Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do stosujacych antykoncepcje hormonalna

Polecane posty

Gość gość

czy pogorszyl wam sie wzrok, mialyscie problemy z watroba, krzepliwoscia krwi, cisnieniem, zachorowalyscie na raka? po dluzszym czasie, osoby ktore dopiero zaczely stosowac antykoncepcje dwa lata temu niech sie nie wypowiadaja

Gość gość
Ja stosuję antykoncepcje od 5 lat. Na dzień dzisiejszy nic mi się nie dzieje. Myślę, że działanie organizmu na antykoncepcje to jest indywidualna sprawa. niektóre moje znajome mają wszystkie skutki uboczne, inne 1,2 , a jeszcze inne żadnych. Ja obawiałam się hormonów i nie jestem jakąś straszną ich zwolenniczką, ale jak trzeba to trzeba :-) Jedyne co mogę polecić to badania kontrolne i wizyty u ginekologa. Ja dodatkowo jeszcze biorę suplement harmonella, który zabezpiecza przed skutkami ubocznymi.

Gość gość
c**ka jest chroniona i to są ich zalety

Gość gość
Ja również stosuję antykoncepcje od 5 lat. Na razie żadne z wymienionych przez Panią na górze :-) skutków ubocznych nie pojawiło się u mnie. Myślę, że nie ma się co nakręcać i niech każda z nas wybiera najlepszą dla siebie metodę antykoncepcji. Słyszałam od koleżanki o tej harmonelli i myślę, że spróbuję ją stosować, na pewno nie zaszkodzi dodatkowa ochrona naszego zdrowia.

Gość mraauuu
jezeli chodzi o zakrzepice.., ja anty stosowalam krotko, bo wlasnie badania na krzepliwosc wyszly mi podczas brania neizbyt dobre a i czulam wlasnie w nogach klucie, odstawilam.. zdrowie/zycie wazniejsze..

Gość gość
Najlepszą ochroną jest częsty i gorący sex.Wtedy wszystko jest pobudzone.

Gość gość
Nie, przez wiele lat nic mi nie było.