze, mozliwosci masz pare.A moze w koncu zdecydujesz sie utrzymac ta ciaze, roznie w zyciu bywa.

Gość gość
Chcialabym byc na Twoim miejscu. Staram sie o maluszka i nic na razie:( jestem załamana:( nie zabijaj go:( ono nie jest winne temu ze sie nie zabezpieczyłaś. Nie win go za to. Do siebie powinnas miec pretensje.

Gość gość
Tak, lepiej oddac dziecko jak psa, niz zabijac je w 3 miesiącu, kidy juz ono się w Tobie porusza??

Gość gość
Na tabletki za pozno, pojedz do Angli jesli mozesz, tam ludzie mysla mozgami nie macicami i spokojnie bedziesz mogla usunac, tylko ze za oplata, z funduszu moga tylko rezydenci.

Gość gość
po co do Angli, w Holandii usuwaja w klinice zaraz za granica niemiecka,bez zadnych pytan, obsluga super, rano o 9 badania a o 12 po wszystkim i mozna jechac do domu.Koszt 600 Euro i daja lekarstwa do domu.